BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Diemen Contact
020-3144888020-3144888

Toon telefoonnummer

Op werkdagen van 8.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar.

  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Diemen:

     020-3144888
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.diemen.nl

Wilt u direct contact met de Gemeente Diemen? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu.

Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente Diemen. Direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens. Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu:

” Welkom bij de Gemeente Diemen. Op www.diemen.nl vindt u alle informatie over de Gemeente. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden.” (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Wilt u een afspraak maken voor het ophalen van grofvuil of tuinafval

Heeft u een andere vraag blijft u dan aan de lijn

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden:

Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Diemen is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Spoed en calamiteiten
In geval van calamiteiten kunt u buiten kantooruren bellen eveneens het algemene telefoonnummer bellen. Let op. Buiten kantoor uren is de welkomstboodschap en keuzemenu gewijzigd.


Postadres
Gemeentehuis Diemen
Postbus 191
1110 AD Diemen


E-mail: info@diemen.nl


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de gemeente Diemen.


Sneller antwoord op uw vraag aan de Gemeente Diemen

Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Diemen Contact?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Diemen Contact zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Diemen Contact op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Diemen Contact en wordt ook niet gelezen door Gemeente Diemen Contact

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.