Aantal reviews 10

Hoe zijn uw ervaringen met easy Jet?

Geef hier een cijfer

Contact easyJet Nederland

Heeft u een vraag aan easyJet, bijvoorbeeld over uw vlucht en wilt u contact opnemen? Voor snel antwoord op uw vraag kunt u doorgaans het beste bellen. Kunt u het easyJet telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u het snel. Om het bellen met de low cost-luchtvaartmaatschappij makkelijk te maken, hebben wij alle opties van het telefonisch menu uitgeschreven. Hierdoor kunt u sneller in contact komen met de juiste medewerker.  Telefonisch is easyJet op onderstaande tijden bereikbaar voor al vragen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom easy Jet bellen?

 1. Om een vlucht te boeken of te veranderen
 2. Voor easyJet Plus of easy Jet Holidays
 3. Voor informatie over compensatie en onkostenvergoeding
 4. Voor verloren of beschadigde bagage

Contactdetails

 1. easy Jet telefoonnummer

 2. www.easyjet.com

Direct contact met de juiste easyJet medewerker?

Hieronder de welkomstboodschap die u hoort bij het bellen met easyJet.  Kies vervolgens de optie die het beste past bij het onderwerp waar uw vraag over gaat.

‘Bedankt voor het bellen met easyJet. Voor trainingsdoeleinden kan je gesprek worden opgenomen. Meer informatie over hoe we met je persoonlijke gegevens omgaan kun je vinden op onze privacy beleid op www.easyjet.com. easyJet is een digitale luchtvaartmaatschappiij en dat betekent dat de meeste zaken sneller online te vinden zijn. Je kunt een boeking maken of annuleren, fouten in je gegevens corrigeren, extra bagage boeken, stoelen reserveren en vluchtvertragingen claimen direct op onze website. Dit kan ook met onze mobiele app. Je kunt met een creditcard betalen of een voucher gebruiken voor nieuwe boekingen. Online bespaar je euro's per passagier in vergelijking met telefonisch boeken. Als je toch een medewerker wilt spreken blijf dan aan de lijn voor meer opties.

Als je belt over de nieuwste reisbeperkingen kies dan 1. Of blijf aan de lijn voor meer opties.'

Als je belt over een vertraagde of geannulerder vlucht  kies dan 1. Of blijf aan de lijn voor meer opties.

 • Toets 1

  Als je een nieuwe boeking wilt maken, kies dan 1.

 • Toets 2

  Om te spreken over een bestaande boeking, kies 2

 • Toets 3

  Voor alle overige zaken, kies 3

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 10

Hoe zijn uw ervaringen met easy Jet?

Geef hier een cijfer

easyJet Klantenservice

Klanten nemen contact op met easyJet voor verschillende redenen, waaronder hulp en ondersteuning bij het boeken en inchecken van vluchten, vragen over bagage, informatie over vertragingen en annuleringen, vragen over het vliegen met kinderen, en het beheren van hun easyJet-account. EasyJet is een klantgerichte luchtvaartmaatschappij die altijd bereid is om haar klanten te helpen en te ondersteunen. Of het nu gaat om het boeken van een vlucht, het aanpassen van reisgegevens of het beantwoorden van vragen over bagage, tarieven, online inchecken easyJet is altijd beschikbaar om te helpen. Bovendien biedt easyJet een aantal extra diensten, zoals een voordelige reisverzekering, die de reiservaring nog comfortabeler maken of het boeken van een hotel nadat u een vlucht heeft geboekt. Met het easyJet-account kunnen klanten gemakkelijk hun vluchten beheren en informatie over hun reizen opvragen. Kortom, easyJet heeft een uitstekende klantenservice.

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van de klantenservice? Zoek niet verder. Op deze pagina vind u alle contactgegevens van easyJet op een rij. Voor snel antwoord op al uw vragen kunt u doorgaans het beste bellen

easyJet Contactmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de luchtvaartmaatschappij. Wij verwijzen u door naar de contactpagina van op de website van easyJet. Via deze pagina kunt u onder andere gebruik maken van een contactformulier, kunt u chatten met en medewerker.Het telefoonnummer staat hierboven vermeld in het grijze blok.

Meer over easyJet

easyJet is de meest bekende "lowbudget"-vliegtuigmaatschappij van Europa. Het is in 1995 in Groot-Btitannië opgericht door een 28-jarige Griekse zakenman, die in de gaten had hoe vliegen voor de consument goedkoper kon. Hij is hiervoor in 2006 zelfs geridderd voor zijn ondernemerschap en werd beloond met de titel "Sir". Door onder andere passagiers zelf te laten betalen voor hun maaltijden, het vliegtuig schoon te laten maken door stewardessen in plaats van schoonmakers en het strak naleven van het sluiten van de deuren lukt het easyJet om meerdere vluchten te boeken dan de gemiddelde vliegtuigmaatschappij. Ook heeft men niet de keus om eerste of tweede klas te reizen, waardoor er geen extraatjes zijn voor bepaalde reizigers. 90% van de reizen wordt via internet geboekt waardoor reisagenten overbodig zijn. Inmiddels heeft het bedrijf zo'n 350 vliegtuigen die door heel Europa vliegen en werken er ongeveer 15000 mensen. Het hoofdkantoor staat in Luton, Engeland. Vluchten boeken en inchecken gebeurt allemaal via de website, waar u ook met vragen terecht kunt via de klantenservice.

Contact met een ander luchtvaartmaatschappij?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina voor het telefoonnummer van een andere luchtvaartmaatschappij.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met easy Jet klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 10 reviews
 by Toon

Helaas volstrekt waardeloos. Ik krijg steeds een medewerker die vrijwel onverstaanbaar engels praat en geen antwoord op mijn vraag kan geven.

 by Maud

Easy Jet is niet telefonisch te bereiken en die chat robot schiet je ook niks mee op...

 by Gert

Deze vliegende kippen hokken maatschappij gelijk met de volgende vogelpest opruimen.
Slechter dan slecht en telefonisch onbereikbaar, ik adviseer iedereen die gaat vliegen om dit zeker niet met EasyJet of Ryanair te doen.
KLM vliegen is nog steeds Koninklijk vervoer ,iets duurder maar grote klasse

 by Werner

waaaaaardeloos, geen service!!!!

 by Mansour

De alle slechtste maatschappij 00/00

 by De hondt

Het vinden van bagage bij te boeken

 by lutjes

verbinding wordt verbroken als je belt

 by Anne-Marie

Belachelijk hoe slecht bereikbaar easy jet is! 2 nummers zijn niet meer in gebruik, terwijl deze officieel op hun site staan als contact nummer. En een 3e nummer gaat over, een heel riedeltje over kosten voor het gebruik vd mobiele telefoon en vervolgens word de verbinding verbroken. Zeer slecht!!!

 by Jacqueline

Telefonisch niet bereikbaar en geen mogelijkheid om contact te maken met klantenservice. Waar ben ik aan begonnen.

 by Marjan pour

Ik kan niet eens een klanten services nummer bereiken! Heel slecht!

Welke ervaringen heeft u met easy Jet klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij easy Jet zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met easy Jet op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar easy Jet klantenservice en wordt ook niet gelezen door easy Jet
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )