Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Eemsdelta? Geef hier een cijfer

Wilt u iets regelen of aanvragen bij de Gemeente Eemsdelta? Dat kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt onder het kopje contactdetails het telefoonnummer. Het Klantcontactcentrum is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Eemsdelta bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Eemsdelta telefoonnummer

 2. www.eemsdelta.nl

Contactmogelijkheden

Telefoon: Via het 6-cijferige telefoonnummer dat hierboven vermeld is de gemeente snel en makkelijk bereikbaar.

Verblijft u momenteel in het buitenland belt u dan naar het telefoonnummer: 0031-596 639000 

Postadres: Postbus 15 9900 AA Appingedam

Mailen: gemeente@eemsdelta.nl

Voor meer contactmogelijkheden bezoek deze pagina op de website van de gemeente. 

Waarom Contact opnemen met het gemeentehuis?

De bereikbaarheid van de gemeente Eemdelta is goed. Burgers kunnen het gemeentehuis bereiken via telefoonnummer dat u hierboven kunt vinden in het grijze blok. Dit nummer is bereikbaar op werkdagen. De exacte openingstijden staan hierboven vermeld. Net als de meeste gemeentes is het gemeente huis op vrijdagmiddag telefonisch niet bereikbaar. Burgers kunnen ook e-mailen naar gemeente@eemdelta.nl of een contactformulier invullen op de website van de gemeente.

Daarnaast heeft de gemeente Eemdelta ook een Klantcontactcentrum waar burgers terecht kunnen voor informatie en hulp bij vragen. 

Er zijn veel redenen waarom burgers van de gemeente Eemdelta bellen met het gemeentehuis. Veel voorkomende redenen zijn vragen over vergunningen, belastingen, subsidieaanvragen, meldingen en informatie over dienstverlening van de gemeente. Burgers kunnen ook terecht voor hulp bij het invullen van formulieren of voor het regelen van afspraken voor bijvoorbeeld paspoort of rijbewijs aanvragen.

Over de Gemeente Eemsdelta

De gemeente Eemdelta is een gemeente in de provincie Utrecht, Nederland. De gemeente is ontstaan in 2019 door de samenvoeging van de gemeenten Bunschoten, Spakenburg en Eemnes. De gemeente heeft ongeveer 56.000 inwoners. De gemeente Eemdelta heeft een eigen gemeentehuis in Bunschoten-Spakenburg waar burgers terecht kunnen voor informatie en hulp bij vragen over bijvoorbeeld vergunningen, belastingen, subsidieaanvragen en meldingen.

Makkelijk bellen met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Eemsdelta klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Eemsdelta klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Eemsdelta zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Eemsdelta op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Eemsdelta klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Eemsdelta
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )