Makkelijk contact opnemen met de Gemeente Barendrecht

Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Zo heeft u sneller de juiste medewerker aan de lijn. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden en informatie over de klantenservice.


Wij helpen u graag met het Keuzemenu

Om het bellen gemakkelijke te maken hebben het keuzemenu uitgeschreven. Kies de opties die het beste past bij het antwoord op uw vraag:

“Welkom bij 140180 Antwoord. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : ‘Barendrecht’. ” U wordt doorverbonden.

“Welkom bij de Gemeente Barendrecht. Om u van dienst te kunnen zijn volgt er een keuzemenu.”

TOETS 1 — Kies 1 voor vragen Uitkeringen en Werk , WMO of Zorg en het Wijkteam

Toets 1voor vragen over uitkeringen en werk
Toets 2 — voor vragen over WMO of Zorg, zoals huishoudelijke hulp en leerlingenvervoer

Toets 3 — voor contact met het wijkteam. Het wijkteam helpt u met vragen over opvoeden, opgroeien en zorg, zoals maatschappelijk werk
Toets 4 — om terug te keren naar het hoofdmenu

TOETS 2 — Kies 2 Voor overige vragen

Let op! Voor vragen over uitkeringen en werk, wmo of zorg kunt u gebruik maken van het telefonische spreekuren tussen 9.00 en 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website. Belt u naar 12.00 uur naar de gemeente dan hoort u een ander keuzemenu. De keuzemogelijkheden 3 en 4 worden dan gewijzigd in de keuzemogelijkheden 1 en 2.


Telefonisch Openingstijden

Het Klantcontactcentrum van de gemeente Barendrecht is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar:

  • maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur

De gemeente is ook bereikbaar via gemeente@barendrecht.nl of gebruik het contactformulier op de website www.barendrecht.nl

Postadres:
Gemeente Barendrecht
Postbus 501
2990 EA BARENDRECHT


Bellen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.


 

icon-tel

Gemeente Barendrecht telefoonnummer

140180Lokaal tarief

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Barendrecht klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
door: Jullien tripKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Telefonisch NIET!!!!!! BEREIKBAAR

door: MCKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Via het klachtenformulier de parkeer overlast van parkeerders zonder ontheffing of parkeerschijf op de Devel gemeld. Na vijf dagen reactie "hebben uw klacht opgelost".Wel snel, maar klacht blijft natuurlijk gewoon bestaan omdat er niets mee gedaan is.

door: VerschoorKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Het is jammer dat ik niet nul sterren mag invoeren. Het contactcentrum van Barendrecht is het voorbeeld hoe je niet met klanten om moet gaan. Een vraag ingediend via het contactformulier geeft zelf na 12 dagen geen enkele reactie. Bellen via 140180 werkt niet (verbinding wordt meermalen verbroken). Bellen via 0180698398 (het "buitenland nummer") kan alleen van 9-12.

Als jullie je klanten structureel willen negeren geef dat gewoon aan op de website. Dan weten we tenminste waar we aan toe zijn. Misschien is het langskomen op het stadhuis en de boel daar op stelten zetten een oplossing. Niet charmant maar werkt wellicht wel?

door: SjaakKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Geen reactie op email naar de "BAR" organisatie. Dus maar op de website van de gemeente Barendrecht een contactformulier ingevuld en een ontvangstbevestiging ontvangen met de toezegging dat er binnen 5 werkdagen een al dan niet inhoudelijke reactie volgt. Na 15 werkdagen nog steeds geen reactie nu maar een email met cc naar de wethouder.

door: SchoutenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen

Onmiddelijk afgewimpeld. Buxusmot inmiddels een groot probleem in de gemeente. Mijn vraag was of de gemeente hier iets in zou kunnen betekenen. Vraag nog niet uitgesproken en antwoord was al kortbondig nee.

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Barendrecht klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Barendrecht zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Barendrecht op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Barendrecht klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Barendrecht
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )