Bellen naar de Klantenservice Eigen Haard? Op deze pagina vindt u het Telefoonnummer Woningcorporatie Eigen Haard.

De klantenservice van woningcorporatie Eigen Haard staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Welkomstboodschap :

‘Welkom bij de Woningstichting Eigen Haard. ( Vanwege drukte kunnen wij u niet zo snel te woord staan. Houdt u rekening met een wachttijd of probeert u het later nog een keer). Veel van uw zaken regelt u zelf online via mijneigenhaard. Ga naar de website en login met uw persoonlijk account.  Dit gesprek kan voor trainingsdoeleinden worden opgenomen. Belt u over een verstopte riolering, een gebroken ruit of kapotte elektra kijk dan op de website www.eigenhaard.nl voor het telefoonnummer van de reparatie firma bij u in de buurt. (keuzemenu.info)


Telefonische Openingstijden klantenservice Eigen Haard :
De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar. De klantservice helpt u graag verder bij bijvoorbeeld overlast of bij het melden van een klacht.


Email: info@eigenhaard.nl


Postadres:
Eigen Haard
Postbus 67065
1060 JB Amsterdam


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met Eigen Haard


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Eigen Haard?

Geef hier een cijfer
icon-tel

Eigen Haard telefoonnummer

020-6801801uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Eigen Haard klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Eigen Haard klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Eigen Haard zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Eigen Haard op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Eigen Haard klantenservice en wordt ook niet gelezen door Eigen Haard
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )