Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Domesta?

Geef hier een cijfer

Bellen naar woningcorporatie Domesta? Op deze pagina vindt u het klantenservice telefoonnummer met overige contactgegevens.

De klantenservice van Domesta staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.  Telefonische gesprekken kunnen worden opgenomen voor kwaliteits- en trainingsdoeleinden.


Openingstijden Telefonische Klantenservice Domesta :

Heeft u een vraag aan Domesta en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel met het Klantcontactencentrum. Deze is van maandag tot en met vrijdag  van 08:00 tot 16.30 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Buiten telefonische openingstijden. Voor dringende zaken die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt u bellen met het algemene nummer. U hoort dan een bandje met het volgende keuzemogelijkheden: Voor een storing aan uw centrale verwarming of warmwatervoorziening toets 1. Voor glasschade toets 2. Voor een verstopping toets 3. Voor alle overige dringende zaken toets 4

E-mail : info@dewoonschakel.nl

Meer contactinformatie vindt u op de website van Domesta


Makkelijk contact opnemen met een andere woningcorporatie?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere woningcorporatie . U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Domesta bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Domesta telefoonnummer

  0591-570100 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.domesta.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Domesta klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Domesta klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Domesta zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Domesta op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Domesta klantenservice en wordt ook niet gelezen door Domesta
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )