Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bunnik?

Geef hier een cijfer

Contact met de Gemeente Bunnik

Wilt u contact opnemen met de gemeente Bunnik? Dat kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis. Op deze pagina vindt u de contactmogelijkheden waaronder het telefoonnummer. Telefonisch wordt u direct te woord gestaan. Hieronder de ingesproken tekst die u te horen krijgt:

” Goedendag, u bent verbonden met de gemeente Bunnik. Op www.bunnik.nl kunt u terecht voor het maken van een afspraak, voor het melden van een probleem met de openbare ruimte en voor de aanvraag van overige producten en diensten. Alle medewerkers zijn op dit moment in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. ”


Telefonische Openingstijden

Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen en voor het maken van een afspraak.


Meer info over de Contactmogelijkheden

Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Calamiteiten en Spoed: Heeft u een dringende vraag buiten kantoortijden? Bel dan ook naar het algemene telefoonnummer. U wordt dan doorverbonden naar het servicenummer dat u ook in de avonden en het weekend verder kan helpen.

Correspondentieadres: Postbus 5, 3980 CA Bunnik

E-mailadres: info@bunnik.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Voor meer info bezoek de website van de gemeente.


Direct contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.


Waarom Gemeente Bunnik bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Bunnik telefoonnummer

  030-6594848 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.bunnik.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bunnik klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Bunnik klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Bunnik zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Bunnik op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Bunnik klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Bunnik
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )