Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Dijk en Waard? Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Gemeente Dijk en Waard

Wilt u iets regelen of aanvragen bij de Gemeente Dijk en Waard en wilt u hiervoor contact opnemen? De gemeente is op meerdere manieren bereikbaar. Op deze pagina vindt u de alle contactmogelijkheden op een rij zodat u zelf kunt kiezen op welke manier u contact wilt opnemen. Hieronder vindt u als eerste het juiste telefoonnummer ook wel informatienummer van de gemeente Dijk en Waard met de openingstijden. 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Dijk en Waard bellen?

 1. Voor het maken van een afspraak
 2. Voor het aanvragen van een paspoort
 3. Voor het aanvragen van een rijbewijs
 4. Voor het aanvragen van een vergunning
 5. Voor doorgeven van een melding of klacht
 6. Voor vragen over gemeentelijke belastingen
 7. Voor het inschrijven bij de gemeente Dijk en Waard
 8. Voor vragen over handhaving
 9. Voor vragen over grofvuil

Contactdetails

 1. Gemeente Dijk en Waard telefoonnummer

 2. www.dijkenwaard.nl

Bellen met de Gemeente Dijk en Waard?

Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste de gemeente bellen. Het Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. Aan de telefoon wordt u direct te woord gestaan door een medewerker.  Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij het bellen de hand te hebben. Verblijft u momenteel in het buitenland? Bel dan: +31 72 575 55 55 om telefonisch in contact te komen met de Gemeente.

De contactmogelijkheden op een rij

 • Telefoon: Op werkdagen is het gemeentehuis Dijk en Waard telefonisch bereikbaar. Het juiste nummer met de openingstijden staat hierboven vermeld. Belt u buiten de openingstijden dan wordt u automatisch doorgeschakeld naar de externe call center.
 • Vanuit het buitenland is de klantenservice te bereiken op +31(0)72-5755555.
 • Adres gemeentewerf : Beukenlaan 25, 1701 DA Heerhugowaard
 • Bezoekadres : Parelhof 1, 1703 EZ Heerhugowaard
 • WhatsApp 06-28 52 09 21
 • Voor het contactformulier en social media verwijzen wij u door naar deze pagina op de website van de gemeente. Hierop kunt u direct via deze wegen contact opnemen 

Wat kan het Klantcontactcentrum Gemeente Dijk en Waard voor u betekenen?

Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Dijk en Waard  is een belangrijk aanspreekpunt voor burgers die vragen hebben over verschillende zaken. Of het nu gaat om het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of uittreksel, voor het doorgeven van afvalproblemen, het aangeven van een geboorte, het doorgeven van een overlijden, voor vragen over zorg werk en jeugd, subsidies en belastingen het Klantcontactcentrum helpt u graag verder. 

Burgers kunnen op verschillende manieren contact opnemen met het Klantcontactcentrum. Op deze pagina is het telefoonnummer en alle overige contactgegevens makkelijk te vinden, zodat u snel en eenvoudig contact kunnen opnemen. 

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Dijk en Waard klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Dijk en Waard klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Dijk en Waard zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Dijk en Waard op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Dijk en Waard klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Dijk en Waard
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )