Aantal reviews 26

Hoe zijn uw ervaringen met FNV Bondgenoten? Geef hier een cijfer

FNV Contact

Wilt u contact opnemen met de FNV en bent u hiervoor opzoek naar het juiste telefoonnummer? Op deze pagina vindt u snel het  FNV telefoonnummer. Voor vragen over werk, inkomen, letselschade en lidmaatschap staat het FNV Contactcenter u graag te woord. Om het bellen makkelijker te maken hebben wij het keuzemenu helemaal uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag.

( Bent u werkzaam in de horeca, catering of recreatie? Bezoek dan deze pagina voor het juiste telefoonnummer.)

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

Waarom FNV Bondgenoten bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. FNV Bondgenoten telefoonnummer

 2. www.fnv.nl

Direct Contact

"Goedemiddag, welkom bij FNV Bondgenoten."

 • Toets 1

  Bent u lid van FNV

  “Om u beter van dienst te kunnen zijn kunt u nu uw lidmaatschapsnummer intoetsen en afsluiten met een hekje/ #. Heeft u uw lidmaatschapsnummer niet bij de hand toets dan alleen een hekje /#. ” Het keuzemenu indien u alleen een hekje /# heeft ingetoetst:

  • 0

   Heeft u vragen over uw jaaropgave? Toets nul

  • 1

   Heeft u vragen over een factuur of betaling? Toets 1

  • 2

   Heeft u vragen over het lidmaatschap? Toets 2

  • 3

   Heeft u vragen over werk of inkomen? Toets 3

  • 4

   Heeft u vragen over het Tijdspaarfonds? Toets 4

 • Toets 2

  Bent u geen lid

  • 1

   Voor vragen over werk en inkomen of lidmaatschap? Toets 1

  • 2

   Heeft u vragen over het Tijdspaarfonds? Toets 2

  • 3

   Heeft u overige vragen? Toets 3

 • Toets 3

  Heeft u een algemene beleidsvraag over de vakbond

 • Toets 4

  Heeft u vragen over het Tijdspaarfonds

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 26

Hoe zijn uw ervaringen met FNV Bondgenoten? Geef hier een cijfer

Sneller antwoord op uw vraag aan de FNV

Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn.

Telefonisch Contact met een andere Vereniging?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer van een andere Nederlandse Vereniging.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met FNV Bondgenoten klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 26 reviews
 by Ana

Gewoon niet bereikbaar en naar lange tijd wachten wordt je gewoon eruit gegooid.

 by J

Geen ster

 by Wilma

Telefonisch niet te bereiken!
Waarom geen e-mail adres??

 by Engel

Telefonisch zeer slecht bereikbaar.

 by panhuman

info@fnv.nl

 by Geeta

Ik wordt er echt gek van, ik snap mezelf eigenlijk ook niet waarom ik maar lid blijf.

Ik wordt gestalkt met nieuwsbrieven wat op zich niet erg is, maar wel als je nooit ergens gebruik van kan maken.als ik dan een link aan klik uit zo'n nieuwsbrief moet je je lidmaatschap nummer opgeven en je persoonlijke gegevens. In de afgelopen jaren is het nog nooit voorgekomen dat ik er ook daadwerkelijk in kom. Mijn gegevens zijn altijd onbekend.Nu wil ik mijn jaaropgaaf downloaden en wat denk je...........

Ik ben uiteraard weer onbekend.

Ik wilde een printscreen van de melding mailen, maar ja, mailen met de FNV gaat nietIk heb ook eens een geschil gehad met mijn werkgever, ik mocht mijn doissier aanleveren, en vervolgens gebeurde er niets anders dan nog meer gegevens opvragen.

Ik moest zelf met voorstellen voor mijn onderhandelingen komen, ik moest mijn gesprekken zelf doen zonder aanwijzingen van de FNV en ze hebben gewoon niets maar dan ook echt niets uitgezocht of begeleid.

Zo kan ik ook wel mijn geld als jurist verdienen.

Ze hebben een bedrag voor mij uitgerekend die mijn werkgever zelf ook al had uitgerekend, maar meer dan dat kwam er niet uit.

En dan mag je eens in de zoveel tijd een dossier aanleveren.

Wat slecht zeg!

 by Hans van Soest

In de opzegbrief geven ze doodleuk aan dat je nog drie maanden contributie moet betalen, na opzegging, een ramp is deze vakbond.

 by Johan claassen

De heer johan claassen is al zo lang lid altijd automaties betaalt wij mogen het niet doen iemand doet het altijd voor ons het woord automaties er af gehaslt jullie kommen er nu mee aan over 2017 dat het niet betaalt is jullie kunnen .het dubbel er af hallen u kunt ons bellen

 by donder

Geachtte FNV jullie als DE GROOTSTE bond met meer dan 1000 leden is het toch wel begrijpelijk dat jullie een emailadres plaatsen voor jullie leden een BEETJE SERVICE VERLENEN mag ook wel voor dit bedrag.

 by J.Wassink

Waardeloos, die bereikbaarheid....de druppel, ik ga de bond opzeggen na 35 jaar.....

 by M jong

ik ben al 4uur bezig hun te pakken te krijgen.

elke keuze geprobeerd, mar 10 minuten wachten is genoeg~!!Email adres hebben ze niet eens meer, zeer waardeloos! Zeker als de telefoon toch niet word opgepakt!

klachten moet ook per telefoon, echt heel triest!

 by p prive

geen email adres?? watisdatnuweer...Yntse Koenen was in nieuws van topje ijsberg criminaliteitscijfers, en opmerking dat er bezuinigd was op justitie waardoor criminaliteit de spuigaten uitloopt. Dat is het paard achter de wagen spannen. Een goed bestuur moet criminaliteit juist voor zijn, en zou kosten justitie juist drukken. Dat dat er niet is , is deels ook te danken aan pvda. Dus bij landelijke onmacht, graag zaakjes in orde brengen binnen de eigen zuil. Van de gekke dat uitgelegd moet worden daar dat kraken en insluipingen niet mag. Genoeg te doen voor Yntse Koenen. Directe belangenbehartiging voor justitiepersoneel zou beteken dat nederland een groot concentratiekamp zou moeten worden, met de fnv'er die daar dan een boterham aan overhoudt.

 by john g

wil een idee inbrengen maar ben geen lid. kan dus niet. geen e-mail adres.

zelf heb ik geen (a) sociale media, dus kun je ze niet bereiken.

Ik wilde ze vragen waarom en nooit naar dienstjaren wordt gekeken i.p.v. leeftijd.

Bv. iemand die met 17 jaar gaat werken als stratenmaker is naar 40 a 45 jaar werken versleten maar is nog geen 67 jaar, betaald wel 40 a 45 jaar AOW premie. Iemand die studeert tot zijn 30ste werkt ook geen 40 a 45 jaar, wat hij wel kan want zit de hele dag op zijn...nt. Ik heb het hier niet over een pensioen uitkering maar over de aow.

Nog een idee: waarom kinderbijslag voor elke Nederlander? iemand met 3 ton of meer heeft dat toch niet nodig? geen die besparing maar ergens anders aan uit.

 by Monique Franke

Vragen worden beantwoord met: we komen er op terug, en er wordt niet meer op gereageerd. Mail contact is ook niet mogelijk.

 by Hovestad J H

Meer dan 25 jaar lid en zie nu in hoezeer het fnv veranderd is geen direct contact mogelijk alleen via dure 0900 nummers bij het juridisch advies belabberd behandeld verschillende personen en meningen juriste reageerde verbijsterd dat ik een tel nummer had gekregen een 030 nummer en werd naar mijn inziens als onnozele behandeld nee dit is geen fnv meer dekk erover om lidmaatschap op te zeggen.

 by kleijn

Geen mailadres, kan toch niet in deze tijd?

Dus, hele slechte service!

 by vos

Ik heb een simpele vraag over mijn CAO. Deze kan ik alleen deze veel te hoge kosten telefonisch stellen, of per brief. Via de mail kan het niet. De FNV wil kennelijk zo min mogelijk tijd besteden aan correspondentie en hulp aan haar leden en werpt een hoge drempel op om dit te bereiken. Het woord 'klantenservice' is kompleet misplaatst. Voor het correspondentieadres moet je ook de hele site doorzoeken. Ben daar nog mee bezig en hoop het te vinden.

 by Henri Wegman

Hele goede ervaring met de Juridische hulp van de FNV, prima sevice geen klachten Henri.

 by mulder

Het FNV is er niet voor de kleine man, het FNV is er om sier te maken met massa ontslagen waarbij hun naam in de krant komt. Ik ben lid geweest van het FNV en had e nodig toen ik door mijn werkgever na 28 jaar de straat op geschopt werd omdat ik te lastig werd doordat ik me ben gaan inzetten voor een verplichte OR. Ik heb steeds zelf achter alles aan moeten zitten en de advocaat van het FNV wilde pas op het laatste moment met mij in gesprek gaan en stukken zien, hij veranderde zonder met mij te overleggen de zittingsdatum en daar kwam ik pas achter na een brief van de rechtbank etc. Tijdens het proces om een OR gestart te krijgen bij mijn werkgever heb ik me laten begeleiden door een specialist van het FNV inzake ondernemingsraden en deze persoon heeft ook achter mijn rug om het bedrijf gewaarschuwd dat hij de regie kwijt was, nadat hij na een gesprek met het bedrijf ineens een heel andere mening had over een OR, waardoor wij het vertrouwen in hem kwijt waren. Hierover heb ik een officiële klacht ingediend bij het FNV waar nooit iets mee gedaan is. Het FNV is een puur slechte organisatie die er alleen voor eigen belangen en achterkamertjes politiek is, en die de gewone man ijskoud in de steek laat. Ergens weten ze wel dat er aan mijn zaak dingen niet kloppen want ik heb van het ene op het andere moment mijn lidmaatschap opgezegd en nooit meer iets betaald, waar je normaal gesproken niet mee wegkomt. FNV is net zo verrot als de politiek is.

 by bert

ik ben in juli 25jaar getrouwd,werk in de grafische sector

krijg ik deze dag dan vrij ??

 by Leo

Ben al jaren lid van de FNV, maar heb je hier nog wat aan. Ze stemmen overal mee in. 65 wordt 67 , oude lullen dagen weg.

Ik stop ermee

 by Rosman

Cijfer een nul

Twee x in de wacht voor dezelfde vraag over de manifestatie te Amersfoort

Geen wonder dat jullie amateur organisatie niet a d weg timmeren

Jammer FNV met die Kok was Sl niks met z'n compromissen en tis nog niks

 by b.lubben

rapportcijfer een 0 het durt veel te lang voor je iemand aan de lijn krijgt en ik vind het belachelijk duur

 by Wallenburg

Ik heb in Mei het lidmaatschap van mijn 93 jarige moeder opgezegd zoals t moest. Dit zou vanaf juni gebeuren. Na 69 vond ze het tijd te stoppen. Maar dat schijnt erg moeilijk te zijn

Nog steeds wordt er 8 euro van haar rekening afgeschreven .dit vind ik een kwalijke zaak.

 by van den Ber

Fnv stelt mij per e-mail een vraag. Ik beantwoord die en ik ontvang een bericht van no-reply dat het antwoord niet kan worden doorgezonden. Als FNV geen interesse heeft in het antwoord waarom stuurt men mij dan een vraag?

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met FNV Bondgenoten klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij FNV Bondgenoten zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met FNV Bondgenoten op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar FNV Bondgenoten klantenservice en wordt ook niet gelezen door FNV Bondgenoten
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )