BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Famed Klantenservice Telefoonnummer
0900-08850900-0885

Toon telefoonnummer

Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08.00 tot 18.00 uur.

Op zoek naar het telefoonnummer van Famed ? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu.

U hoort eerst onderstaand welkomstboodschap. Hierna wordt u direct doorverbonden met een medewerker.

Welkom bij Famed. Voor vragen over de vergoeding op uw nota verwijzen wij u door naar uw zorgverzekeraar. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitscontrole en trainingsdoeleinden.”

” Wij doen een klanttevredenheidsonderzoek om onze dienstverlening te verbeteren. Dit onderzoek heeft 5 vragen en duurt maximaal 2 minuten. Uw mening is zeer waardevol. Wilt u deelnemen? Toets 1 voor JA, Toets 2 voor Nee.


Telefonische Openingstijden Klantenservice Famed:

Heeft u een vraag aan Famed en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden met de klantenservice. De klantenservice van Famed  is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar voor hulp en advies.


Voor vragen over de nota gebruik dit contactformulier op de website van Famed


Emailadres:

info@famed.nl 


Welke ervaringen heeft u met Famed Klantenservice Telefoonnummer?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Famed Klantenservice Telefoonnummer zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Famed Klantenservice Telefoonnummer op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Famed Klantenservice Telefoonnummer en wordt ook niet gelezen door Famed Klantenservice Telefoonnummer

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.