Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Dunea Duin & Water? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Dunea?

Heeft u een vraag aan Dunea? Bijvoorbeeld met een vraag over meterstanden of wilt u zich aanmelden en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag. Op deze pagina  vindt u onder het kopje contactdetails snel het juiste telefoonnummer. Bij het bellen met Dunea krijgt u een keuzemenu te horen. Alle opties van dit menu staan hieronder in een handig overzicht. Zo ziet u meteen welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag. Hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller contact met de juiste medewerker. Zo kunt u direct ter zake komen en uw zaken sneller regelen. 

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom Dunea Duin & Water bellen?

 1. Voor vragen over meterstanden
 2. Voor vragen over verhuizen
 3. Voor vragen over aanmelden
 4. Voor vragen over opzeggen
 5. Voor vragen over een factuur
 6. Voor vragen over het wijzigen van uw voorschotbedrag
 7. Voor het ontvangen van adviezen
 8. Voor vragen over waterkwaliteit

Contactdetails

 1. Dunea Duin & Water telefoonnummer

 2. www.dunea.nl

Dunea bellen

"Welkom bij de klantenservice van Dunea. Regel het aan-of afmelden van een adres en andere zaken snel en gemakkelijk via onze website www.dunea.nl. We geven u zo 6 keuzes, zodat u snel de juiste persoon krijgt. Dit gesprek kan worden opgenomen voor training- en coachingsdoeleinden."

 • Toets 1

  Heeft u een storing , geen water, een vraag over werkzaamheden of zijn wij langs geweest in verband met een betalingsachterstand

  • 1

   wilt u een dringende storing doorgeven zoals water op straat of een grote lekkage? Toets 1

  • 2

   heeft u geen water omdat u nog geen contract voor waterlevering heeft aangevraagd? Toets 2

  • 3

   heeft u geen water door een betalingsachterstand of zijn wij hiervoor bij uw aan de deur geweest? Toets 3

  • 4

   heeft u door werkzaamheden geen water of heeft u andere vragen over werkzaamheden? Toets 4

  • 5

   heeft u andere vragen zoals een defecte hoofdkraan? Toets 5

  • 9

   wilt u het menu nogmaals beluisteren

 • Toets 2

  voor een vraag over een rekening of een betaling

  • 1

   heeft u een brief ontvangen van GGN Mastering Credit? Toets 1

  • 2

   heeft u een andere vraag over een rekening of betaling? Toets 2

  • 3

   heeft u geen water omdat u een betalingsachterstand heeft? Toets 3

  • 9

   wilt u het hoofdmenu nogmaals beluisteren

 • Toets 3

  voor een vraag over uw verhuizing of een aan- of afmelden van een adres

  " U kunt zich niet telefonisch aanmelden voor een adres. Ga daarvoor naar onze website www.dunea.nl. Voor de aanmelding heeft u de stand van de watermeter nodig op de dag dat u de sleutels ontvangt. Heeft u toch een vraag, blijft u dan wachten. U wordt doorverbonden met een van onze medewerkers."

 • Toets 4

  wilt u een meterstand doorgeven voor de jaarafrekening of heeft u hier een vraag over

 • Toets 5

  Voor andere vragen

 • Toets 0

  Wilt u het menu nogmaals beluisteren toets nul

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Dunea Duin & Water? Geef hier een cijfer

Meer over Dunea en de klantenservice

Dunea is een Nederlands waterbedrijf dat is opgericht in 1906 en is gespecialiseerd in het leveren van drinkwater aan ruim 1,3 miljoen mensen in het westen van Nederland. Dunea is een van de grootste drinkwaterleveranciers in Nederland en heeft een uitgebreid distributienetwerk dat bestaat uit rioleringen, pompstations en watertorens.

Naast het leveren van drinkwater, biedt Dunea ook uitstekende klantenservice. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice van Dunea via e-mail, telefoon of chat, en kunnen ook gebruikmaken van het helpcentrum op de website voor antwoorden op veelgestelde vragen en andere informatie. Het telefoonnummer van de klantenservice van Dunea kunt u hierboven vinden in het grijze blok. 

Bezoek de website van Dunea voor meer informatie over de producten en diensten, tarieven vergelijken en contact opnemen met de klantenservice.

 

Extra info

Dunea is ook actief betrokken bij duurzaamheidsinitiatieven en heeft het als doel om in 2040 volledig CO2-neutraal te zijn. Zo heeft het waterbedrijf bijvoorbeeld verschillende duurzame energieprojecten opgezet, zoals zonneparken en windturbines, en werkt het samen met lokale overheden om duurzame oplossingen te ontwikkelen voor drinkwaterwinning en afvalwaterbehandeling.

Volgens de jaarverslagen van Dunea heeft het bedrijf in 2021 een omzet behaald van ruim 300 miljoen euro en heeft het meer dan 1.000 medewerkers in dienst. Dunea is ook actief in het onderwijs en biedt verschillende stages en leerbanen aan voor jongeren die geïnteresseerd zijn in de watersector.

Contact met een ander Waterbedrijf?

Op onze overzichtspagina vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van Nederlandse Waterbedrijven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Dunea Duin & Water klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by E H van Walsum BSc

Het is toch ongelooflijk dat je een lekkage hebt op 30 december door een kraan die beveiligd is door dunea, de rode hoofdkraan lekt en dat ze op zaterdag voor een storing gewoon afbreken en niet opnemen met 25000 medewerkers ?

er is laats een test gedaan door de consumentenbond voor IT telecom bedrijven die zeer slecht zijn mbt bereikbaarheid , dit slaat echt alles en niet een keer maar 5 x gebeld gewoon afgebroken.dan zeggen ze in een enorm verhaal dat de site vernieuwd wordt , van 12 december tot in het nieuwe jaar , gekker kan het niet worden .

wij hebben lekkage verantwoordelijkheid dunea is er niemand ?geloven wij niet meer wordt tijd dat deze figuren eens gaan doen wat ze zeggen en dat is storingen verhelpen ook op 30 december2017

Welke ervaringen heeft u met Dunea Duin & Water klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Dunea Duin & Water zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Dunea Duin & Water op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Dunea Duin & Water klantenservice en wordt ook niet gelezen door Dunea Duin & Water
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )