Aantal reviews 12

Hoe zijn uw ervaringen met Fiber.nl?

Geef hier een cijfer

Contact Fiber Glasvezel?

Heeft u een vraag aan Fiber en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Wij helpen u graag verder. Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer van de Klantenservice. U vindt hier ook overige contactgegevens van de internetprovider.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.30 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 17.30 uur

Waarom Fiber.nl bellen?

 1. Voor het aanvragen van een glasvezel abonnement
 2. Voor het beëindigen van uw het abonnement of dienst
 3. Voor technische vragen
 4. Voor vragen over uw factuur
 5. Voor het melden van een storing
 6. Voor vragen over inloggen
 7. Voor het doorgeven van een wijziging in uw persoonsgegevens

Contactdetails

 1. Fiber.nl telefoonnummer

 2. www.fiber.nl

Bellen met Fiber.nl

Bij het bellen naar Fiber hoort u eerst eerst een welkomstboodschap. Daarna krijgt u direct een medewerker aan de lijn. Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden.

"Welkom bij Fiber Nederland. Een ogenblik geduld alstublieft. Een van onze medewerkers staat u zo spoedig mogelijk te woord. Heeft u een administratieve vraag dan kunt u de vraag ook mailen naar info@fiber. Vergeet niet uw postcode en huisnummer te vermelden. Is uw huisaansluiting voor glasvezel net gereed? Dan bellen wij u voor het maken van een installatie afspraak wanner wij eens sein hebben gekregen van de leverancier. Heeft u overige vragen? Blijft u aan de lijn, u wordt doorverbonden."

Aantal reviews 12

Hoe zijn uw ervaringen met Fiber.nl?

Geef hier een cijfer

Contact met een andere Internetprovider?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina internetproviders. Hier vindt u van diverse internetproviders van Nederland heel eenvoudig alle contactgegevens.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Fiber.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 12 reviews
 by Nijh

Klantenservice is geen ster waard!!

Je krijgt ze niet eens aan de lijn!!!

Alleen maar die jengel muziek wat je een half uur hoort!!!

Super slecht!!

Te veel klachten behandelen... geen tijd om andere mensen te woord te staan?? Klopt iets niet!!

 by kjvN

Slechte bereikbaarheid, service, kennis. Zou zeker geen Fiber meer nemen. Zit nu bij KPN, 10000 x beter!

 by Hennekens

Waarschuwing!

Fiber heeft zonder machtiging een incasso-opdracht van mijn ING-rekening gedaan terwijl ik helemaal geen klant van Fiber ben en geen contract met Fiber heb afgesloten. Ik kende het bedrijf Fiber niet eens en woon in het buitenland.(vlak over de grens in Duitsland). Hoe komt Fiber aan mijn bankgegevens? Verdenking van fraude....Telefonisch is Fiber kennelijk niet bereikbaar en na 20 minuten heb ik opgehangen...

 by Beredsen

Een woord:alles superslecht ,en je komt er zonder hoge boete 2jaar niet meer af!!

 by Tonnie

Het heeft mij veel moeite gekost om te annuleren, want via hun klantenservice had ik na 24 uur nog geen antwoord en chatten op hun site ging ook al niet, ik kreeg geen antwoord. Het beste kun je net voor 21.00 uur bellen dan hoef je niet zolang te wachten 2 tot 3 minuten. maar het is mij gelukt.

 by citroen

Een ster is nog teveel. Nadat ze je als klant hebben binnengehaald is geen contact meer mogelijk.

 by John

Waarom moet ik een ster geven aan iets wat vrijwel geen support heeft geleverd aan mij. Lijn van een bepaalde snelheid beloofd, maar nooit gekregen en nu dat ik wil opzeggen kan ik ze niet eens aan de lijn krijgen. Je kan toch niet een klant voor meer dan 50 minuten laten wachten?! Support is slecht en neem het van deze ICT-er aan dat je hier absoluut geen klant van wil zijn.

 by Robert

Dit is werkelijk de slechtste firma die er bestaat , absoluut niet bereikbaar , nu al ruim 2 uur aan de telefoon , de mail word niet beantwoord en hetgeen ze beloven komen ze absoluut niet na , gewoonweg 1 grote ballentent , ABSOLUUT NIET LID WORDEN VAN DEZE PARTIJ , OOK AL IS HET VOOR NIETS !!!

 by piet

 by Nijenhuis

Erg slecht! Vaag geen duidelijk antwoord of oplossing

 by Vastert

Onmeunig slecht bereikbaar. Altijd minsten 25 minuten wachten !!!

 by Rene

Slecht service bij storing. Ze kunnen je niet vertellen wanneer er iemand komt en kunnen je ook niet met iemand doorverbinden die je wel kan helpen. Het is gewoon schandalig dat je meer dan een week zonder internet tv en telefoon zit

Welke ervaringen heeft u met Fiber.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Fiber.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Fiber.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Fiber.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door Fiber.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )