Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Alblasserdam?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Alblasserdam om bijvoorbeeld een melding te doen, of een dienst aan te vragen? Op deze pagina vindt snel u het telefoonnummer en overige contactgegevens van de gemeente.

Het Klantcontactcentrum staat u direct ( na het inspreken van de gemeentenaam) telefonisch te woord. Hij of zij verbindt u vervolgens door met de juiste afdeling. Het kan zijn dat er gevraagd wordt naar uw Burgerservicenummer (BSN). Het is dan ook raadzaam om deze bij de hand te hebben. De medewerker kan u in dat geval sneller helpen. Hieronder staat de meldtekst die u te horen krijgt bij het bellen met uitleg hoe het werkt:

“Welkom bij 14 078. Spreek na de piep de naam in van de gemeente die u wilt bereiken.” Spreek in : ‘Alblasserdam’. Vervolg tekst: “U wordt nu doorverbonden.” “Welkom bij de Gemeente Alblasserdam. Dit gesprek kan worden opgenomen uitsluitend voor coachings- en trainingsdoeleinden van onze medewerkers.”

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Gemeente Alblasserdam Contact
icon-home

Postbus 2
2950 AA Alblasserdam

icon-tel

Gemeente Alblasserdam telefoonnummer

14 078uw gebruikelijke belkosten

Extra info bellen met 14 078

Vanuit het buitenland is de gemeente via het algemene telefoonnummer 14 078 niet bereikbaar. Bel dan met telefoonnummer: +31 78 770 8301. U wordt dan automatisch doorgeschakeld.

Het gemeentenummer kan ook gebeld worden via een mobiel telefoon

Contact met een andere Gemeente?

Bezoek onze overzichtspagina “Gemeenten“.  Hier vindt u gemakkelijk alle contactmogelijkheden, zoals telefoonnummers van alle Gemeenten van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Alblasserdam klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Alblasserdam klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Alblasserdam zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Alblasserdam op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Alblasserdam klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Alblasserdam
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )