BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Edam-Volendam Telefoonnummer

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

1870 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 550

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Edam-Volendam
  • Gemeente Edam-Volendam klantenservice telefoonnummer:

     0299-398398
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.edam-volendam.nl

Makkelijk contact opnemen met de Gemeente Edam-Volendam? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van het met alle opties van het keuzemenu.

Een handige hulp bij het bellen naar het telefonisch informatiecentrum. Zo heeft u direct contact met de juiste helpdesk medewerker. Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu.


Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn hoort u onderstaande mededeling;

” U bent verbonden met de gemeente Edam-Volendam. Onze collega’s zijn op dit moment in gesprek. Wij staan u zo spoedig mogelijk te woord. Waarschijnlijk vindt u het antwoord op uw vraag ook op onze webiste. Op www. edam-volendam.nl kunt u veel producten digitaal aanvragen, een afspraak maken of een melding woon- en leefomgeving doorgeven. “

Gesprekken kunnen worden opgenomen vanwege trainingsdoeleinden. Indien er wachtende voor u zijn wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

Gelieve uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden.


Telefonische openingstijden Gemeente Edam-Volendam:

Het telefonisch informatiecentrum is op maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor al uw vragen, het maken van een afspraak en / of voor het doen van een melding openbare ruimte. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van uw gemeente. Zoals bijvoorbeeld het online doorgeven van een verhuizing.

Storingsnummer:

Voor urgente zaken ( bijvoorbeeld  rioolstoring / verstopt hoofdriool) of een gevaarlijke situatie in uw omgeving (bijvoorbeeld afgebroken takken, verzakkingen in wegen) kunt u buiten kantooruren en in het weekend bellen met het storingsnummer 040-2894600.


Postadres:
Postbus 180
1130 AD Volendam

E-mail: info@edam-volendam.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden met het gemeentehuis


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Edam-Volendam Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Edam-Volendam Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Edam-Volendam Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Edam-Volendam Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Edam-Volendam Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.