Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Beverwijk? Geef hier een cijfer

Hoe neemt u contact op met de gemeente Beverwijk?

Heeft u een vraag aan de gemeente Beverwijk bijvoorbeeld over gemeentelijke belastingen en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel. Bij het bellen met de gemeente krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Houdt u uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Beverwijk is op onderstaande tijden voor al uw (aan-)vragen telefonisch bereikbaar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Beverwijk bellen?

 1. Voor het doen van een melding openbare ruimte
 2. Voor het doorgeven van een verhuizing
 3. Voor vragen over de Waardebepaling WOZ
 4. Voor vragen over gemeentelijke Belastingen
 5. Voor vragen over de Collectieve zorgverzekering

Contactdetails

 1. Gemeente Beverwijk telefoonnummer

 2. www.beverwijk.nl

Contactmogelijkheden op een rij

Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de www.beverwijk.nl. Veel zaken regelt u ook eenvoudig online. Komt u er onverhoopt niet uit? Dan kunt u via een van de onderstaande manieren de gemeente bereiken.

Telefoon: Het Klantcontactcentrum is via 0251-256256 op werkdagen bereikbaar. Belt u buiten openingstijden dan hoort u een gewijzigd ingesproken tekst. Voor dringende zaken kunt u worden doorverbonden.

Postadres: Postbus 450, 1940 AL Beverwijk

Per e-mail via : info@beverwijk.nl

Vragen kunt u ook stellen via een contactformulier. Bezoek hiervoor de contactpagina op de website van de gemeente.

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Beverwijk klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by ans sandkuil

Goeden middag bestuur beverwijk, net gewinkeld op de breestraat in beverwijk , ik ben geschrokken hoe vreselijk de breestraat er uit ziet ,wat een ongezellige boel ! Nergens een terrasje ,veel winkels verpauperd en erg kaal waar zijn die mooie majestieuse bomen gebleven van vroeger dat gaf zo'n mooie sfeer

ik ben geboren in beverwijk woon er nu niet meer ik woon in gouda waar is die mooie breestraat gebleven ........doe er wat aan het is het aangezicht van beverwijk

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Beverwijk klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Beverwijk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Beverwijk op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Beverwijk klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Beverwijk
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )