BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Barendrecht Contact

De belangrijkste contactinformatie op één pagina.

Klik en Bel Keuzemenu Nummer:

1870 (90 ct/min)

TOETS DAARNA DOORKIESNUMMER: 092

en wij verbinden u desgewenst anoniem door.

De kosten gelden voor de gehele gespreksduur.
Keuzemenu.info is niet verbonden of aangesloten bij Gemeente Barendrecht
 • Gemeente Barendrecht klantenservice telefoonnummer:

   140180
 • Gesprekskosten: Lokaal tarief
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.barendrecht.nl
 • Rapportcijfer Gemeente Barendrecht klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Barendrecht klantenservice? Geef hier een cijfer

Makkelijk contact opnemen met de Gemeente Barendrecht ?

Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.


Welkomstboodschap en Telefonisch keuzemenu:

Welkom bij 140180 Antwoord. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : ‘Barendrecht’. ” U wordt doorverbonden.

Welkom bij de Gemeente Barendrecht. Om u van dienst te kunnen zijn volgt er een keuzemenu.”

TOETS 1 — Kies 1 voor vragen Uitkeringen en Werk , WMO of Zorg en het Wijkteam

Toets 1voor vragen over uitkeringen en werk
Toets 2 — voor vragen over WMO of Zorg, zoals huishoudelijke hulp en leerlingenvervoer

Toets 3 — voor contact met het wijkteam. Het wijkteam helpt u met vragen over opvoeden, opgroeien en zorg, zoals maatschappelijk werk
Toets 4 — om terug te keren naar het hoofdmenu

TOETS 2 — Kies 2 Voor overige vragen

Let op! Voor vragen over uitkeringen en werk, wmo of zorg kunt u gebruik maken van het telefonische spreekuren tussen 9.00 en 12.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website. Belt u naar 12.00 uur naar de gemeente dan hoort u een ander keuzemenu. De keuzemogelijkheden 3 en 4 worden dan gewijzigd in de keuzemogelijkheden 1 en 2.


Openingstijden Klantcontactcentrum Gemeente Barendrecht:
Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 – 17.00 uur telefonisch bereikbaar v oor al uw vragen en opmerkingen.
De gemeente is ook bereikbaar via e-mailadres:
gemeente@barendrecht.nl of gebruik het contactformulier op de website www.barendrecht.nl


Postadres:
Gemeente Barendrecht
Postbus 501
2990 EA BARENDRECHT


Ervaringen van onze bezoekers met Gemeente Barendrecht Contact

Via het klachtenformulier de parkeer overlast van parkeerders zonder ontheffing of parkeerschijf op de Devel gemeld. Na vijf dagen reactie "hebben uw

Beoordeeld op:05 11, 2018 door: MC

Via het klachtenformulier de parkeer overlast van parkeerders zonder ontheffing of parkeerschijf op de Devel gemeld. Na vijf dagen reactie "hebben uw klacht opgelost".Wel snel, maar klacht blijft natuurlijk gewoon bestaan omdat er niets mee gedaan is.

Het is jammer dat ik niet nul sterren mag invoeren. Het contactcentrum van Barendrecht is het voorbeeld hoe je niet met klanten om moet gaan. Een vraa

Beoordeeld op:12 10, 2018 door: Verschoor

Het is jammer dat ik niet nul sterren mag invoeren. Het contactcentrum van Barendrecht is het voorbeeld hoe je niet met klanten om moet gaan. Een vraag ingediend via het contactformulier geeft zelf na 12 dagen geen enkele reactie. Bellen via 140180 werkt niet (verbinding wordt meermalen verbroken). Bellen via 0180698398 (het "buitenland nummer") kan alleen van 9-12.
Als jullie je klanten structureel willen negeren geef dat gewoon aan op de website. Dan weten we tenminste waar we aan toe zijn. Misschien is het langskomen op het stadhuis en de boel daar op stelten zetten een oplossing. Niet charmant maar werkt wellicht wel?

Geen reactie op email naar de "BAR" organisatie. Dus maar op de website van de gemeente Barendrecht een contactformulier ingevuld en een ontvangstbeve

Beoordeeld op:23 05, 2018 door: Sjaak

Geen reactie op email naar de "BAR" organisatie. Dus maar op de website van de gemeente Barendrecht een contactformulier ingevuld en een ontvangstbevestiging ontvangen met de toezegging dat er binnen 5 werkdagen een al dan niet inhoudelijke reactie volgt. Na 15 werkdagen nog steeds geen reactie nu maar een email met cc naar de wethouder.

Onmiddelijk afgewimpeld. Buxusmot inmiddels een groot probleem in de gemeente. Mijn vraag was of de gemeente hier iets in zou kunnen betekenen. Vraag

Beoordeeld op:19 05, 2017 door: Schouten

Onmiddelijk afgewimpeld. Buxusmot inmiddels een groot probleem in de gemeente. Mijn vraag was of de gemeente hier iets in zou kunnen betekenen. Vraag nog niet uitgesproken en antwoord was al kortbondig nee.

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.5 2.0 4 4 Via het klachtenformulier de parkeer overlast van parkeerders zonder ontheffing of parkeerschijf op de Devel gemeld. Na vijf dagen reactie "hebben uw klacht opgelost".Wel snel, maa

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Barendrecht Contact?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Barendrecht Contact zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Barendrecht Contact op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Barendrecht Contact en wordt ook niet gelezen door Gemeente Barendrecht Contact

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.