Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Dyson.nl?

Geef hier een cijfer

Hoe bereikt u Dyson Klantenservice

Heeft u een vraag aan de klantenservice Dyson over bijvoorbeeld een gekocht product en wilt u contact opnemen? Er zijn verschillende manieren waarop dit kan. Op deze pagina vindt u alle contactmogelijkheden op een rij. Voor snel antwoord op uw vraag kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Aan de telefoon wordt u direct te woord gestaan door een medewerker. Hij of zij verbindt u vervolgens door naar de juiste afdeling. Voorheen werd overigens gebruik gemaakt van een kort keuzemenu. Het kan zijn dat uw gesprek opgenomen wordt. Dit om de kwaliteit van de dienstverlening te verbeteren.

Bellen met Dyson

Hieronder de meldteks;

"Voor Nederlands druk op 1. Too continue in English please press 2. Bedankt dat u contact heeft opgenomen met Dyson. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainings- en kwaliteitsdoeleinden. Om u goed en snel van dienst te zijn, vragen wij u de machine en het serienummer bij de hand te houden. Het serienummer is te vinden onderop de machine of achter de stofbak. We gebruiken uw gegevens enkel voor het bieden van service en verbeteren van onze producten en klantervaringen. Onze privacybeleid kunt u vinden op onze website www.dyson.nl. We verbinden u door met een van onze medewerkers."

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Dyson.nl?

Geef hier een cijfer
icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 20.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 20.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 18.00 uur

 • Zondag

  09.00 - 18.00 uur

Waarom Dyson.nl bellen

 1. Voor ondersteuning of informatie over Dyson producten
 2. Voor het indienen van een reparatieverzoek.

Contactdetails

 1. Dyson.nl telefoonnummer

  0800-0206203 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.dyson.nl

Contact met een andere Online-Winkel?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina online-winkels indien u op zoek bent naar contactgegevens van een andere Online Winkel. U vindt hier ook snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.

Meer info over de contactmogelijkheden

Dyson helpdesk is via een 0800-netnummer bereikbaar. Bellen met dit nummer is gratis. Mailen kan ook. Als u een mail stuurt , stuurt u dan voor snellere verwerking : Voor-en achternaam, adres, Telefoonnummer,  Serienummer, Factuur of ontvangstbewijs. Via het YouTube kanaal vindt u instructievideo's en handleidingen. Tel slotte kunt u uw vragen ook stellen aan de digitale assistant van Dyson.  

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Dyson.nl klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Dyson.nl klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Dyson.nl zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Dyson.nl op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Dyson.nl klantenservice en wordt ook niet gelezen door Dyson.nl
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )