Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woningcorporatie Domijn? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van telefoonnummer van Woningcorporatie Domijn?

Heeft u een vraag aan Woningcorporatie Domijn en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan met het Klantcontactcentrum. Bent u op zoek naar het telefoonnummer? Het vinden van het juiste telefoonnummer op het internet kan soms lastig zijn. Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u het telefoonnummer met de openingstijden.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Woningcorporatie Domijn bellen?

 1. Voor vragen over onderhoud
 2. Voor vragen over inloggen op MijnDomijn
 3. Voor vragen over een betaling
 4. Voor het melden van overlast
 5. Voor het opzeggen van de huur
 6. Voor hulp bij betalen van de huur
 7. Voor vragen over de verhoogde energieprijzen 2023
 8. Voor vragen over de servicekosten

Contactdetails

 1. Woningcorporatie Domijn telefoonnummer

 2. www.domijn.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen met de woningcorporatie krijgt u een kort keuzemenu te horen. Als extra service hebben wij de opties van dit menu hieronder uitgeschreven. Zo ziet u direct welke opties het beste past bij het antwoord op uw vraag.

 • Toets 1

  Welkom bij  Domijn. Wil je een reparatie doorgeven? Kies dan 1.

  • 1

   Heb je een storing aan je boiler of cv-ketel? Kies 1

  • 2

   Heb je een riool- of afvoerverstopping?

  • 3

   Heb je glasschade? Kies 3

  • 4

   Heb je een daklekkage? Kies 4

  • 5

   Voor alle andere reparaties kies 5

 • Geen keuze

  Bel je voor iets anders? Maak dan geen keuze. Je wordt doorverbonden met een medewerker van Domijn.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Woningcorporatie Domijn? Geef hier een cijfer

Bellen voor spoedeisende zaken buiten openingstijden

Buiten telefonische openingstijden is het Klantcontactcentrum 24 uur per dag via het algemene telefoonnummer telefonische bereikbaar voor spoedeisende zaken. Na een meldtekst volgt een telefonisch keuzemenu in geval van een dringende storing.

Hoe kan ik contact opnemen met Domijn?

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met woningcorporatie. We hebben de mogelijkheden hieronder op een rijtje gezet:

 • Telefonisch is Domijn op werkdagen bereikbaar via het bovenstaand telefoonnummer. bel aan e hand van ons uitgeschreven keuzemenu voor sneller contact met de juiste medewerker.
 • E-mailadres : info@domijn.nl of gebruik het contactformulier op de website www.domijn.nl
 • Correspondentieadres: Postbus 1345, 7500 BH Enschede

Informatie over Domijn en het Klantcontactcentrum

Domijn is een woningcorporatie die actief is in de regio Twente en de Achterhoek. Met ruim 16.000 woningen is Domijn een belangrijke speler op de woningmarkt in deze regio. De organisatie streeft ernaar om betaalbare en duurzame woningen te bieden aan mensen met een laag inkomen of een kwetsbare positie op de woningmarkt.

Het Klantcontactcentrum van Domijn speelt een belangrijke rol voor huurders van Domijn. Huurders kunnen bij het Klantcontactcentrum terecht met vragen over bijvoorbeeld hun huurcontract, huurbetalingen, reparatieverzoeken en overlastmeldingen. Het Klantcontactcentrum zorgt ervoor dat deze vragen snel en adequaat worden beantwoord en dat huurders goed worden geïnformeerd over de gang van zaken. Bij problemen of klachten kan het Klantcontactcentrum huurders doorverwijzen naar de juiste afdeling of instantie binnen of buiten Domijn. Het Klantcontactcentrum is er dus om huurders te ondersteunen en te helpen bij het vinden van oplossingen voor hun woonsituatie.

Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Woningcorparoties“.  Via deze pagina vindt u van veel woningcorporaties in Nederland snel het juiste telefoonnummer en overige contactmogelijkheden. Indien het Klantcontactcentrum gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven. Zo heeft u sneller contact met de juiste medewerker.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Woningcorporatie Domijn klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Woningcorporatie Domijn klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Woningcorporatie Domijn zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Woningcorporatie Domijn op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Woningcorporatie Domijn klantenservice en wordt ook niet gelezen door Woningcorporatie Domijn
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )