Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Vidomes? Geef hier een cijfer

Op zoek naar het telefoonnummer van Woningcorporatie Vidomes?

Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer. Ook vindt u hier overige contactinformatie en mogelijkheden. Voordat u wordt doorverbonden met een medewerker krijgt u de volgende welkomstboodschap met informatie te horen;  “Welkom bij Vidomes. Gesprekken worden opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Wist u dat u reparatie zelf kunt inplannen via mijnvidomes.nl zonder wachttijd? Ook voor het melden van overlast en voor andere zaken kunt u hier terecht. U helpt ons en uzelf door Mijn Vidomes te gebruiken. ”


Telefonische Openingstijden Klantenservice Vidomes Klantenservice

Heeft u een vraag aan Woningcorporatie Vidomes en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan naar het Klantcontactcentrum. Het Klantcontactcentrum is van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.


Spoedeisende zaken reparatieverzoek?
Voor spoedeisende reparatieverzoeken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u eveneens bellen met het algemene telefoonnummer van het KlantContactCentrum. Buiten kantooruren en tijdens de feestdagen wordt u doorgeschakeld naar de storingsdienst van Vimodes.

Schrijvev:  Postbus 390 2600 AJ Delft

U kunt uw vragen ook stellen via Facebook, Twitter of Whatsapp. Het telefoonnummer van Whatsapp is 06-13275972. ” (keuzemenu.info)

Bezoek de website van Vidomes voor meer contactmogelijkheden. 


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Vidomes bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Vidomes telefoonnummer

 2. www.vidomes.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Vidomes klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Vidomes klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Vidomes zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Vidomes op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Vidomes klantenservice en wordt ook niet gelezen door Vidomes
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )