BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Boekel Klantenservice
0492-3268000492-326800

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Boekel:

     0492-326800
  • Gesprekskosten: je gebruikelijke belkosten (afhankelijk van je provider)
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.boekel.nl

Bellen naar Gemeente Boekel ? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer, informatienummer van het Klantcontactcentrum van de gemeente. U vindt hier ook overige contactgegevens.

De klantenservice van Gemeente Boekel staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Openingstijden klantenservice:
De klantenservice is van Gemeente Boekel is van maandag , dinsdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

De klantenservice is van Gemeente Boekel is op woensdag van  van 08.30 tot 21.00 uur telefonisch bereikbaar.

De klantenservice is van Gemeente Boekel is op vrijdag  van  van 08.30 tot 12.30 uur telefonisch bereikbaar.


Buiten openingstijden krijgt u de volgende tekst met informatie te horen:

” Dit is het antwoordapparaat van de gemeente Boekel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur, op woensdag van 8.30 uur tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Voor het aanvragen van producten werken wij op afspraak. U kunt een afspraak maken via de website www.boekel.nl. U kunt dan een tijdstip kiezen dat het beste uitkomt. Voor storing van de drukriolering kunt u bellen naar: 0492-321405.  Overige storingen en calamiteiten melden op: 06-53139297. Voor vragen over begraafplaats beheer kunt u contact opnemen met uw uitvaartondernemer.’


E-mail adres:
info@boekel.nl


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de gemeente Boekel


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Boekel Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Boekel Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Boekel Klantenservice op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Boekel Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Boekel Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.