Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Deventer? Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van Gemeente Deventer?

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Deventer bijvoorbeeld voor het doorgeven van (milieu) klachten, voor het doen van een melding en/of voor het maken van een afspraak? Op deze pagina vindt u het snel het juiste telefoonnummer van het Klantcontactcentrum. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand wanneer u telefonisch contact opneemt, in een aantal gevallen kan er namelijk om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Op deze pagina vindt u ook overige contactgegevens van het gemeentehuis. Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen, dit om de service blijvend te kunnen verbeteren. Het gemeentehuis is onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw burgerzaken.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 22.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 22.00 uur

Waarom Gemeente Deventer bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Deventer telefoonnummer

 2. www.deventer.nl

Zo werkt bellen met 14 0570

Bij het bellen met de gemeente hoort u de volgende ingesproken tekst met informatie:

" Welkom bij 14 0570. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken". Spreek in: "Deventer". 'U wordt doorverbonden.'

" Welkom bij de Gemeente Deventer. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. Wist u dat u veel kunt regelen via onze website www.deventer.nl? U kunt bijvoorbeeld zelf een afspraak maken als u wilt langskomen voor een paspoort of rijbewijs. Is er iets kapot, onveilig of vies in de buurt? Ook dat kunt u doorgeven via de website. Belt u voor iets anders? Blijft u dan aan de lijn. "

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Deventer? Geef hier een cijfer

Vanuit het buitenland is bellen met 140570 niet mogelijk. Bel dan met het telefoonnummer 0031 570 69 39 11 om de gemeente te bereiken

Postadres: Postbus 5000, 7400 GC Deventer

Voor meer contactmogelijkheden bezoek de website van de gemeente

Makkelijk contact opnemen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Deventer klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Deventer klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Deventer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Deventer op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Deventer klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Deventer
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )