Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Dolfinarium?

Geef hier een cijfer

Contact met Dolfinarium

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van het Dolfinarium? Op deze pagina vindt u het snel. Als telefonisch contact opneemt met de dierentuin dan krijgt u keuzemenu. Alle opties van dit menu hebben wij uitgeschreven en vindt u hieronder in een handig overzicht. Zo weet u van tevoren welke keuze het beste past bij uw vraag en hierdoor hoeft u ook niet het hele bandje af te luisteren. Direct contact, sneller antwoord op uw vraag!

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Dolfinarium bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Dolfinarium telefoonnummer

 2. www.dolfinarium.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Kies de optie die het beste past bij uw vraag: "Welkom bij het Dolfinarium. Voor Nederland toets 1. For English please press 2. Für deutsch drücken sie 3. "

 • Toets 1

  Voor informatie over je bezoek

  Het Dolfinarium is dit seizoen dagelijks geopend van 9 juni tot en met 25 oktober 2021 tussen 10.00 en 17.00 uur. Een ticket kost €28,50 per volwassenen en €26,- per kind tussen 3 en 11 jaar of per senior van 65 jaar of ouder. In juli en augustus is het park geopend tot 18.00 uur en zijn de entreeprijzen verhoogd met 1 euro.

  Online kopen is goedkoper, neem hiervoor een kijkje op de website. Kinderen onder de 3 jaar en begeleiders van personen met een permanente handicap, die niet zelfstandig ons park kunnen bezoeken hebben gratis entree. Tijdens je bezoek kun je genieten van verschillende voorstellingen, die je op eigen gelegenheid kunt bezoeken. Je krijgt hiervoor bij binnenkomst een overzicht van de tijden mee. Deze tijden wordt niet vooraf gepubliceerd.  Over het algemeen is er elk half uur ergens een voorstelling. Heb je nog meer vragen over je bezoek? Ga dan onze website.

  Let op! U wordt via deze optie niet doorverbonden met een medewerker, maar u komt na de meldtekst terug in het hoofdmenu.

 • Toets 2

  Voor vragen over groepsreserveringen, zakelijke evenementen of interactie met onze dieren

 • Toets 3

  Heb je een vraag over E-tickets,  je bezoek of wil je doorverbonden met een kantoormedewerker

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Dolfinarium?

Geef hier een cijfer

Choice of menu

PRESS 1 --- For information about your visit please PRESS 2 --- For questions about e-tickets please PRESS 3 --- For questions about group reservations and animal encounters PRESS 4 --- Do you want to speak with an office worker or do you have an other question please

Meer info

De heropening van het Dolfinarium staat onder voorbehoud gepland voor woensdag 9 juni 2021. Iets verloren tijdens een bezoek aan het Dolfinarium? Bezoek hiervoor deze pagina. Bezoekadres Dolfinarium: Strandboulevard Oost 1, 3841 AB Harderwijk Bezoek de website van het Dolfinarium voor meer contactmogelijkheden

Contact met een ander pretpark of dierenpark?

Bezoek onze overzichtspagina voor het telefoonnummer en overige contactgegevens van een ander pretpark of  dierenpark.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Dolfinarium klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by BG Visser

Ben de hele dag aan het bellen om een reservering te annuleren, ik word steeds weggedrukt . Eerst wachten u bent nr 2 daarna na 10 minuten als je denkt nu ben ik aan de beurt, wordt je er uitgegooid. Heel slecht.

Welke ervaringen heeft u met Dolfinarium klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Dolfinarium zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Dolfinarium op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Dolfinarium klantenservice en wordt ook niet gelezen door Dolfinarium
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )