Aantal reviews 73

Hoe zijn uw ervaringen met Energiedirect.nl?

Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van Energiedirect?

Wilt u contact opnemen met Energiedirect en bent u op zoek naar het Telefoonnummer? Hieronder op deze pagina vindt u snel het Energiedirect Klantenservice Telefoonnummer met alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een handige hulp. Door aan de hand van dit uitgeschreven keuzemenu te bellen met de energieleverancier heeft u sneller contact met de juiste medewerker. Als u belt hoort u eerst een vrij lange meldtekst waarin aangegeven wordt dat de klantenservice digitaal is. Als u aan de lijn blijft komt u in het keuzemenu en kunt u een medewerker spreken. Ook vindt u op deze pagina naast het reguliere telefoonnummer ook overige contactinformatie en contactmogelijkheden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 16.00 uur

Waarom Energiedirect.nl bellen?

 1. Vragen over het aanpassen van het termijnbedrag
 2. Vragen over het verlengen het contract
 3. Vragen over meterstanden
 4. Vragen over de  jaarrekening
 5. Voor hulp bij inloggen
 6. Voor het melden van een storing

Contactdetails

 1. Energiedirect.nl telefoonnummer

 2. www.energiedirect.nl

Het telefonisch keuzemenu

"Welkom bij Energiedirect.nl. Onze klantenservice is digitaal. Je vindt het antwoord op je vraag snel op onze website energiedirect.nl. En je energiezaken regel je makkelijk zelf via mijn.energiedirect.nl of via onze regelneef app. Kom je er zelf toch niet uit? Chat met ons.

U hoort even een overgangstoon.

Vervolg: "Toets na de pieptoon jouw klantnummer in gevolgd door een hekje Uw klantnummer bestaat uit 9 of 10 cijfers."

Hierna krijgt u een medewerker van Energiedirect aan de lijn. 

 • Toets 1

  Wilt u klant worden

 • Toets 2

  Wilt u uw contract verlengen of tarieven vergelijken

 • Toets 3

  Voor overige service vragen

  Let op! U wordt via optie 3 niet doorverbonden met een medewerker. U wordt verwezen naar de website waarop u kunt chatten met een medewerker. Na deze melding wordt de verbinding automatisch verbroken.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 73

Hoe zijn uw ervaringen met Energiedirect.nl?

Geef hier een cijfer

Alles over deze Klantenservice

Voor vragen over bijvoorbeeld meterstanden, nota, betaling of verhuizing staat de klantenservice u graag te woord. Op de Klantenservice Contactpagina op de website van kan de klant direct een keuze maken uit zelfservice of persoonlijk contact.  Heeft u weinig tijd dan wordt u  dus niet eerst gedwongen allerlei vragen en antwoorden te doorlopen om pas aan het eind van de rit het telefoonnummer te zien. Dit wordt als prettig ervaren. Zaken zoals meterstanden doorgeven kunt u ook eenvoudig zelf regelen op mijn.energiedirect.nl.

Hieronder ziet u welke contomogelijkheden er worden geboden.

Telefoon

Via een 0900-nummer is de klantenservice op werkdagen makkelijk en snel bereikbaar. U betaalt uw gebruikelijke kosten. Deze belkosten zijn afhankelijk van uw provider.

Chat in de App

Met de regelneef app kunt u chatten. De regelneef beantwoord de meest gestelde vragen. Voor meer specifieke vragen aan de klantenservice is bellen mogelijk een betere optie.

Sociale Media

Via Facebook en Twitter is Energiedirect op werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.bereikbaar.

Meer info over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is sinds 2007 een leverancier van stroom en gas. De geleverde stroom is 100% groen en wordt opgewekt door Europese windmolens. Kostenbesparing speelt een belangrijke rol. Om de kosten zo laag mogelijk te houden verloopt de communicatie met klanten voornamelijk online. Veel zaken regelen klanten zelf via een handige app genaamd Regelneef en ook via Mijn Energiedirect. Zo kan de energieleverancier ten gunste van de klanten lagere tarieven hanteren. Een onderzoek door de Consumentenbond,Greenpeace, Wise en Natuur&Milieu geeft het bedrijf de top score 5,0 als cijfer voor de duurzaamheid van deze energieleverancier.

Sneller antwoord op uw vraag aan de klantenservice

Keuzemenu biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar een klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Sneller contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers  van alle Energieleveranciers van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Energiedirect.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 73 reviews
 by klacht

slechte bereikbaarheid. Chatbot werkt niet. Geeft niet een antwoord op mijn vragen.

 by Ronald de graaf

Nog steeds geen maandbedrag bekend voor mij.
Ook mijn jaarafrekening is nog steeds niet bekend,
Als je contact zoekt krijg je een niet zo snuggere robot die niets snapt,
Via telefoon geen contact te krijgen.

 by RDVB

Waardeloos bedrijf nooit bereikbaar ga heel snel op zoek naar beter bedrijf.

 by Durand

Kan mij aansluiten bij de overige meningen: Deze leverancier is NOOIT bereikbaar. Voor mij betekent het dat ik deze bedoening ga verlaten en een andere energieleverancier ga zoeken die een klantenservice met persoonlijke contactmogelijkheid hebben. Het is ook wel heel brutaal om niet op klachten en mails te antwoorden..........daar maakt deze Energie Direct zich behoorlijk schuldig aan. Bijzonder ergerlijk. Deze maatschappij verdient geen klandizie.

 by Krupa

Er staat........Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Energiedirect.nl op te nemen... nou probeer ze maar eerst eens te bereiken... WAARDELOOS

 by Wouter

Waardeloos niet te bereiken

 by Rafi

Schandalig!!!
Je kan nooit telefonisch in contact komen met die bedrijf.
Ze verbinden gelijk die stomme chat box apparaat door waar je helemaal niks aan hebt 😓

 by Wouter

Ik kan op een ander type vraag geen antwoord krijgen. Dramatische service dit.

 by Berendsen

App werkt al een maand niet, slecht contact via de chat kom er daar niet uit.
Maand bedrag via de site €226p/m. Op mijn energiedirect €326??????

 by Andriene

Heel slecht dat we geen contact met energiedirect kan op nemen.
Ik heb een vraag die ik via de chat niet beantwoordt krijg en zo geen kant op kan...waardeloos dit

 by Ng

Ze zijn niet bereikbaar als ze hun nodig heb over een beltaaling die eerst in de App stont het is belaald en nu bricht krijgt dat het niet is belaald. Staat rood kruisje?? nog te betalen.. En dan wil je chatten met zo robot snap hij het niet en dan moet je nog in krotten zin vertellen nou echt waar dit is niet te doen en bellen tja nou geen telefoon nummer te zien. En de App van energiedirect daar kun je ook niks mee tja dan stuuren ze je weer door naar een klantenservice die ook chatten tja die dan vraagt mag ik u gegevens en huis nummer en postcode geboortedatum dus je komt niet veder wat wil vraagen en oplossing. Dus tja de rekening wort dan niet opgelost wand ze zijn niet bereikbaar of je kunt hun niet bellen. Wand je woort gewoon weer trug gestuurt naar zo een chatten robotcomputer

 by Kauwoh

Heel slecht niet te bereiken

 by P

Heel slecht! Er wordt een advies gegeven voor een voorschot. Dat was gelukkig lager dan advies van vorige maand. Dus advies opgevolgd, maar dan wordt er alsnog het termijnbedrag van de vorige maand afgeschreven. En dan telefonisch niemand te bereiken alleen die robot die niks begrijpt. WAARDELOOS!

 by Rossi

Die kan gewoon niet wat voor bedrijf is die je kan niet es bellen een ik word gek van die robots dus kort gezegt mensen kunnen geen contact met jullie maken maar jullie wel allen om betalen factuur te verstuurd nouw ik wacht wel af hoe een wat er komt ga niet betalen tot k contact met jullie heb omdat die is niet normaal die gewoon oplicht

 by Gert

Dit bedrijf is niet te bereiken. Slimme meter is al vanaf mei 2022 stuk. Liander kan niet leveren.
Probeer al tijden ED te bereiken.is echt onmogelijk. Echt onklantvriendelijk que bereikbaarheid. Laat ze dan de optie geven om teruggebeld worden.

 by Rk

Kunt er niet terecht voor een vraag. Alles verwijst naar website of chatrobot. Als je een andere vraag hebt blijft deze onbeantwoord

 by Puffelen

Kutbedrijf dat je nooit te pakken krijg, ik wil inloggen, maar account is nog niet aangemaakt en een email komt nooit binnen in mijn mail, spam enz. Ben blij dat ik vast tarief heb tot 2024, maar hoop voor die tijd wel een keer mijn jaarrekening te hebben kunnen inzien????

 by Dirk

Mijn account is niet geactiveerd, nu kan ik dus niets online inzien.
Er is op geen enkele manier contact te leggen met de klantenservice.
WAARDELOOS!

 by suus

Om iemand aan de telefoon te krijgen, echt ongelooflijk moeilijk,
Dan denk je yes het lukt, dan zegt de dame de verbinding word nu verbroken,
en dan de Chat dat functioneert helemaal niet, mijn vraag die ik persoonlijk wil stellen staat niet online, ik ben boos nee woedend!

 by George

Chatten lukt niet omdat er geen medewerker beschikbaar is. Twee dagen achtereen al Telefonisch contact is al helemaal niet meer mogelijk. Het lijkt erop dat men weet dan klanten toch niet zullen overstappen vanwege de hoge energieprijzen. Aandactgh voor de klant is dus niet meer in hun belang.

 by Jos R

waardeloos. je kunt echt niet in contact komen met deze mensen ook niet via de chat

 by Saygili

IK BETAAL VOOR EEN rijtjes huis hoekwoning 130m2, in 2020 €2600,-
2021 €4600,-

 by j. van uden

ik vind de app van Energiedirect onvolledig en werkt zelden. Bedrijf is ook niet bereikbaar alleen middels chatbox.

 by as

Wat een slechte klanten service. Net zoals vele anderen in deze tijd wilde ik inzage in mijn jaarverbruik. Ik probeer al een week in contact te komen. Chat snapt er niks van, inloggen op mijn energiedirect werkt niet en na een half uur in de wacht te hebben gehangen bij de klantenservice heb ik nog steeds niemand gesproken. Ik vind het echt schandalig

 by Henk van Brummelen

Ben best tevreden als klant. Maar de Regelneef die ik vaak raadpleeg voor mijn verbruik is wel heel veel uit de lucht voor onderhoud. Echt niet fijn

Pagina 1 van 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Energiedirect.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Energiedirect.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Energiedirect.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Energiedirect.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door Energiedirect.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )