BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Borne Telefoonnummer
14 07414 074

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Borne:

     14 074
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.borne.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Borne? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer, informatienummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het gemeentehuis. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens van de gemeente.


Welkomstboodschap:

“Welkom bij 14 074 . Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Borne’. Vervolg tekst: “U wordt doorverbonden.”

U krijgt hierna direct een medewerker van de gemeente aan de lijn. (keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden Gemeente Borne:

De gemeente is op maandag van 8.30 tot 18.30 uur, op dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur, en op vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Ook voor het doorgeven van (milieu) klachten, voor het doen van een melding en/of voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van de gemeente.

Telefoonnummer spoed/ calamiteiten:

Bij spoedeisende meldingen over de leefomgeving en bij calamiteiten buiten kantooruren kunt u telefonische contact opnemen met de storingsdienst van de gemeente: 088- 0530250 (calamiteitendienst Twente Milieu)


Bellen vanuit het buitenland:
Vanuit het buitenland is de gemeente bereikbaar via telefoonnummer: +31 74 265 8686


Postadres:
Postbus 200
7620 AE Borne

E-mail: info@borne.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres, en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Borne Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Borne Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Borne Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Borne Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Borne Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.