Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Edam-Volendam?

Geef hier een cijfer

Hoe kunt u contact opnemen met de gemeente Edam-Volendam

Voor contact met de Gemeente Edam-Volendam zijn er diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Het Klantcontactcentrum van de gemeente staat u direct te woord.  De medewerker verbindt u vervolgens door naar de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.


Hieronder de ingesproken tekst die u te horen krijgt:

” U bent verbonden met de gemeente Edam-Volendam. Onze collega’s zijn op dit moment in gesprek. Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord. Waarschijnlijk vindt u het antwoord op uw vraag ook op onze webiste. Op www.edam-volendam.nl kunt u veel producten digitaal aanvragen, een afspraak maken of een melding woon- en leefomgeving doorgeven. ”

Extra info: Gesprekken kunnen worden opgenomen vanwege trainingsdoeleinden. Indien er wachtende voor u zijn wordt u hiervan op de hoogte gehouden.


Telefonische openingstijden

Het telefonisch informatiecentrum is onderstaande tijden  telefonisch bereikbaar:

 •  maandag tot en met vrijdag 08.30 tot 16.30 uur

Meer info over het Klantcontactcentrum

Voor al uw vragen, het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte kunt u telefonisch doen. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van uw gemeente. Zoals bijvoorbeeld het online doorgeven van een verhuizing.

Storingsnummer:

Voor urgente zaken ( bijvoorbeeld  rioolstoring / verstopt hoofdriool) of een gevaarlijke situatie in uw omgeving (bijvoorbeeld afgebroken takken, verzakkingen in wegen) kunt u buiten kantooruren en in het weekend bellen met het storingsnummer  (088) 322 1144

Postadres: Postbus 180, 1130 AD Volendam

E-mail: info@edam-volendam.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente


Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Edam-Volendam bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Edam-Volendam telefoonnummer

  0299-398398 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.edam-volendam.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Edam-Volendam klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Edam-Volendam klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Edam-Volendam zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Edam-Volendam op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Edam-Volendam klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Edam-Volendam
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )