Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Emma? Geef hier een cijfer

Snel het telefoonnummer van Emma Klantenservice Vinden?

Heeft u vragen aan Emma (sleep), bijvoorbeeld over uw bestelling, retour, of heeft u een klacht en wilt u hiervoor contact opnemen? Het kan misschien even zoeken zijn om het telefoonnummer op de website van Emma  te vinden. Daarom vindt u hieronder direct het correcte Emma Klantenservice Telefoonnummer.

Naast het correcte servicenummer, bieden wij handige informatie over de telefonische openingstijden, een uitgeschreven telefonisch keuzemenu, en andere contactgegevens. Zo kunt u zelf kiezen op welke manier u het liefst contact wilt opnemen. Ook leest u waarom klanten contact opnemen met de klantenservice . Als laatste vindt u op deze pagina een korte omschrijving van dé matrassen specialist van Nederland. Vind snel en eenvoudig alle details voor uw vraag aan Emma , inclusief het juiste telefoonnummer.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 18.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom Emma bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Emma telefoonnummer

 2. www.emma-sleep.nl

Wij helpen u graag met het keuzemenu!

Bij het bellen met de klantenservice wordt u eerst begroet met de volgende welkomstboodschap;

"Welkom bij Emma. Dit gesprek wordt opgenomen voor kwaliteits- en controledoeleinden. Kies 1 als je er mee eens bent dat dit gesprek wordt opgenomen. Kies 2 als je niet wilt dat dit gesprek wordt opgenomen.

" Onze wachttijden zijn op dit moment langer dan normaal. Het kan sneller zijn om met een Engels sprekende agent te spreken. "

 • Toets 1

  Als je graag ondersteuning in het Engels wilt

 • Toets 2

  Als je al een bestelling hebt geplaatst

  • 1

   Als je jouw bestelling nog niet hebt ontvangen en update van je levering wilt, druk dan op 1

  • 2

   Bij Emma bieden we je een periode van 100 nachten, zodat je de tijd hebt om verliefd te worden op jouw nieuwe product. Als je denkt dat jouw Emma product misschien niet het product is van jouw dromen, druk dan op 2 om met onze slaapexperts te spreken.

  • 3

   Voor alle overige vragen druk dan op 3

 • Toets 3

  Als je overweegt een nieuw Emma product te kopen helpt ons team van slaapexperts je graag bij het maken van een beslissing.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Emma? Geef hier een cijfer

Wat zijn alle contactmogelijkheden van Emma?

Klantenservices zijn doorgaans op meerdere manieren bereikbaar. U kunt op onderstaande manieren contact opnemen met Emma.

 • Bellen: Via bovenstaand 020-telefoonnummer ( zie grijze blok) is Emma 7 op werkdagen bereikbaar. Op deze pagina hebben wij de opties van het keuzemenu uitgeschreven. Zo ziet u vooraf welke optie het beste bij uw vraag past.
 • Chat: Stel uw vragen eenvoudig via de chatbot. Bezoek hiervoor de contactpagina op de website emma-sleep.

Een korte omschrijving van Emma

Emma: een Europese matrasspecialist met een focus op kwaliteit en gemak.

Emma Sleep is een Europese matrasspecialist die in 2015 werd opgericht in Duitsland. Het bedrijf heeft inmiddels een sterke marktpositie in Europa opgebouwd, en is ook actief in Nederland. Emma staat bekend om zijn focus op kwaliteit en gemak. Het bedrijf gebruikt alleen de beste materialen en technologieën in zijn matrassen, en biedt een 100-nachten proefslapen aan; klanten kunnen het matras thuis  uitproberen en het binnen 100 nachten kosteloos retourneren als ze niet tevreden zijn. Emma biedt een breed scala aan matrassen aan, die elk zijn eigen unieke eigenschappen hebben. Naast matrassen biedt Emma ook andere slaapproducten aan, zoals dekbedden, kussens en bedtextiel.

Contact met een andere Online Winkel?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina online-winkels. . Via deze pagina vindt u van diverse online winkels telefoonnummers en andere contactgegevens.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Emma klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Emma klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Emma zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Emma op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Emma klantenservice en wordt ook niet gelezen door Emma
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )