Wat is het Telefoonnummer van de Gemeente Bergen?

Wilt u telefonisch contact opnemen met de Gemeente Bergen (Limburg) en kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer van het telefonisch informatiecentrum. Bij het bellen met de gemeente staat een medewerker u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U hoort alleen onderstaand welkomstboodschap:

“Welkom bij het Klantcontactcentrum van de gemeente Bergen.”

Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Indien er wachtende voor u zijn wordt u hiervan op de hoogte gehouden.


Telefonische Openingstijden

  • maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur

Meer info over de contactmogelijkheden

Wilt u bijvoorbeeld een paspoort, rijbewijs of omgevingsvergunning aanvragen? U kunt hiervoor direct telefonisch contact opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt hiervoor ook via de website een afspraak maken.

Melding woon- en leefomgeving doorgeven? Dit kan online en ook telefonisch.

Spoed / calamiteiten (buiten kantooruren)

Voor zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag belt u eveneens naar het algemene telefoonnummer van de gemeente.

Correspondentieadres:
Postbus 140
5854 ZJ Bergen L

E-mailadres: info@bergen.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan de servicepagina op de website van de gemeente

Op deze pagina vindt tevens andere belangrijke telefoonnummers van onder andere het Sociaal Team en Jeugdhulp


Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bergen (L)?

Geef hier een cijfer
icon-globe
icon-tel

Gemeente Bergen (L) telefoonnummer

0485-348383uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Bergen (L) klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Bergen (L) klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Bergen (L) zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Bergen (L) op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Bergen (L) klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Bergen (L)
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )