BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Amsterdam Klantenservice
1402014020

Toon telefoonnummer

De klantenservice van de Gemeente Amsterdam is op werkdagen van 08.00-18.00 uur telefonisch bereikbaar.

  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Amsterdam:

     14020
  • Gesprekskosten: Lokaal tarief
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.amsterdam.nl

Zoek u het telefoonnummer van de Gemeente Amsterdam? Op deze pagina vindt snel u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens.

Bij het bellen naar de gemeente hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu.

Welkom bij de Gemeente Amsterdam. Dit gesprek wordt opgenomen voor training. (Om onze dienstverlening te verbeteren, willen we u na dit gesprek graag terugbellen met enkele vragen. Kies 1 als we u terug mogen bellen, zo niet blijft u dan aan de lijn, dan verbinden wij u door met een medewerker.”)

PRESS  2 — For English press 2

TOETS 3  — Heeft u vragen over parkeren kies 3

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Openingstijden klantenservice Gemeentehuis Amsterdam:
Het Klantcontactcentrum van de gemeente Amsterdam is van maandag tot en met vrijdag van 08.00-18.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Soms is het via uw provider niet mogelijk direct naar dit nummer (14020) te bellen. U krijgt dan een ingesprektoon of u hoort helemaal niets. Bel dan 020- 624 11 11.
Vanuit het buitenland is de Gemeente van Amsterdam te bereiken op +31 20 624 11 11.

Per e-mail via: Het contactformulier op de website


Postadres:
Gemeente Amsterdam
Postbus 202
1000 AE AMSTERDAM


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Amsterdam Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Amsterdam Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Amsterdam Klantenservice op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Amsterdam Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Amsterdam Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.