Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Fietsdepot Amsterdam? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Fietsdepot Amsterdam? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met indien van toepassing alle opties van het keuzemenu. Wanneer u telefonisch contact opneemt hoort u een welkomstboodschap met een kort keuzemenu;

“Welkom bij het Fietsdepot van de gemeente Amsterdam. Dit gesprek wordt opgenomen voor training. Om onze dienstverlening willen wij u na dit gesprek terugbellen met enkele vragen. Kies 1 als we u terug mogen bellen. Zo niet blijft u dan aan de lijn. Wij verbinden u door met een medewerker.”


Telefonische Openingstijden Klantenservice Fietsdepot Amsterdam:

De klantenservice is op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen omtrent uw fiets. De medewerkers van de klantservice helpen u graag verder.


Extra info:

Als uw fiets verdwenen is, dan zijn er twee mogelijkheden: Of uw fiets is gestolen of uw fiets is weggehaald door het stadsdeel. Ongebruikte, verwaarloosde en gevaarlijk geparkeerde fietsen worden naar het Fietsdepot gebracht en wrakken worden afgevoerd naar een afvalpunt. Wilt u snel weten of uw fiets bij het Fietsdepot is gebracht kunt u de gemeente Amsterdam mailen of rechtstreeks bellen naar het fietsdepot.

Bezoek deze pagina voor meer informatie en contactmogelijkheden


Makkelijk contact opnemen met een andere online-winkel?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere fietsdepot. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Fietsdepot Amsterdam bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Fietsdepot Amsterdam telefoonnummer

 2. www.amsterdam.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Fietsdepot Amsterdam klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Fietsdepot Amsterdam klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Fietsdepot Amsterdam zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Fietsdepot Amsterdam op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Fietsdepot Amsterdam klantenservice en wordt ook niet gelezen door Fietsdepot Amsterdam
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )