Wilt u iets regelen of aanvragen? Dat kan via de website, sociale media, telefonisch of in het gemeentehuis. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt snel het telefoonnummer en overige contactmogelijkheden van de gemeente Alphen-Chaam. Om het bellen met de gemeente makkelijker te maken hebben wij het keuzemenu uitgeschreven. Zo heeft u sneller de juiste medewerker aan de lijn.


Wij helpen u graag met het Keuzemenu

Wanneer u telefonisch contact opneemt hoort u een korte meldtekst:

“Welkom bij 14 013. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : ‘Alphen-Chaam’. “U wordt nu doorverbonden.”

“U spreekt met het Klantcontactcentrum van de Gemeente Alphen-Chaam. Een ogenblik geduld alstublieft. U wordt doorverbonden.”


Telefonische Openingstijden

Het Klantcontactcentrum is op onderstaande tijden telefonisch bereikbaar:

  • maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur
  • vrijdag van 8.30 tot 12.30

Contactmogelijkheden op een rij

Telefoon: Via een 5-cijferig telefoonnummer is de gemeente makkelijk en snel te bereiken. U betaalt hiervoor uw gebruikelijke belkosten. Deze kosten zijn afhankelijk van uw provider. Daarnaast kan uw telecomprovider extra kosten in rekening brengen indien u mobiel belt.

Per e-mail kunt u vragen stellen via: info@alphen-chaam.nl

Postadres: Postbus 3, 5130 AA , Alphen

Vanuit het buitenland is bellen met 14 013 niet mogelijk. Bel dan 0031 13 5086 666

Whatsapp: Vragen kunt u ook via Whatsapp stellen. Stuur uw bericht naar: 06-10860874. Het is niet mogelijk met dit nummer te bellen.


Contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.


icon-tel

Gemeente Alphen-Chaam telefoonnummer

14 013Lokaal tarief

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Alphen-Chaam klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Alphen-Chaam klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Alphen-Chaam zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Alphen-Chaam op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Alphen-Chaam klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Alphen-Chaam
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )