Aantal reviews 32

Hoe zijn uw ervaringen met DPD? Geef hier een cijfer

Contact opnemen met DPD

Wilt u contact opnemen met pakketdienst DPD en bent u op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag verder.  Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice.


Wij helpen u graag met het Keuzemenu

DPD Klantendienst maakt gebruik een kort keuzemenu;

” Welkom bij DPD pakketservice. ”

TOETS 1 — Wil je weten hoe laat we je pakket afleveren

” Toets de 14 cijfers van je pakketnummer in. “

TOETS 2 — Heb je een andere vraag

TIP: Wilt u weten hoe laat uw pakket vandaag bezorgd wordt, kijk dan op dpd.nl onder predict. Gebruik hiervoor het 14-cijferig pakketnummer.


Telefonische Openingstijden

De Customer Service is op onderstaande tijden telefonische bereikbaar voor al uw vragen over het bezorgen en ontvangen van uw pakket.

 •  maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 17:30 uur

Alles over deze Klantenservice

Heeft u een klacht of heeft u vragen over uw pakket DPD Nederland helpt u graag verder. Op de servicepagina kunt u uw vraag in de zoekbalk stellen waarop u meteen een antwoord krijgt. U kunt ook naar de veel gestelde vragen gaan.  De meeste vragen gaan over verzenden, ontvangen en het retourneren van een pakket. Komt u er onverhoopt niet uit dan zijn er verschillende manieren om contact op te nemen:

Telefoon:

Via een 0900-nummer is DPD pakketdienst direct bereikbaar. Voor het bellen met dit nummer wordt er  €0,50 cent per gesprek in rekening gebracht.

Contactformulier:

U kunt ook uw vraag stellen via een online formulier. Er zijn 2 formulieren, één voor verzenders en één voor ontvangers. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Wilt u sneller geholpen worden dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen


Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere pakketdienst. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom DPD bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. DPD telefoonnummer

 2. www.dpd.com

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met DPD klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 32 reviews
 by Jeet

Mijn bestelling was bij de leverancier op dinsdag 17:19 opgehaald door DPD. Pas op vrijdag om 15:45 werd het bezorgd terwijl het de volgende dag al na bestelling bezorgd had moeten worden.

 by Martens

Wat een slecht bedrijf
Je woon in nieuwkoop
En je zending word in wassenaar gelevert

 by bonneke

aha , vandaag levering maar adres is plots verkeerd ! ? Pfff ....'t is altijd wel iets hé . Is 't nu zo moeilijk om 't juiste adres door te geven ?

 by Geoffrey E.M Meijer

Telefoonnummer van DPD niet kunnen Vinden.

 by Lien

Slechte service geen tijd aangeven.

 by Ingrid

Ze zeggen pakket geleverd maar heb nieks gekregen, ook DPD niet bereikbaar slechte service, ik ga contact opnemen met leverancier want ik wil weten waar mijn pakket is ,dit is niet de eerste keer dat dit gebeurt DPD slechte service

 by Rachel

Geen ster waard.
Elke keer weer wat anders met deze bezorgservice.
Ben je niet thuis dan ook geen briefje waar ze het wel geleverd hebben. Verander je de dag van bezorging dan komen ze alsnog op de dag dat je niet thuis bent. Pakketten worden gewoon neer gezet terwijl je daar geen toestemming voor heb gegeven.
Bel je ze dan hangen ze weer op.
Via de chat op Facebook duurd het 6 uur voordat ze antwoord geven, via de mail geen idee hoelang dat gaat duren.
Gisteren weer zover, geen briefje in de bus maar zogenaamd wel geleverd JA WAAR DAN GODERVER. Dood moe wordt je van DPD

 by Harry

Er was een briefje van DPD in mijn brievenbus geworpen ZONDER afhaal info!!
Uitermate slechte service!

 by Vogelsangs

Krijg geen gehoor bij het DPD met bellen
En weet nu niet waar mijn pakket is

 by van waes

Wat is reden dat pakketten op een ophaal punt gebracht worden.
En dat ik zit te wachten in huis.
Dit is dagelijks heb ik gezien om 10 uur s, morgens worden hier de pakketten afgeleverd.Dus niet op bezorg adres.

Pas op voor dit bedrijf als je iets besteld kijk wie het verstuurd.
Niet bij DPD.
Het is rondweg schandalig.

 by Kor

Doorrijden na aanrijding op geparkeerde auto

 by leonie nijskens

een 1 is nog te weinig !! chauffeur DPD rijdt tegen de gevel van ons huis en veroorzaakt veel schade. Hij meld het niet en DPD is onbereikbaar. gelukkig hebben we camera beelden. Nu nog DPD te pakken krijgen

 by RVB

Wij wonen aan een FIETSPAD met daaraan een speeltuin. Helaas heeft gemeente 's-Hertogenbosch laatst de neerklapbare afsluiting weggehaald!! Schijnbaar landelijk beleid ivm nooddiensten e.d. en de controlerende functie letterlijk bij de aanwonende neergelegd ("maak maar foto's bij onrechtmatigheden en melden bij politie...").

Echter nu komen dagelijks pakketbezorgers met hun bestelbus het fietspad opgereden, soms ook achteruit en met behoorlijke snelheid. Iets wat erg gevaarlijke situaties oplevert, zeker ivm spelende kinderen.

Vooral bezorgers van DPD hebben hier een handje van.

Als je ze hierover aanspreekt kijken ze je aan of je wel goed bij je hoofd bent om daarna een grote 'bek' te geven en zich vervolgens nergens iets van aan te trekken....

We hopen het niet, maar het is wachten op ongelukken.

 by lucas

Pakket fout bezorgd door DPD volstrekt ergens anders in het dorp. Na heel veel gepuzzel erachter gekomen waar het nu is. Onbegrijpelijk dat er niet goed naar het adres en postcode wordt gekeken

 by Hendrikus

Volgens de mail is de chauffeur aan de deur geweest, En had een briefje achtergelaten(niet dus).

De volgende dag lees ik dat het is afgeleverd bij de buren met een briefje in de bus(bij wie weet ik niet en ook niet

welke buren)

Klantenservice onberijkbaar.

Wat een kut bedrijf.

 by M.Pillig

Ik ben in toenemende mate ontevreden over de herhaaldelijk slechte motivatie van hun bezorgers.

Hoewel er iemand thuis was, vond de bezorger het niet nodig om aan te bellen.

mijn vrouw hoorde de brievenbus ratelen en toen ze keek zag ze alleen de bezorger wegrijden.

Het is natuurlijk handiger om gewoon een melding te sturen dan om het pakket te bezorgen.

Ik vind dat je eraan moet werken om je medewerkers meer te motiveren, bijvoorbeeld door beter te betalen.

als ik alleen pinda's betaal, krijg ik alleen apen als werknemers.

 by A

Bezorger belt loop naar de deur en meneer rijd weg. Te laat voor dichtsbijzijnde parchelshop dus. Hup retour naar Berkel Rodenrijs en terug naar Engeland vuil tering bedrijf

 by Bert

Slechte bezorger

 by Jdesign

Ik ben verkoper en ik verzend best genoeg pakketen per maand en 8 klanten tot nu heeft naar mij fotos gestuurd wat ik heb gestuurd.Kapot doos of gerepareerd doos met missende delen van pakket.Of beschaden pakketen met deuk of helemaal kapot artikel.

Teleugesteeld van ,kost mij alle verzendkosten voor wat_.. en dan moet ik nog retour label betalen om te pakket retouneren naar mij terug.

De goedkoopste en de ergste bedrijf dan.. Beter meer betalen en niet ebschadig pakket ontvangen.

 by Danielle

Voor derde keer met DPD gebeld, duurt steeds ongeveer een half uur voordat je iemand aan de lijn krijgt.

Mijn pakket is wederom retour depot gegaan, terwijl er wederom niet aan mijn deur is geweest.

Wat een K..bedrijf, ben er zo klaar mee!

 by Jan

Dat is onbegrijpelijk. Na telefoongesprek op mandag, ik dacht alles geregeld. Pakket zou op dinsdag op parelshop afgeleverd. Op dinsdag pakket was niet afgeleverd. Vandaag, op woensdag gebeld, en ze weten niet war de pakket is. Meisje van de telefooncentrale zegt gewon:''Dat is vreemd.  Pakket is er niet meer.'' En vervolgens verbinding is verbroken. Ik heb noch nooit zo iets meegemaakt.

 by Henk v vliet

staat de bezorger aan de overkant en ziet hij het nr niet staan en rijd hij weer weg in plaats dat hij uit de auto komt en even hier heen loopt nog geen 2 min lopen nee hij stapt in de auto en rijd weer weg dit is al de 2 keer zo ga je niet.met klanten om zeer schandalig ik zal een stukje in de krant zetten .

 by T.V.

23 minuten aan de lijn gehangen. Geen enkele reactie. Het is maar 50 ct startgeld maar die hebben ze toch binnen. Frustrerend. Klant onvriendelijk. Wat nu ? Ik wil een parcel door DHL Oostenrijk op laten halen en naar Nederland brengen. Deze wijze van behandelen nodigt mij niet uit om nog een contact op te nemen met DPD tv-tilburg@outlook.com

 by Ron

Mijn packet zou vrijdag 13-12 worden bezorgd, een mail ontvangen met tijdvak 18.30-19.30u, speciaal thuisgebleven maar niemand gezien, toen via google tel.nummer gezocht en gebeld, niemand bereikbaar, pas maandag ochtend 8.00... mega irritant om 2 dagen te moeten wachten , toen via de e-mail van de duitse verzender zag ik via het track en tracenummer dat mijn pakket niet bezorgd was ivm onjuiste adresgegevens, terwijl in de e-mail van DPD mijn juiste adres staat… DPD heft overigens geen enkele e-mail verstuurd om iets uit te leggen ik ben vanaf maandag al dagelijks aan het bellen, het zou dinsdag worden bezorgd bij 1 van de buren, maar jullie raden het al...niets ontvangen ... na weer een telefoontje blijkt dat mijn pakket op de 17e v het laatst gescand is en ligt blijkbaar op het depot....ze kunnen niets voor mij doen….nu moet de duitse verzender een officieel onderzoek aanvragen bij DPD, dan kunnen ze blijkbaar wel het pakket gaan vinden of zo..? en als ik het vraag als klant weten ze niets...erg vreemd, wat een slecht Bedrijf is dit, ik hoop er nooit meer zaken mee te doen...wat een zooitje daar !

 by anne

Pakketje zou bezorgd worden tussen een bepaalde aangegeven tijd. De gehele dag thuis gebleven en goed op de bel gelet. Uiteindelijk geen pakket of briefje. Kan gebeuren maar dan verwacht ik bezorging zsm op de volgende dag. Nee hoor, ik moet het op een depot afhalen 6km hier vandaan. En nou maar afwachten of het daar wel aankomt.

Wat een waardeloze service!!!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met DPD klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij DPD zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met DPD op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar DPD klantenservice en wordt ook niet gelezen door DPD
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )