Aantal reviews 44

Hoe zijn uw ervaringen met Expedia?

Geef hier een cijfer

Expedia Klantenservice?

Heeft u en vraag aan de klantenservice van Expedia bijvoorbeeld over een gemaakte boeking? Voor snel contact kunt u doorgaans het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden?  Op deze pagina vindt u het meteen.  Als u belt met het boekingsbureau krijgt u een telefonisch keuzemenu te horen. Om het bellen wat makkelijker te maken staan hieronder alle opties van dit menu uitgeschreven. Hierdoor weet u van tevoren precies welke optie het beste past bij uw vraag. Zo hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en daardoor kunt u ook meteen worden doorverbonden met de juiste afdeling. Een handige hulp.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Zondag

  10.00 - 19.00 uur

Waarom Expedia bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Expedia telefoonnummer

 2. www.expedia.nl

Het telefonisch keuzemenu

Kies de optie die het beste past bij het antwoord op uw vraag.

"Bedankt voor het bellen met Expedia. Als u wilt dat wij u in het Nederlands te woord staan toets 1. For English Press 2."

 • Toets 1

  Kies 1 voor hernieuwde bevestiging of om uw gegevens op te vragen

 • Toets 2

  Kies 2 om uw boeking te wijzigen

 • Toets 3

  Kies 3 om te annuleren

 • Toets 4

  Kies 4 voor een verzoek tot restitutie

  Voer uw reisplan-nummer of het telefoonnummer inclusief het netnummer dat u heeft toegevoegd aan uw reisplan zodat ik uw reis kan opzoeken."

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 44

Hoe zijn uw ervaringen met Expedia?

Geef hier een cijfer

Alles over deze klantenservice

Om kosten te besparen zetten veel zich enorm in om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk gebeld wordt naar de klantenservice. Persoonlijke service is nu eenmaal duurder. Klanten worden dan  om deze reden eerst aan op zelfservice. Zo ook Expedia. Op het moment dat deze zelfservice niet volstaat, wordt persoonlijk contact mogelijk gemaakt.

Op de hulppagina op de boekingswebsite bladert u eenvoudig door diverse hulponderwerpen zoals hulponderwerpen voor reizigers van Expedia; Reisbenodigheden en Reisadviezen. Onder het kopje populaire onderwerpen vindt u snel antwoorden op veelgestelde vragen.

Meer info over de contactmogelijkheden

Telefoon: Via een 020-netnummer is de het online boekingsplatform makkelijk en snel bereikbaar. U profiteert van ruime openingstijden. Een 020-netnummer is een regionaal netnummer dat alleen  geldt voor de regio Amsterdam. U betaalt uw gebruikelijke belkosten. Wilt u precies weten wat de kosten zijn? Kijkt u dan in uw overeenkomst met uw provider, daar staan alle kosten vermeld.

E-mail: Er is geen openbaar e-mail adres beschikbaar. Onder het kopje "neem contact met ons op" kunt u gebruik maken van een online contactformulier.

Vragen kunt u ook stelen via Twitter.

Boekingen die u via het callcenter doet kunt u alleen betalen met een creditcard. Het is helaas niet mogelijk om via Ideal of per factuur te betalen." "Dank u wel, een van de medewerkers in het team neemt zo contact met u op. Ter informatie: Soms nemen we gesprekken op. Dit om er voor te zorgen dat u de beste service krijgt.

Contact met een ander boekingssite?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina Reisbureaus & Boekingssites. U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Expedia klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 44 reviews
 by Pipa

Je krijgt bij elke keus in het keuzemenu een telefonische robot aan de lijn. Geen mens, nooit. Geen contact te krijgen met deze oplichters. Heb betaald voor en hotel maar hotel weet van niks en ik kreeg geen email bevestiging

 by Marco

Wijzigingen doorgeven is niet functioneel

 by Bart Deelstra

Waardeloos

 by van Heijzen

Bedroevend slecht. Expedia heeft drie tickets verkocht voor retour Turkije voor € 1.510,47
Bevestiging: RNZ76P
Expedia-reisplannummer: 72305776363821
Ze hebben de tickets ingevuld met de initialen, Dus niet met de voornaam. Als boeking bedrijf zou je toch moeten weten hoe dat moet. Resultaat drie personen mochten niet mee met de vlucht omdat de gegevens niet klopte. Ze moesten een nieuw ticket kopen a 430 euro p.p. enkele reis. Ze deden het geval af met :"Had je het maar moeten controleren" Schandalig

 by Janson

Werkt voor geen meter. Ik moet ze dringend spreken maar geen mogelijkheid. Wat erg.

 by Kees

Bel vandaag de klantenservice. Voor wat te vragen en krijg maar twee keuze menu Dus daar komen we niet verder mee.

 by fietje

Eigenlijk geen sterren, heb hotel geboekt, geld wordt van je rekening afgehaald, maar er komt vervolgens "error" op de site en je krijgt geen bevestigingsmail.

Bellen naar de klanten service helpt niet, want je moet maar kijken of het geld binnen 2 weken wordt teruggestort en de kamer is dus ook niet geboekt.gezien de overige reacties moet je dus nog maar zien of je je geld terugkrijgt.

 by Ilse De Spiegeleer

Telefonisch kan men jullie niet bereiken. Telkens krijg ik te horen dat het nummer niet in gebruik is!

 by Dourte

Graag had ik beoordeling geschreven ivm met laatste reis 7455086910784

Ik heb dit reeds meerdere malen gedaan maar komt niet op jullie site ? Graag een link

 by P.W.

Na het maken van een "booking" wel geld afgeschreven. Bij het hotel aangekomen was er geen booking binnen gekomen. Daar sta je dan. Na telefonisch contact met de klantenservice wordt er aangegeven dat dit wel vaker voor komt met IDEAL. Expedia kan niks meer betekenen en trekt de keutel terug. Vervolgens mag je wachten op je geld en alsnog een hotel zoeken. Ik heb dit geheel als zeer storend en onprofessioneel ervaren. Ik raad het eenieder af en zal zelf nimmer meer iets via deze site boeken.

 by Billy

Ik kan niet meer in mijn account, wachtwoord klopt waarschijnlijk niet meer. Al twee keer gevraagd om mijn wachtwoord te resetten. Krijg gewoon geen reactie van Expedia. Een nieuw account aanmaken gaat ook niet want volgens Expedia heb ik al een account. Telefonisch helpen ze je ook niet adequaat. Hun advies is toch maar weer vragen om een nieuw wachtwoord, wat dus niet lukt. Ook automatisch mijn hotelboekingen per mail doorsturen lukt niet, alleen na telefonisch verzoek met inderdaad een slecht Nederlands sprekende telefoniste.

 by Patricia buitenhuis

ik boek never never nooit niet meer via Expedia of Hotels.com. een pot nat. zit al sinds juni op mijn geld te wachten . 2x al mijn gegevens door gegeven om geld retour te krijgen en na 7 mails zelfs geen antwoord meer. echt een klote maatschappij. zou niemand het adviseren en zeker niet via trivago zoeken en je laten doorlinken want dan gaat het al fout zit je in eens in een hele andere boeking met andere data's. geef mij maar booking. commisschien iets duurder maar die weten wat service is en probleem oplossen.

 by Robert

Er is een verkeerde vlucht op mijn credit-card afgeboekt, ivm een niet kloppend boekingsnummer in combinatie met naam, kan men niks terugvinden, 2x een halve dag aan de telefoon gezeten, maar ze hebben allemaal standaard verhalen die ze je antwoorden maar helpen je dus in zo'n situatie niks verder.... wat een flut-service zeg en ik kan tot nog toe fluiten naar mijn geld. Never never boeken we weer via Expleurop.nl. Schandalig dat dit soort service-bedrijven niet tot de orde worden geroepen....hoe service te verlenen aan klanten.....

 by Henriette

Klantenservice via gewone nummer onbereikbaar. Ik bel vanuit het buitenland en kan niemand bereiken.

 by thierry

kon niet online inchecken omdat expedia verkeerd mail adres had door gegeven na ruim een uur met iemand aan de telefoon gezeten te hebben mocht ik de incheck kosten opsturen zodat ik het terug gestort zou krijgen nu na twee maanden nog steeds aan het bellen om me geld terug te krijgen.

ongekend wat een zeer slechte service

noit nooit maar dan ook nooit meer via deze hufters boeken

 by Hans

Hotel gereserveerd in Tilburg voor vrijdag 13 en zaterdag 14, echter niet goed geluisterd naar mijn vrouw want ik had donderdag 12 en vrijdag 13 moeten bestellen. Gebeld met klantenservice en kreeg Sava aan de lijn. Zij heeft direct de draad opgepakt en veranderingen doorgesproken met het hotel, deze hadden geen bezwaar met deze wijziging zodat wij met een gelukmatig belletje van Sava op de hoogte gesteld werden dat we alsnog op de juiste data hier naartoe konden, kosteloos.

 by flip

Expedia heeft (zogenaamd) hotel geboekt en betaling is afgeschreven. Hotel weet van niets. Keuzemenu per telefoon kent deze klacht niet. Wacht al tien dagen (!) op reactie op mijn email. Waardeloze club. Boek nooit meer een reis via deze organisatie.

 by Ruud

Ik wil iemand spreken, geen keuze menu

 by l

zeer onsympathieke en onbeleefde medewerkster aan de lijn gehad. Geen antwoord op mijn probleem gekregen. Hun technisch probleem bestaat niet, ik ben ongeveer incapabel...

 by anoniem

 by Alexandro

Goed geholpen. Vriendelijk te woord gestaan door medewerker.

 by Wiim

Mijn vrouw (afkomstig uit Indonesië) bezit slechts alleen over een achternaam. Dit komt in Indonesië meer voor.

Bij het boeken van een reis waren wij verplicht een voornaam in te vullen. Een streepje of puntje werkte niet dus hebben we maar besloten om een 'X' in te vullen. Om problemen bij de douane te voorkomen heb ik met Expedia contact opgenomen met de vraag of zij de voornaam van mijn vrouw konden aanpassen. Er werd mij verteld dat alleen Expedia dit voor mij kon aanpassen mits ik daar 50 euro voor zou betalen. Ondanks dat ik dit een buiten proportioneel bedrag vind voor het verwijderen van slechts '1' letter, heb ik toch maar besloten om het te betalen. Eenmaal aangekomen op Schiphol bleek dat haar voornaam op de boardingpas niet was gewijzigd. Uiteraard heb ik een klacht ingediend omdat ik van mening ben dat ik achteraf die 50 euro voor niets heb betaald. Ondanks dat ik bewijstukken heb aangeleverd waarin ik aan kon tonen dat ze de naam niet hadden aangepast beweren zij dit toch wel gedaan te hebben. Om deze reden hebben zij besloten om het bedrag van 50 euro niet aan mij te vergoeden. Omdat ik zoveel mogelijk andere mensen wil behoeden voor dit soort slechte praktijken, zal ik mijn ongenoegen over Expedia delen op Facebook..

 by Mieke

Nergens is te vinden welke verzekering de verhuurautos hebben.

Er staat alleen verzekering inbegrepen maar niet welk type verzekering.

Dus waardeloos

 by R.Terstappen

Ik zit in Indonesië en wil een reisplan( met aankomst vandaag) annuleren, vanuit het hotel kan het kostenloos maar ik moet expedia bellen om te annuleren. Het is nu 11uur Bali tijd, maar kan expedia op geen enkele manier bereiken. 4 verschillende nummers gebeld, antwoordapparaat dat het kantoor gesloten is. Expedia Singapore gebeld, nieuw teler, lukt ook niet en expedia Singapore is niet geautoriseerd om mijn boeking ten annuleren. En nu ? Expedia kan mij niet annuleringskosten berekenen, zij zijn nl niet bereikbaar.... niet goed!

 by Otto

Ik had een vlucht annulering, ik kreeg netjes een brief waarin de annulering bevestigd wordt door de luchtvaart maatschappij. Nu weigert Expedia mij het geld terug te storten, en moet ik het zelf bij de maatschappij gaan halen. Deze verwijst me weer naar expedia omdat ik het bij hen gekocht heb. Mijn verzoek aan expedia om het voor me ter regelen werd afgewezen. Gelukkig boekte ik heel veel bij expedia en dat stop vanaf nu. Service is een woord dat nog moet worden uitgevonden bij expedia.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Expedia klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Expedia zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Expedia op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Expedia klantenservice en wordt ook niet gelezen door Expedia
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )