BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Amstelveen Klantenservice
020-5404911020-5404911

Toon telefoonnummer

Telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 uur en 17.00 uur.

  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Amstelveen:

     020-5404911
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.amstelveen.nl

Op zoek naar het telefoonnummer van de Gemeente Amstelveen? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van de klantenservice.

De klantenservice van de Gemeente Amstelveen staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt na de welkomstboodschap direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.


Welkom bij Gemeente Amstelveen. Dit gesprek kan worden opgenomen voor de verbetering van onze dienstverlening. (Wij ontvangen graag uw mening over het contact dat u met ons heeft. Wilt u op het internet een vragenlijst invullen? Kies één voor ja kies twee voor nee).”

Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden Gemeente Amstelveen:

Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Amstelveen is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.


Emailadres: gemeente@amstelveen.nl


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de gemeente Amstelveen


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Amstelveen Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Amstelveen Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Amstelveen Klantenservice op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Amstelveen Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Amstelveen Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.