Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Drechterland?

Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met de Gemeente Drechterland?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Drechterland? Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Op deze pagina vindt u de belangrijkste contactgegevens op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Drechterland staat u direct te woord.  De medewerker verbindt u vervolgens door naar de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben.


Telefonische Openingstijden

 • maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Wilt u iets regelen of aanvragen bij de gemeente Drechterland? Dit kan telefonisch, in het gemeentehuis of via de website.

Telefoon : Via nummer 140228 of (0228) 352 352 is de gemeente op werkdagen bereikbaar.

Openingstijde Gemeentehuis : Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur en op donderdag van 8:30 tot 20:00 uur geopend.

Voor dringende zaken buiten kantoortijden met betrekking tot jeugd, kunt u contact opnemen met het crisisnummer van Jeugd en Gezinsbeschermers te bereiken op 088-7778000

Correspondentieadres: Postbus 9, 1616 ZG Hoogkarspel

E-mail: gemeente@drechterland.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Via deze link bezoekt u de contactpagina van de gemeente


Direct contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.


Waarom Gemeente Drechterland bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Drechterland telefoonnummer

  0228-352352 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.drechterland.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Drechterland klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Drechterland klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Drechterland zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Drechterland op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Drechterland klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Drechterland
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )