BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Fietsdepot Amsterdam Telefoonnummer
020-3344522020-3344522

Toon telefoonnummer

Op zoek naar het telefoonnummer van Fietsdepot Amsterdam? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met indien van toepassing alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.


Bij het bellen naar Fietsdepot Amsterdam hoort u een welkomstboodschap met een kort keuzemenu;

“Welkom bij het Fietsdepot van de gemeente Amsterdam. Dit gesprek wordt opgenomen voor training. Om onze dienstverlening willen wij u na dit gesprek terugbellen met enkele vragen. “

Kies 1 als we u terug morgen bellen. Zo niet blijft u dan aan de lijn. Wij verbinden u door met een medewerker.


Telefonische Openingstijden Klantenservice Fietsdepot Amsterdam

De klantenservice is op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen omtrent uw fiets. De medewerkers van de klantservice helpen u graag verder.


Extra info:

Als uw fiets verdwenen is, dan zijn er twee mogelijkheden: Of uw fiets is gestolen of uw fiets is weggehaald door het stadsdeel. Ongebruikte, verwaarloosde en gevaarlijk geparkeerde fietsen worden naar het Fietsdepot gebracht en wrakken worden afgevoerd naar een afvalpunt. Wilt u snel weten of uw fiets bij het Fietsdepot is gebracht kunt u de gemeente Amsterdam mailen of rechtstreeks bellen naar het fietsdepot.

Bezoek deze pagina voor meer informatie


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Voor meer contactmogelijkheden met het fietsdepot bezoek deze pagina op de website van de gemeente Amsterdam


Makkelijk contact opnemen met een andere online-winkel?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere fietsdepot. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Fietsdepot Amsterdam Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Fietsdepot Amsterdam Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Fietsdepot Amsterdam Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Fietsdepot Amsterdam Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Fietsdepot Amsterdam Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.