Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Fonq? Geef hier een cijfer

Hoe bereikt u Fonq Klantenservice

Heeft u een vraag aan Fonq bijvoorbeeld over betaling of bestelling  en wilt u contact opnemen? Op deze pagina vindt u onder het kopje contactdetails snel het telefoonnummer van de woonwinkel. Wanneer u telefonisch contact opneemt krijgt u een kort keuzemenu te horen. Alle opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van te voren welke opties het beste past bij uw vraag en zo weet u zeker dat u de juiste medewerker aan de lijn krijgt.  Belt u over een bestelling houdt u dan uw bestelnummer bij de hand. De medewerker kan u dan nog sneller helpen. Op deze pagina vindt u ook overige contactmogelijkheden van de woonwinkel.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 22.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 22.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 22.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 22.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 22.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 17.00 uur

Waarom Fonq bellen?

 1. voor vragen over de bezorging of een betaling van een bestelling
 2. voor vragen over acties of kortingscodes
 3. voor vragen over retourneren en annuleren
 4. voor vragen over betalen
 5. voor klanten die direct en persoonlijk contact waarderen
 6. doorgaans worden problemen sneller opgelost aan de telefoon

Contactdetails

 1. Fonq telefoonnummer

 2. www.fonq.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

"Welkom bij Fonq. Indien u contact gaat over een reeds afgeronde bestelling vragen wij om het ordernummer bij de hand te houden. Op deze manier kunnen wij u zo snel mogelijk helpen. Voor retour- en garantieaanvragen verwijzen wij u graag naar uw Fonq account. Waar je het verzoek gemakkelijk en snel kunt indienen. U wordt nu doorverbonden met een van onze servicespecialisten. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden. Om u zo goed mogelijk te helpen maken wij gebruik van een keuzemenu."

 • Toets 1

  Voor vragen over de bezorging of de levertijd van uw bestelling

 • Toets 2

  Voor vragen over schade, een defect of een garantieaanvraag

 • Toets 3

  Voor vragen over een product, het plaatsen van een bestelling of over een betaling

 • Toets 4

  Voor overige vragen

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met Fonq? Geef hier een cijfer

Adres Showroom: Reactorweg 53, 3542 AD Utrecht

Meer over Fonq!

In 2005 waren de bedrijven Fonq en Apartdesign.nl nog elkaars concurrent, maar na het bundelen van de twee online webwinkels in 2010 was er daar de succesformule Fonq! Eigenlijk is Fonq de moderne woonboulevard online, met het hoofdkantoor in Utrecht. Mensen vinden het prettig om hun spullen online te kopen, vooral als de keuze zo groot is. Deze online woonboulevard  verkoopt alles rond het thema huis, denk aan inrichting, tuin en balkon, koken, tafelen en accessoires. Om het de consument makkelijk te maken hebben ze de "digitale styling beleving" bedacht. Zo kan je thuis op je computer zien of een meubelstuk tot zijn recht komt in jouw huis. Onder andere door deze slimme zet heeft Fonq dit jaar in de categorie DHL beste webwinkel van 2021 een shopping award gewonnen. De website sluit goed aan op de shoppingwensen van de moderne trendy Nederlander en er worden veel tips gegeven over hoe je het best een huis inricht. De website is overzichtelijk en de klantenservice is elke dag van de week bereikbaar.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Fonq klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Corrie

Om half 3 bellen naar Fonq en dan een bandje krijgen dat ze gesloten zijn terwijl de site aangeeft geopend te zijn tot 17.00 uur. Dat is geen goede service naar klanten!!!

 by Sandor

Eerst hebben ze een telefonische storing. Daarna enorm druk en op Mn mail reageren ze ook niet. Ballentent!!

 by Michiel

Meer dan 10 in de wacht, en dan wordt verbinding, bewust na een tekst, verbroken ...Niet blij, levering is dag te laat, incompleet en niemand geeft thuis! Volgende keer naar bol.com of andere site!

Welke ervaringen heeft u met Fonq klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Fonq zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Fonq op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Fonq klantenservice en wordt ook niet gelezen door Fonq
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )