Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Barendrecht?

Geef hier een cijfer

Contact opnemen met de Gemeente Barendrecht

Heeft u een vraag aan de gemeente Barendrecht, bijvoorbeeld over Wmo? Voor snel antwoord op al uw vragen kunt u doorgaans het beste de gemeente bellen. Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum. Zo heeft u sneller de juiste medewerker aan de lijn. Ook vindt u hier overige contactmogelijkheden. Het Klantcontactcentrum van de gemeente Barendrecht is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar.

 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Barendrecht bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Barendrecht telefoonnummer

 2. www.barendrecht.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Kies de opties die het beste past bij het antwoord op uw vraag: "Welkom bij 140180 Antwoord. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : 'Barendrecht'. " U wordt doorverbonden. Welkom bij de Gemeente Barendrecht. Om u van dienst te kunnen zijn volgt er een keuzemenu."

 • Toets 1

  Kies 1 voor vragen Uitkeringen en Werk , WMO of Zorg en het Wijkteam

  • 1

   Kies 1 voor vragen over uitkeringen en werk

  • 2

   Kies 2 voor vragen over WMO of Zorg, zoals huishoudelijke hulp en leerlingenvervoer

  • 3

   Kies 3 voor contact met het wijkteam. Het wijkteam helpt u met vragen over opvoeden, opgroeien en zorg, zoals maatschappelijk werk

  • 4

   Kies 4 om terug te keren naar het hoofdmenu

 • Toets 2

  Voor vragen over afval

  Heeft u vragen over de hoogte van het vast-en variabele tarief? Vanwege drukte adviseren we u naar de pagina gemeentebelastingen op de website van uw gemeente te gaan waar u deze kunt vinden.

  • 1

   Kies 1 als u een melding wilt maken van een openbare prullenbak of zwerfvuil

  • 2

   Kies voor uw overige afval vragen, zoals het aanbieden van grofvuil

  • 3

   Kies 3 om terug te keren naar het hoofdmenu

 • Toets 3

  Kies 3 Voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Barendrecht?

Geef hier een cijfer

Meer informatie over Contact

Let op! Voor vragen over uitkeringen en werk, wmo of zorg kunt u gebruik maken van het telefonische spreekuren tussen 9.00 en 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website. Belt u naar 12.00 uur naar de gemeente dan hoort u een ander keuzemenu. De keuzemogelijkheden 3 en 4 worden dan gewijzigd in de keuzemogelijkheden 1 en 2.

De gemeente is ook bereikbaar via gemeente@barendrecht.nl of gebruik het contactformulier op de website www.barendrecht.nl

Schrijven: Postbus 501, 2990 EA Barendrecht

Bellen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Barendrecht klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
 by Jullien trip

Telefonisch NIET!!!!!! BEREIKBAAR

 by MC

Via het klachtenformulier de parkeer overlast van parkeerders zonder ontheffing of parkeerschijf op de Devel gemeld. Na vijf dagen reactie "hebben uw klacht opgelost".Wel snel, maar klacht blijft natuurlijk gewoon bestaan omdat er niets mee gedaan is.

 by Verschoor

Het is jammer dat ik niet nul sterren mag invoeren. Het contactcentrum van Barendrecht is het voorbeeld hoe je niet met klanten om moet gaan. Een vraag ingediend via het contactformulier geeft zelf na 12 dagen geen enkele reactie. Bellen via 140180 werkt niet (verbinding wordt meermalen verbroken). Bellen via 0180698398 (het "buitenland nummer") kan alleen van 9-12.

Als jullie je klanten structureel willen negeren geef dat gewoon aan op de website. Dan weten we tenminste waar we aan toe zijn. Misschien is het langskomen op het stadhuis en de boel daar op stelten zetten een oplossing. Niet charmant maar werkt wellicht wel?

 by Sjaak

Geen reactie op email naar de "BAR" organisatie. Dus maar op de website van de gemeente Barendrecht een contactformulier ingevuld en een ontvangstbevestiging ontvangen met de toezegging dat er binnen 5 werkdagen een al dan niet inhoudelijke reactie volgt. Na 15 werkdagen nog steeds geen reactie nu maar een email met cc naar de wethouder.

 by Schouten

Onmiddelijk afgewimpeld. Buxusmot inmiddels een groot probleem in de gemeente. Mijn vraag was of de gemeente hier iets in zou kunnen betekenen. Vraag nog niet uitgesproken en antwoord was al kortbondig nee.

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Barendrecht klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Barendrecht zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Barendrecht op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Barendrecht klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Barendrecht
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )