Wilt u iets regelen of aanvragen bij de Gemeente Amstelveen? Dat kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt snel het telefoonnummer van de Gemeente Amstelveen en overige contactmogelijkheden.

Ingesproken meldtekst die u te horen krijgt voordat uw wordt doorverbonden met een medewerker.

“Welkom bij Gemeente Amstelveen. Al onze medewerkers zijn in gesprek. Een moment geduld alstublieft. U kunt uw gemeentelijke zaken ook online regelen. Surf naar www.amstelveen.nl. Hier kunt u 24 uur per dag voor veel zaken terecht.”

Het voormalige keuzemenu.

TOETS 2 — Belt u voor de tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers

TOETS 3 — Belt u voor Zorg of Sociale Voorzieningen

TOETS 4 — Belt u voor reisdocumenten of de Burgerlijke Stand

TOETS 5 — Belt u voor een parkeervergunning

TOETS 6 — Belt u voor Gemeentelijke Belastingen

Schade of overlast in de openbare ruimte melden? Gebruik hiervoor het meldingsformulier op onze website. Hier vindt u ook de meest actuele informatie over het afvalbrengstation. Belt u ergens voor? Blijft u dan aan de lijn.

Dit gesprek kan worden opgenomen voor de verbetering van onze dienstverlening. Tip: Houd uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. De medewerker kan u dan sneller helpen. Voor antwoorden op de meest gestelde vragen kunt u ook terecht op de website.


Telefonische Openingstijden

Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Amstelveen is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar:

  • maandag t/m van 8.30 uur tot 17.00 uur

Contactmogelijkheden op een rij

  • Telefoon: Via een 020-netnummer is de gemeente Amstelveen eenvoudig en snel bereikbaar. U betaalt hiervoor uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw provider. Daarnaast kan uw telecomprovider extra kosten in rekening brengen indien u mobiel belt.
  • U kunt uw vragen mailen naar:  gemeente@amstelveen.nl
  • Postadres: Postbus 4, 1180 BA, Amstelveen
  • U kunt uw vragen ook stellen via diverse Social Media kanalen.
  • Heeft u vragen vragen over wonen, welzijn, zorg, inkomensondersteuning, schuldhulpverlening en of jeugdhulp? Hiervoor kunt u terecht bij het Amstelveenloket.

Bellen met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Amstelveen?

Geef hier een cijfer
icon-tel

Gemeente Amstelveen telefoonnummer

020-5404911uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Amstelveen klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Amstelveen klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Amstelveen zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Amstelveen op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Amstelveen klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Amstelveen
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )