BEL DIRECT
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

Dolfinarium Harderwijk
0341-4674670341-467467

Toon telefoonnummer
  • Telefoonnummer klantenservice Dolfinarium :

     0341-467467
  • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.dolfinarium.nl

Bellen naar Dolfinarium? Op deze  pagina vindt u het telefoonnummer van Dolfinarium met alle opties van het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen naar de klantenservice. Direct contact met de juiste medewerker.

Welkomstboodschap: “Welkom bij het dolfinarium. Voor Nederland toets 1. For English please press 2. Für deutsch drücken sie 3″ (copyright keuzemenu.info)

Het keuzemenu:

TOETS 1 — Voor informatie over je bezoek toets 1

Het Dolfinarium is van 1 april tot en met 29 oktober 2017 dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Een ticket kost €27,50 per volwassenen en €25,- per kind van 3 tot en met 11 jaar of voor senior van 65 jaar of ouder. Online boeken is goedkoper, neem hiervoor een kijkje op www.dolfinarium.nl/tickets. Kinderen onder de 3 en begeleiders van personen met een permanente handicap, die niet zelfstandig ons park kunnen bezoeken hebben gratis entree. In juli en augustus is het park tot 18.00 uur geopend en zijn de entreeprijzen met een euro verhoogd. Tijdens je bezoek kun je genieten van verschillende voorstellingen die je op eigen gelegenheid kunt bezoeken. Je krijgt hiervoor bij binnenkomst een overzicht van de showtijden mee. Deze tijden wordt niet vooraf bekend gemaakt. Over het algemeen is er elk half uur ergens een voorstelling. Heb je nog meer vragen over je bezoek? Ga dan onze website.

Let op! U wordt via deze optie niet doorverbonden met een medewerker, maar u komt na de meldtekst terug in het hoofdmenu. (copyright keuzemenu.info)

TOETS 2 — Voor vragen over groepsreserveringen, zakelijke evenementen  of interactie met onze dieren toets 2

TOETS 3 — Heb je een vraag over E-tickets, je bezoek of wil je doorverbonden met een kantoormedewerker


English

PRESS 1 — For information about your visit please press 1

PRESS 2 — For questions about e-tickets please press 2

PRESS 3 — For questions about group reservations and  animal encounters  3

PRESS 4 — Do you want to speak with an office worker or do you have an other question please press 4


Openingstijden bezoekers Dolfinarium:
Het Dolfinarium is van 18 februari tot en met 29 oktober 2017 geopend van 10.00 tot 17.00 uur (in de manden juli & augustus tot 18.00 uur). In maart alleen de weekenden.


Iets verloren tijdens een bezoek aan het Dolfinarium?
Bezoek deze pagina op de website van het Dolfinarium als u iets bent verloren.


Bezoekadres Dolfinarium:
Dolfinarium
Strandboulevard Oost 1
3841 AB Harderwijk


Bezoek de Dolfinarium Contactpagina voor meer contactmogelijkheden


Sneller antwoord op uw vraag aan de klantenservice van Dolfinarium

Bel naar de klantenservice aan de hand van het door ons uitgeschreven keuzemenu. Het uitgeschreven keuzemenu toont direct welke optie het beste past bij het onderwerp waarvoor u belt. Zo krijgt u direct de juiste medewerker aan de lijn. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag!


Makkelijk contact opnemen met een ander pretpark, dierenpark of vakantiepark?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander pretpark, dierenpark of vakantiepark. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met Dolfinarium Harderwijk?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Dolfinarium Harderwijk zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Dolfinarium Harderwijk op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Dolfinarium Harderwijk en wordt ook niet gelezen door Dolfinarium Harderwijk

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.