Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bergen (L)?

Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van de Gemeente Bergen?

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Bergen (Limburg) en kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer van het telefonisch informatiecentrum. Het klantcontactcentrum staat u telefonisch direct te woord. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer. Het is dan ook raadzaam om deze bij te hand te hebben. De medewerker kan u dan sneller helpen. Indien er wachtende voor u zijn wordt u hiervan op de hoogte gehouden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 12.30 uur

Waarom Gemeente Bergen (L) bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Bergen (L) telefoonnummer

 2. www.bergen.nl

Meer info over de contactmogelijkheden

Wilt u bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs of omgevingsvergunning aanvragen? U kunt hiervoor direct telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt hiervoor ook via de website een afspraak maken. Melding woon- en leefomgeving doorgeven? Dit kan online en ook telefonisch. Spoed / calamiteiten (buiten kantooruren)Voor zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u eveneens naar het algemene telefoonnummer van de gemeente. Correspondentieadres: Postbus 140, 5854 ZJ Bergen L E-mailadres: info@bergen.nl Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft. Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de servicepagina op de website van de gemeente Op deze pagina vindt tevens andere belangrijke telefoonnummers van onder andere het Sociaal Team en Jeugdhulp

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bergen (L) klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Bergen (L) klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Bergen (L) zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Bergen (L) op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Bergen (L) klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Bergen (L)
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )