BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Gemeente Alblasserdam Telefoonnummer
14 07814 078

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Gemeente Alblasserdam:

     14 078
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.alblasserdam.nl

Zoek u het telefoonnummer van de Gemeente Alblasserdam? Op deze pagina vindt snel u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Zo heeft u direct contact met de juiste medewerker. Ook vindt u hier overige contactgegevens.

Welkomstboodschap: “Welkom bij 14078 . Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken. Spreek in : ‘Alblasserdam’.
Vervolg tekst: U wordt nu doorverbonden”.

Welkom bij de Gemeente Alblasserdam. Dit gesprek kan worden opgenomen uitsluitend voor coachings- en trainingsdoeleinden van onze medewerkers.”


Het Klantcontactcentrum van de gemeente Alblasserdam is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar.

Vanuit het buitenland is 14 078 niet bereikbaar. Bel dan met telefoonnummer 00 31 78 770 81 46.


Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de gemeente Alblasserdam


Makkelijk contact opnemen met een andere andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Gemeente Alblasserdam Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Alblasserdam Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Alblasserdam Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Alblasserdam Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Gemeente Alblasserdam Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.