Aantal reviews 48

Hoe zijn uw ervaringen met Expedia?

Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Expedia?

Heeft u een vraag aan de klantenservice van Expedia bijvoorbeeld over een gemaakte boeking? Voor snel contact kunt u doorgaans het beste bellen. Kunt u het telefoonnummer niet snel vinden op de website Expedia? Het kan tegenwoordig best even zoeken zijn om het juiste nummer te vinden.Hieronder vindt u direct het juiste telefoonnummer voor direct contact met Expedia.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  10.00 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Woensdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Donderdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  10.00 - 19.00 uur

 • Zondag

  10.00 - 19.00 uur

Waarom Expedia bellen?

 1. U belt Expedia voor het wijzigen van en boeking
 2. U neemt contact op met Expedia met een vraag over annuleringskosten
 3. Voor vragen over de betaalmogelijkheden
 4. Voor hulp bij het afdrukken en of bekijken van uw boekingsbewijs
 5. Voor vragen over de benodigde reisdocumenten
 6. Voor vragen over het aanmaken van een account
 7. Voor hulp bij inloggen bij Expedia
 8. Voor hernieuwde bevestiging of om uw gegevens op te vragen
 9. Voor een verzoek tot restitutie

Contactdetails

 1. Expedia telefoonnummer

 2. www.expedia.nl

Direct contact met de juiste Expedia medewerker.

Bij het bellen met het boekingsbureau krijgt u een telefonisch keuzemenu te horen. Om het bellen wat makkelijker te maken, hebben wij  alle opties van dit menu uitgeschreven.  Hierdoor weet u van tevoren precies welke optie het beste past bij uw vraag. En kunt u sneller in contact komen met de juiste afdeling.

Dit krijgt u te horen bij het bellen met Expedia;

"Bedankt voor het bellen met Expedia. Druk op 1 voor Nederlands. For English Press 2. Uw oproep kan worden opgenomen of gemonitord om medewerkers op te leiden en kwaliteitservaring te garanderen en te helpen mogelijke vragen te beantwoorden. "

Vervolg: " Bij welk van de volgende soorten boekingen heb je hulp nodig?

 • Toets 1

  Kies 1 voor een hotelboeking

 • Toets 2

  Kies 2 voor een vluchtboeking

 • Toets 3

  Kies 3 voor een ander soort boeking

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 48

Hoe zijn uw ervaringen met Expedia?

Geef hier een cijfer

Expedia klantenservice Informatie

Veel bedrijven streven naar kostenbesparing en verminderen daardoor het aantal telefonische klantenservicegesprekken. Expedia is hierop geen uitzondering. De reden hiervoor is dat persoonlijke service duurder is. Daarom worden klanten aangemoedigd om gebruik te maken van de zelfservice-opties die worden aangeboden op de website van Expedia.

Op de hulppagina op de boekingswebsite vindt u daarom antwoorden op veel gestelde vragen. Het is goed om te weten dat boekingen die via het callcenter worden gedaan alleen kunnen worden betaald met een creditcard.

Wat zijn de contactmogelijkheden van Expedia

 • Telefoon: Via een 020-netnummer dat hierboven vermeld staat samen met de opties van het keuzemenu,  is de het online boekingsplatform makkelijk en snel bereikbaar.
 • Daarnaast kunt u via de website gebruik maken van een contactformulier. Kijk hiervoor onder het kopje "neem contact met ons op" .
 • Vragen kunt u ook stellen via Twitter.

Contact met een ander boekingssite?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina Reisbureaus & Boekingssites. U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Expedia klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 48 reviews
 by Halil D.

Ik heb deze zomer een hotel via de expedia app geboekt in Edirne, echter vanwege gezondheidsredenen van mijn ega niet kunnen inchecken. Zelf enkele keren contact gezocht met de accomodatie, deze heeft de boekingsbevestiging niet kunnen vinden. Heeft mijn gegevens genoteerd in geval dat deze doorkwam via expedia. Na ongeveer anderhalf uur nog steeds geen bevestiging via expedia binnen gekomen bij de accomodatie.
Ik heb destijds ook via de app via chat robot contact gezocht en doorgegeven. Vervolgens doorgeschakeld via chat met een medewerker. Deze kon zelf de accomodatiebeheerder niet bereiken, maar het zou goedkomen en mijn geld binnen enkele dagen teruggestord worden op mijn rekening. Niets bleek waar. Vervolgens krijg ik bevestiging van mijn boeking en de dagen daarna mailtjes om mijn verblijf bij het hotel te beoordelen, waar ik niet verbleef, maar ook niet kon verblijven omdat de boekingsbevestiging heeel lang op zich liet wachten.
Ik heb 2 maal toe op deze email gereageerd, zonder enige vrom van actie bij expedia. Zelf de opgegeven nummer (020 200 8459) enekel keren tijdens opgegeven tijden gebeld, maar helaas zonder gehoor. Er bestaat ook niet echt een goed alternatief op de app of een email, waar je naar to kan mailen. Erg slecht geregeld allemaal. Erg jammer.
Kan helaas geen ster geven, maar het systeem dwingt je ertoe.

 by Ton

Via Expedia met m'n iPhone geboekt en betaald met iDeal. Aangekomen in Magdeburg heeft het hotel geen boeking terwijl het geld wel is afgeschreven van de rekening. Het hotel wil alleen een kamer voor mij boeken als is 20% meer betaald.
Vanmiddag gebeld met Expedia. Krijg het geld automatisch terug over 2 weken en ik krijg geen vergoeding voor de extra moeite maar ook 20% extra kosten. Waardeloos. Nooit meer vooruit betalen dus want Expedia gebruikt je gewoon als bank om geld te lenen.
Vraag ik dus aan Heidi van Expedia of ik het nummer mag hebben van het hoofdkantoor. Nee, dat heeft ze niet. Geloof je zelf toch niet. Heidi geeft wel aan dat ze het zelf ook niet zou pikken als Expedia je laat wachten op terugbetaling van je geld.Conclusie: boek niet meer via Expedia en als je het toch doet zorg dan dat je in ieder geval niet vooruit betaald.

 by Tom

1 ster nog te veel. Door fout bij Expedia is er wel geld afgeschreven van mijn rekening, maar kreeg als melding boeking niet geslaagd. Eerst gebeld met klantenservice deze konden nog niets betekenen binnen 24 uur, maar als boeking niet goed was kreeg ik geld terug na 1 a 2 weken. Hierna via chatbox geprobeerd maar die dienst zit in het buitenland en loopt dus erg moeizaam. Uiteindelijk heeft deze persoon chat afgesloten zonder dat het probleem was opgelost.

 by Thijs

Expedia heeft een telefoonnummer van een afdeling die ze Klantenservice noemen. Hoe komen ze er bij! Nooit krijg je iemand aan de telefoon, er is alleen een robot die met een accent wat vragen stelt en als je over die 4 onderwerpen geen vragen hebt wordt het verbroken. Hoe kun je dat service noemen?

 by Pipa

Je krijgt bij elke keus in het keuzemenu een telefonische robot aan de lijn. Geen mens, nooit. Geen contact te krijgen met deze oplichters. Heb betaald voor en hotel maar hotel weet van niks en ik kreeg geen email bevestiging

 by Marco

Wijzigingen doorgeven is niet functioneel

 by Bart Deelstra

Waardeloos

 by van Heijzen

Bedroevend slecht. Expedia heeft drie tickets verkocht voor retour Turkije voor € 1.510,47
Bevestiging: RNZ76P
Expedia-reisplannummer: 72305776363821
Ze hebben de tickets ingevuld met de initialen, Dus niet met de voornaam. Als boeking bedrijf zou je toch moeten weten hoe dat moet. Resultaat drie personen mochten niet mee met de vlucht omdat de gegevens niet klopte. Ze moesten een nieuw ticket kopen a 430 euro p.p. enkele reis. Ze deden het geval af met :"Had je het maar moeten controleren" Schandalig

 by Janson

Werkt voor geen meter. Ik moet ze dringend spreken maar geen mogelijkheid. Wat erg.

 by Kees

Bel vandaag de klantenservice. Voor wat te vragen en krijg maar twee keuze menu Dus daar komen we niet verder mee.

 by fietje

Eigenlijk geen sterren, heb hotel geboekt, geld wordt van je rekening afgehaald, maar er komt vervolgens "error" op de site en je krijgt geen bevestigingsmail.

Bellen naar de klanten service helpt niet, want je moet maar kijken of het geld binnen 2 weken wordt teruggestort en de kamer is dus ook niet geboekt.gezien de overige reacties moet je dus nog maar zien of je je geld terugkrijgt.

 by Ilse De Spiegeleer

Telefonisch kan men jullie niet bereiken. Telkens krijg ik te horen dat het nummer niet in gebruik is!

 by Dourte

Graag had ik beoordeling geschreven ivm met laatste reis 7455086910784

Ik heb dit reeds meerdere malen gedaan maar komt niet op jullie site ? Graag een link

 by P.W.

Na het maken van een "booking" wel geld afgeschreven. Bij het hotel aangekomen was er geen booking binnen gekomen. Daar sta je dan. Na telefonisch contact met de klantenservice wordt er aangegeven dat dit wel vaker voor komt met IDEAL. Expedia kan niks meer betekenen en trekt de keutel terug. Vervolgens mag je wachten op je geld en alsnog een hotel zoeken. Ik heb dit geheel als zeer storend en onprofessioneel ervaren. Ik raad het eenieder af en zal zelf nimmer meer iets via deze site boeken.

 by Billy

Ik kan niet meer in mijn account, wachtwoord klopt waarschijnlijk niet meer. Al twee keer gevraagd om mijn wachtwoord te resetten. Krijg gewoon geen reactie van Expedia. Een nieuw account aanmaken gaat ook niet want volgens Expedia heb ik al een account. Telefonisch helpen ze je ook niet adequaat. Hun advies is toch maar weer vragen om een nieuw wachtwoord, wat dus niet lukt. Ook automatisch mijn hotelboekingen per mail doorsturen lukt niet, alleen na telefonisch verzoek met inderdaad een slecht Nederlands sprekende telefoniste.

 by Patricia buitenhuis

ik boek never never nooit niet meer via Expedia of Hotels.com. een pot nat. zit al sinds juni op mijn geld te wachten . 2x al mijn gegevens door gegeven om geld retour te krijgen en na 7 mails zelfs geen antwoord meer. echt een klote maatschappij. zou niemand het adviseren en zeker niet via trivago zoeken en je laten doorlinken want dan gaat het al fout zit je in eens in een hele andere boeking met andere data's. geef mij maar booking. commisschien iets duurder maar die weten wat service is en probleem oplossen.

 by Robert

Er is een verkeerde vlucht op mijn credit-card afgeboekt, ivm een niet kloppend boekingsnummer in combinatie met naam, kan men niks terugvinden, 2x een halve dag aan de telefoon gezeten, maar ze hebben allemaal standaard verhalen die ze je antwoorden maar helpen je dus in zo'n situatie niks verder.... wat een flut-service zeg en ik kan tot nog toe fluiten naar mijn geld. Never never boeken we weer via Expleurop.nl. Schandalig dat dit soort service-bedrijven niet tot de orde worden geroepen....hoe service te verlenen aan klanten.....

 by Henriette

Klantenservice via gewone nummer onbereikbaar. Ik bel vanuit het buitenland en kan niemand bereiken.

 by thierry

kon niet online inchecken omdat expedia verkeerd mail adres had door gegeven na ruim een uur met iemand aan de telefoon gezeten te hebben mocht ik de incheck kosten opsturen zodat ik het terug gestort zou krijgen nu na twee maanden nog steeds aan het bellen om me geld terug te krijgen.

ongekend wat een zeer slechte service

noit nooit maar dan ook nooit meer via deze hufters boeken

 by Hans

Hotel gereserveerd in Tilburg voor vrijdag 13 en zaterdag 14, echter niet goed geluisterd naar mijn vrouw want ik had donderdag 12 en vrijdag 13 moeten bestellen. Gebeld met klantenservice en kreeg Sava aan de lijn. Zij heeft direct de draad opgepakt en veranderingen doorgesproken met het hotel, deze hadden geen bezwaar met deze wijziging zodat wij met een gelukmatig belletje van Sava op de hoogte gesteld werden dat we alsnog op de juiste data hier naartoe konden, kosteloos.

 by flip

Expedia heeft (zogenaamd) hotel geboekt en betaling is afgeschreven. Hotel weet van niets. Keuzemenu per telefoon kent deze klacht niet. Wacht al tien dagen (!) op reactie op mijn email. Waardeloze club. Boek nooit meer een reis via deze organisatie.

 by Ruud

Ik wil iemand spreken, geen keuze menu

 by l

zeer onsympathieke en onbeleefde medewerkster aan de lijn gehad. Geen antwoord op mijn probleem gekregen. Hun technisch probleem bestaat niet, ik ben ongeveer incapabel...

 by anoniem

 by Alexandro

Goed geholpen. Vriendelijk te woord gestaan door medewerker.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Expedia klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Expedia zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Expedia op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Expedia klantenservice en wordt ook niet gelezen door Expedia
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )