Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Arnhem? Geef hier een cijfer

Bellen naar de Gemeente Arnhem?

Wilt u telefonisch contact opnemen met de gemeente Arnhem? Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer / informatienummer van het Klantcontactcentrum. Tip: Houdt u uw Burgerservicenummer tijdens het bellen bij de hand, in een aantal gevallen kan er namelijk om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website van de gemeente.  Het Klantcontactcentrum is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar voor al uw burgerzaken. 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Arnhem bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Arnhem telefoonnummer

 2. www.arnhem.nl

Bellen met de Gemeente Arnhem

Hieronder de ingesproken meldtekst die u te horen krijgt bij telefonisch contact. "Welkom bij de Gemeente Arnhem. Dit gesprek kan worden opgenomen om onze dienstverlening te verbeteren. Op onze website www.arnhem.n vindt informatie en online diensten.  daar maakt u in 1 klik een afspraak. Ook een melding openbare ruimte geeft u makkelijk en snel door via onze website. Of doe een melding via de fixi-app. Wilt u een medewerker spreken, blijf u aan de lijn. Houdt u er rekening mee dat de wachttijd langer kan zijn dan gebruikelijk."

Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Arnhem? Geef hier een cijfer

Meer contactmogelijkheden

Bellen vanuit het buitenland +3126-377 4681 (Engelstalig en Nederlandstalig) +3126-377 4685 (Duitstalig en Nederlandstalig) e-mailadres: gemeente@arnhem.nl. Postadres: Gemeente Arnhem, Postbus 9029, 6800 EL ARNHEM

Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Arnhem klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Teunisen

Niet te geloven....3 dagen aan het bellen van 9-12 en 13 wachtenden voor u of 9 of 1 en springt het menu weer na er zijn 6 wachtenden voor u.

Telefonisch niet door heen te komen! Geen serieuze zaak. Kost bakken geld die sommige burgers niet hebben in het gevecht met het systeem en uitkering.

Erg triest en ontmoedigend.

 by Keuzemenu

Beste F. Teunissen,We hebben zojuist gebeld naar het nummer 0900-1809 en worden doorverbonden met de Gemeente Arnhem. Bij dit nummer hoeft u overigens ook niets in te spreken. We zien dat u het volgende nummer 0900-0108 heeft ingetypt....?...zou het hierdoor komen, dat het niet gelukt is om contact met de Gemeente Arnhem te krijgen?

Mvg,

Keuzemenu.info

 by F. Teunissen

Ik probeer via 0900-0108 contact te krijgen met de gemeente Arnhem Ik heb het twee keer geprobeerd en per keer twee keer de naam Arnhem ingsproken maar ik word doorverbonden naar Rotterdam.......

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Arnhem klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Arnhem zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Arnhem op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Arnhem klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Arnhem
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )