Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gaia ZOO?

Geef hier een cijfer

Contact met GaiaZOO?

Heeft u een vraag aan GaiaZoo en wilt u contact opnemen? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste bellen. Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer. Daarnaast vindt u hier ook overige contactgegevens en informatie over deze dierentuin. Wanneer u belt met de klantenservice krijgt u voordat u wordt doorverbonden met een medewerker een keuzemenu. Alle opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren precies welke keuze het beste past bij uw vraag. Let op ! Belt u buiten openingstijden dan is de optie voor de receptie buiten dienst.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 17.00 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom Gaia ZOO bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gaia ZOO telefoonnummer

 2. www.gaiazoo.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij Gaia Z00. Kies 1 voor Nederlands, 2 Fur Deutch. Voor veel informatie kunt u terecht op onze website www.gaiazoo.nl. Om u beter van dienst te kunnen zijn, vragen wij u een keuze te maken uit een van de volgende opties."

 • Toets 1

  Voor receptie en algemene vragen

 • Toets 2

  Voor zakelijk, feesten en partijen

 • Toets 3

  Voor scholen, kinderfeestjes en zorginstellingen

 • Toets 4

  Voor boekhouding

 • Toets 5

  Voor alle overige vragen

 • Toets 0

  Om terug te keren naar het keuzemenu

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gaia ZOO?

Geef hier een cijfer

Meer informatie

Gaia Zoo is alle dagen van het jaar geopend. Van maart t/m juni van 10.00 tot 17.00 uur. Juli & augustus van 10.00 tot 18.00 uur. In september & oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Van november tot en met februari van 10.00 tot 16.00 uur. De kassa sluit elke dag om 16.00 uur. Honden zijn in Gaia Zoo niet toegestaan. Gaia Zoo hanteert flexibele entreeprijzen. De dag bepaalt het bedrag. Bezoek Gaia Zoo al vanaf €13,50. Kijk op de de website en boek direct de meest voordelige E-tickets. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis. Kijk voor special groepsprijzen vanaf 20 personen naar mogelijke activiteiten of eet arrangementen op de website. Scholen kunnen gebruik maken van speciaal schoolentreetarief. Meer informatie kunt u tijdens kantooruren opvragen via dit telefoonnummer of een e-mail sturen met uw adresgegevens naar info@gaiazoo.nl. Met een jaarabonnement kunt u Gaia Zoo een heel jaar lang elke dag bezoeken. Alle informatie over een jaarabonnement en de tarieven kunt u vinden op onze website. Gaia Zoo heeft cadeaubonnen t.w.v. van een dagentree of een jaarabonnement beschikbaar. Deze zijn alleen aan de kassa te koop. Op de website kunt u via de de webshop echter ook E-tickets voor een dagentree of jaarabonnement aanschaffen die eveneens cadeau te doen zijn. Lees vooraf de voorwaarden. Aan de kassa accepteert Gaia Zoo ook VVV-bonnen als betaalmiddel voor de entree.

Bezoekadres: Dentgenbachweg 105, 6468 PG  Kerkrad

Bezoek de website van Gaia Zoo voor meer contactmogelijkheden, zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp

Contact met een ander pretpark of dierenpark?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer en overige contactgegevens van een ander pretpark of dierenpark.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gaia ZOO klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gaia ZOO klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gaia ZOO zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gaia ZOO op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gaia ZOO klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gaia ZOO
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )