Aantal reviews 28

Hoe zijn uw ervaringen met Energiedirect.nl?

Geef hier een cijfer

Wat is het Telefoonnummer van Energiedirect?

Wilt u contact opnemen met Energiedirect en bent u op zoek naar het Telefoonnummer? Op deze pagina vindt u snel het Energiedirect Klantenservice Telefoonnummer met alle opties van het telefonisch keuzemenu. Een handige hulp. Door aan de hand van dit uitgeschreven keuzemenu te bellen met de energieleverancier heeft u sneller contact met de juiste medewerker. Ook vindt u op deze pagina naast het reguliere telefoonnummer ook overige contactinformatie en contactmogelijkheden.

Het telefonisch keuzemenu

"Welkom bij Energiedirect.nl. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden.' ( Het is op dit moment erg druk, houdt rekening met een langere wachttijd. Voor antwoord op uw vragen kunt u ook terecht op onze website). Toets na de piep uw klantnummer in gevolgd door een hekje. Uw klantnummer bestaat uit 9 of 10 cijfers."

 • Toets 1

  Wilt u klant worden

 • Toets 2

  Wilt u uw contract verlengen of tarieven vergelijken

 • Toets 3

  Belt u voor een wijziging van uw termijnbedrag, het doorgeven van meterstanden of het wijzigen van uw gegevens

 • Geen keuze

  Voor overige service vragen blijft u aan de lijn

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 28

Hoe zijn uw ervaringen met Energiedirect.nl?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 16.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 16.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 16.00 uur

Waarom Energiedirect.nl bellen

 1. Vragen over het aanpassen van het termijnbedrag
 2. Vragen over het verlengen het contract
 3. Vragen over meterstanden
 4. Vragen over de  jaarrekening
 5. Voor hulp bij inloggen
 6. Voor het melden van een storing

Contactdetails

 1. Energiedirect.nl telefoonnummer

  0900-3347328 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.energiedirect.nl

Alles over deze Klantenservice

Voor vragen over bijvoorbeeld meterstanden, nota, betaling of verhuizing staat de klantenservice u graag te woord. Op de Klantenservice Contactpagina op de website van kan de klant direct een keuze maken uit zelfservice of persoonlijk contact.  Heeft u weinig tijd dan wordt u  dus niet eerst gedwongen allerlei vragen en antwoorden te doorlopen om pas aan het eind van de rit het telefoonnummer te zien. Dit wordt als prettig ervaren. Zaken zoals meterstanden doorgeven kunt u ook eenvoudig zelf regelen op mijn.energiedirect.nl.

Hieronder ziet u welke contomogelijkheden er worden geboden.

Telefoon

Via een 0900-nummer is de klantenservice op werkdagen makkelijk en snel bereikbaar. U betaalt uw gebruikelijke kosten. Deze belkosten zijn afhankelijk van uw provider.

Chat in de App

Met de regelneef app kunt u chatten. De regelneef beantwoord de meest gestelde vragen. Voor meer specifieke vragen aan de klantenservice is bellen mogelijk een betere optie.

Sociale Media

Via Facebook en Twitter is Energiedirect op werkdagen van 9.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur.bereikbaar.

Meer info over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl is sinds 2007 een leverancier van stroom en gas. De geleverde stroom is 100% groen en wordt opgewekt door Europese windmolens. Kostenbesparing speelt een belangrijke rol. Om de kosten zo laag mogelijk te houden verloopt de communicatie met klanten voornamelijk online. Veel zaken regelen klanten zelf via een handige app genaamd Regelneef en ook via Mijn Energiedirect. Zo kan de energieleverancier ten gunste van de klanten lagere tarieven hanteren. Een onderzoek door de Consumentenbond,Greenpeace, Wise en Natuur&Milieu geeft het bedrijf de top score 5,0 als cijfer voor de duurzaamheid van deze energieleverancier.

Sneller antwoord op uw vraag aan de klantenservice

Keuzemenu biedt hulp bij het bellen naar klantenservices. Bel naar een klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past voor het antwoord op uw vraag. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Sneller contact, sneller antwoord op uw vraag.

Contact met een andere energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers  van alle Energieleveranciers van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Energiedirect.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 28 reviews
door: EricKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

1 ster al te veel. Zeer onpersoonlijk om alleen via chat of de socials contact te krijgen. Daar naast als de vraag ze niet aanstaan reageren ze niet meer. Sluizen geld naar hun zelf wat ik terug zou krijgen dit was in julie2021 nog €385 werd in juli ineens €220 en is nu €109 heel vreemd dit allemaal. Tijd om verder te gaan kijken.

door: De jongKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wil persoonlijk contact

door: JoopKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Houden klantennummer verborgen, dat bovendien al vroeg (16.00 uur) sluit.Als ik wil doorklikken op de website, verschijnt een pop-up venster, dat het doorklikken blokkeert.

door: salehKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

de mega slecht klankservies ooit. 1000 keer dislikes

door: HanKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Prima te woord gestaan door vriendelijke medewerkster van energie direct.

door: RoosKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik geef een 1, ik bel energiedirect op wat €0,70 cent per gesprek kost en ze nemen de telefoon niet op en zitten te typen op de achtergrond. Goede klantenservice dus......

door: Marjolein B.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Het telefoonnummer van de klantenservice is niet te vinden op de site van Energie Direct.

Voor antwoord op uw vragen wordt u verwezen naar o.a. Twitter of Facebook. Wat is dit voor klantonvriendelijke houding?

Ik wil als klant persoonlijk met een medewerker spreken. Ik vrees dat de klant alles maar zelf moet uitzoeken. Oftewel: uren speuren op de website, eindeloos op allerlei links klikken.

Het spijt mij maar dáár begin ik niet aan. Geen tijd voor.

Een bedrijf wat zo moeilijk telefonisch is te bereiken komt er hier niet in. Onthoud: ik kom geld brengen, niet halen.

Inmiddels een interessante aanbieding gehad van de concurrent.

door: C spijkerKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

28/12/16 gestart bij Essent, binnen een week toch energie direct aangegaan, nu rekening van 400 euro van Essent, energie direct heeft dit niet geannuleerd (staat wel in het verkooppraatje). Nu willen ze de boete niet overnemen en sturen ze mij terug naar Essent! Einde klant! ????

Lekker makkelijk. Ik heb geen mogelijkheden meer naar een andere leverancier te gaan!!

Schandalig!! Heeft iemand een tip om deze streek adequaat aan te pakken?

Alvast bedankt!

door: Arthur B.Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Zocht het telefoon nummer op Google omdat mijn Ad Block de website onbruikbaar maakte, kwam hier terecht en zag alle negatieve reacties.>Betaal ik niet krijg ik een boete!

>Wil ik opzeggen voor het einde van m'n contract en mag het niet!Ja kom op zeg. Ik ben bij Energie Direct gekomen omdat mij Nuon afliep en niet automatisch verlengde, dus kreeg ik een dreigbrief van Enexis. Ik heb me aangemeld bij ED maar de levering zou pas een maand later starten, na één telefoontje was het geregeld. Ik moest mondelijk een contract afsluiten dat ik afstand deed van de 14 dagen annulering en klaar. Geen boete/afsluiting door Enexis.Nét opgehangen om te vragen waar m'n €100 bol.com kaartje bleef, "oh, had al verstuurd moeten zijn maar is het inderdaad nog niet. Ik boek hem af, krijg je binnen 5/10 dagen de 100 euro op je rekening gestort".

10/10 service!Mensen, ik zou ze 10 sterren geven als ik kon. Laat je niet afleiden door alle verkeerd gespelde comments hier.

door: .guzeltasKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Wij hadden een jaarcontract met energie direct na een jaar met veel moeite een duidelijke jaarafrekening gekregen,en we moesten terug krijgen ,maar omdat het zoo lang duurde wilde ik veranderen en ging naar essen,inmiddels had energie direct weer een betaling binnen gehaald terwijl we terug moesten krijgen

we veranderde naar essent ik heb de betaling gestorneert maar energie direct bleef harassen dat ik dat geld moest betalen voor een boete ,na veel omhaal eindelijk hoorde ik niets meer ik wilde overstappen naar een andere leverancier die nu eist dat we een borg betalen omdat energie direct ons als wanbetaler geregistreerd heeft ik ben zoo boos,energie direct beweert ik had een 2 jarig contract met hen na het 1e jaar dat had ik niet

ik ben erg boos en wil via deze weg waarschuwen GA NIET DOOR ZEE MET ENERGIE DIRECT!!!!!!

IK GEEFT ENERGIE DIRECT HELEMAAL GEEN STER MAAR MMOET ANDERS KAN IK DIT NIET VERSTUREN

door: EvaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Bereikbaar tussen 09:00-16:00. Bereken ze wel die 70cnt meteen!

door: peterKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

wij zijn vorig jaar klant geworden, ze belde mij op en de tarieven konden een stuk goed koper en de boete renten aan mij vorige leverancier energie direct betalen.Maar toen ik eind afrekening kreeg moest ik zelf de ze betalen, energie direct gebeld en gevraagd hoe dit kon.

het antwoord was dat ik eerst een jaar klant moest zijn.een paar weken gebeld en gevraagd hoe de tussen stand van mij verbruik was kreeg ik te horen dat ik terug kreeg dat klonk fijn plus nog twee honderd euro aan boete lekker hoor, maar toen zij de medewerker dat ik die zelf terug moest vragen bij energie direct daar was dus mij ook niets van verteld.we hebben dit gelijk gedaan en een mail terug gehad dat we 125 euro terug kregen dat was het maxima ons was belooft dat we alle boete terug kregen hier weer een mail naar energie direct gestuurd maar nog geen reactie terug gekregen, morgen weer eens bellen een uurtje eerder vrij nemen want je kan ze tussen 800 en 1600 bellen een belachelijke tijd

door: J. van ProoijenKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik vind dat jullie voor werkende mensen niet goed bereikbaar zijn. ik werk van 08.00 uur tot 17.00 uur.

Binnen die tijd kan ik niet bellen. dus voor mij niet bereikbaar.

door: BettekeKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Mijn toegangs,dat gaf je mij toch zelf?code zou niet kloppen,hoe zo niet dat gaf je mij toch zelf?

Hoe kan ik dan de afrekening bekijken?

Op bellen kost een 'kapitaal' Waar zijn jullie mee bezig.Echt klant vriendelijk hoor!

Betteke

door: m.boekhorstKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Kan mijn contract niet verlengen, mailadres werkt niet!!!

Heel lastig om jullie te bereiken

door: GaagKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Eigenlijk is die ene ster al te veel. Schofterig hoe ze met klanten omgaan. Bedrag kon niet van de rekening en ja hoor 33% verhoogd met een boete van 25 euro. Hoe help je mensen de shit in, dit is gewoon de manier van werken van deze maatschappij om extra geld op te strijken. Dat de staat dit toe laat! Bedrijven zoals deze moeten ze eens flink aan de tand voelen.

door: assink jKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

heel bijzonder lange tijd ad lijn gehangen hierna antwoordapp klantenservice tel bereikbaar van 09.00 - 16.00 uur op uw site staan toch duidelijk andere tijden vermeld nl tot 17.00 uur nogmaals, bijzonder…...

door: ellyKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Mijn buurman heeft bij nuon opgezegt en het verkeerde huisnummer opgegeven nu zijn wij bij direct rechtgekomen dus er worden geen namen gecontroleerd schande nu zitten wij met een hoop geregel

door: P.A.C. BrandsmaKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Ik ben 4 januari bij jullie weggegaan , werd gebeld dat als ik terug kwam ik de boete zou terugkrijgen . Na diverse telefoons wist niemand er iets van . Ik wilde wel terugkomen maar is door deze handelwijze onmogelijk gemaakt . Drie telefoontjes resultaat 0 ! Het ligt niet aan de laatste dame maar op hoger niveau is dit beroerd geregeld.Ik houd er een zeer beroerd gevoel aan over.

door: JH TeerinkKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

9 ,5 minuten aan de lijn gehangen nadat ik (3) had ingegeven omdat ik een ander en goedkoper aanbod had gehad. De moed opgegeven en laat het verder regelen via mijn nieuw leverancier die mij een mooi bod heeft gedaan. Slechte service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

door: J.DernisonKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Na de vernieuwing van de site kan ik helemaal niets meer, laat staan inloggen, zelfs niet met drie (!) verschillende browsers. Zelfs email lukt niet/reageert men niet op. Ik ga hardlopend weg bij dit bedrijf.

door: BernardKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

Walgelijke oplichtings praktijken bah ik had liever een 0 gegeven

door: nasKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

wat een gezeik bij energiedirect op facebook reageren ze niet en telefonisch niet te bereiken tijd om over te stappen

door: mlkingKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

nemen niet op

2 keer opgehangen

1x gebeld en wijzingen niet opgenomen

2x geemaild

niets oplichters

door: GerritsKeuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu

al tich keer gebeld krijg niemand aan de telefoon schandalig. wordt niet teruggebeld.

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Energiedirect.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Energiedirect.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Energiedirect.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Energiedirect.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door Energiedirect.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )