Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Delfzijl? Geef hier een cijfer

Direct Contact met de Gemeente Delfzijl

Heeft u een vraag aan de Gemeente Delfzijl en wilt u snel antwoord? Voor direct contact met de gemeente kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer van het Klantcontactcentrum. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen.  Het kan zijn dat uw gesprek wordt opgenomen, dit om de service blijvend te kunnen verbeteren. Het gemeentehuis is onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw burgerzaken. 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 12.00 uur
  13.00 - 16.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.00 uur

Waarom Gemeente Delfzijl bellen?

 1. Voor vragen over Wmo
 2. Voor het aanvragen van producten en diensten
 3. Voor het doorgeven van een verhuizing
 4. Voor vragen over vacatures
 5. Voor doorgeven van een melding of klacht
 6. Voor vragen aan het Sociaal Plein

Contactdetails

 1. Gemeente Delfzijl telefoonnummer

 2. www.delfzijl.nl

Zo werkt het bellen met 14 0596

"Welkom bij 140596. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken." Spreek in: "Delfzijl". Vervolg tekst: U wordt doorverbonden. "Welkom bij de Gemeente Delfzijl." 

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Delfzijl? Geef hier een cijfer

Keuzemenu buiten openingstijden

Wanneer u buiten openingstijden belt dan krijgt u een keuzemenu met de volgende opties: " Welkom bij de Gemeente Delfzijl. Op dit moment is het gemeentehuis gesloten. " TOETS 1 --- Wilt u een storing melden, heeft u een milieuklacht of een klacht over uw woonomgeving TOETS 2 --- Voor spoedzaken over jeugdzorg TOETS 3 --- Wilt u contact met het bureau Economische zaken

Meer info over het Klantcontactcentrum

Verblijft u momenteel in het buitenland? Belt u dan 0031 596 63 99 11 Postadres: Postbus 20000, 9930 PA Email: gemeente@delfzijl.nl

 

Direct contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Delfzijl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Delfzijl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Delfzijl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Delfzijl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Delfzijl klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Delfzijl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )