Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Boekel?

Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact Gemeente Boekel

Wilt u een document aanvragen bij de Gemeente Boeken of wilt u bijvoorbeeld een melding openbare ruimte doorgeven? Wij helpen u graag. Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u het snel het juiste informatienummer van Klantcontactcentrum van het gemeentehuis. Bij het bellen met de Gemeente Boekel wordt u direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website. Verder vindt u op deze pagina ook overige contactgegevens van het gemeentehuis.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Boekel bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Boekel telefoonnummer

 2. www.boekel.nl

Contact Buiten Openingstijden

Buiten openingstijden krijgt u een bandje met de volgende informatie te horen: "Dit is het antwoordapparaat van de gemeente Boekel. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur, op woensdag van 8.30 uur tot 21.00 uur en op vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. Voor het aanvragen van producten werken wij op afspraak. U kunt een afspraak maken via de website www.boekel.nl. U kunt dan een tijdstip kiezen dat het beste uitkomt. Voor storing van de drukriolering kunt u bellen naar: 0492-321405.  Overige storingen en calamiteiten melden op: 06-53139297. Voor vragen over begraafplaats beheer kunt u contact opnemen met uw uitvaartondernemer."

Meer contactmogelijkheden

E-mail adres: info@boekel.nl Postadres: Postbus 99, 5427 ZH Boekel Meer contactmogelijkheden met de gemeente Boekel

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Boekel klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Boekel klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Boekel zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Boekel op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Boekel klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Boekel
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )