Aantal reviews 41

Hoe zijn uw ervaringen met Ditzo?

Geef hier een cijfer

Telefonisch Contact Ditzo Klantenservice

Bent u op zoek naar het Ditzo Telefoonnummer? Wij helpen u graag.  Op deze pagina vindt snel u het Ditzo Klantenservice telefoonnummer met het keuzemenu. Om het bellen met de verzekeraar makkelijker te maken ziet u hieronder alle opties van het keuzemenu staan. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij je vraag.  Hierdoor hoeft u niet het hele bandje af te luisteren en heeft u sneller contact met de juiste medewerker. Verder vindt u vindt hier ook overige contactgegevens van deze verzekeraar.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.30 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.30 uur

Waarom Ditzo bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Ditzo telefoonnummer

 2. www.ditzo.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

“Bedankt voor het bellen met Ditzo. Dit gesprek kan worden opgenomen. Wil je hier meer over weten, kijk dan op www.ditzo.nl/privacy.”

 • Toets 1

  Bel je voor je Zorgverzekering?

  "Het is momenteel drukker dan je van ons gewend bent. Wist je dat je op www.ditzo.nl/servce snel antwoord kunt vinden op al je vragen? En dat je veel zelf kunt doen via de " Mijn Omgeving" of App! Je kunt natuurlijk ook je telefoon op de luidspreker zetten en iets anders doen terwijl je wacht."

  • 1

   Heb je een vraag over de vergoeding of declaratie van zorgkosten

  • 2

   Wil je een wijziging doorgeven of advies over je polis

  • 3

   Heb je een vragen over betalingen of betalingsregelingen

 • Toets 2

  Bel je voor een andere verzekering?

  • 1

   Bel je om een schade te melden kies of over een schade die al gemeld is

   • 1

    Bel je voor schade aan of met een motorrijtuig

   • 2

    Heb je schade aan je huis of spullen in je huis

   • 3

    Heb je schade veroorzaakt bij een ander

   • 4

    Heb je schade die je wil melden op je reisverzekering

  • 2

   Bel je over vragen omtrent je premie of betalingen

  • 3

   Heb je een andere vraag

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 41

Hoe zijn uw ervaringen met Ditzo?

Geef hier een cijfer

Veer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp) bezoek de contactpagina op de website van Ditzo

Contact met een andere Verzekeraar?

Op onze overzichtspagina “Verzekeringsbedrijven” vindt u snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van Verzekeraars.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Ditzo klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 41 reviews
 by Harry

Slecht tot zeer slecht, geen contact en geen hulp

 by greet righard

Ik vind dat het voor ouderen wel wat eenvoudiger kan

 by Jurjen Fellinger

Ik heb nieuwe verzekeringen afgesloten maar er staat een verkeerde aanvangsdatum in. De dame aan de telefoon die mij geholpen heeft heeft uitstekend haar best gedaan. Zij verdient 5 ***** maar de website en telefonische of WhatsApp bereikbaar geen sterren. Ik kan niet eens mijn ww resetten via Mijn Ditzo. Wat nu als ik hen met spoed nodig heb tijdens een verre vakantie ofzo? Hou mijn hart vast.....

 by Wilma Korver

Heb in april 2021 zoals ook eerder gedaan mijn verzekering aanpast Telefonisch waren ze niet bereikbaar Heb mijn verzekering aangepast via de site zoals ik dat eerder heb gedaan. Je kon aan en uit zetten ik heb fysio aangezet. De site was under constructie .Toch is het mij gelukt dit aan te zetten . Kreeg bevestiging.
Nu hoor ik dat het niet is gelukt en dat ik alles zelf moet betalen . Er wordt mij verteld dat ik daar een bericht over had ontvangen . Helaas heb ik dit Nooit ontvangen.Indien jullie blijven weigeren de rekening te betalen zal ik ook de media inschakelen. Ik heb dit eerder in voorgaande jaren ook zo gedaan .Een brief van jullie, dat daar de regels in zijn veranderd heeft mij nooit bereikt.Dit gaat ook naar de media Facebook enz Schandalig SCHANDE .
De reden dat ik ooit voor jullie koos was het kunnen aan en uitzetten van bepaalde zorg zoals bv fysio
Meeeeeer dan Schandalig

 by Hans

Wat een negativisme. Waarom kan ík snel een telefoonnummer vinden (mét lokaal tarief) en veel mensen niet . Ben ik nu zo slim of die anderen dom?Ben binnen i minuut geholpen.

 by Vyonne

Afgelopen vrijdag een berichtje gestuurd via het whatsapp nr en nog steeds contact gekregen. Erg jammer!!! Ik zou graag een reactie terug willen hebben!

 by Manon

Ik snap niet waar die nare ervaringen vandaan komen. Ik heb net gebeld, met angst en beven, na deze reviews

Was meteen doorverbonden en geholpen. Top dus

 by peter

klopt niet je kan ze niet bellen alleen bandje !!!!

 by Giesla

Ik heb deze week 2 x contact gehad met Ditzo en dat is uitstekend verlopen. Ik zie hier veel negatieve reacties staan, maar dat herken ik niet. Twee keer gebeld en twee keer zeer goed en vriendelijk te woord gestaan. Chapeau!!!!! Al jaren heb ik de zorgverzekering via Ditzo lopen en heb tot nu toe nog nooit problemen ondervonden. Er wordt meegedacht. Ideaal.

 by willem

Ben al menige jaren klant van Ditzo zorgverzekeringen. Het is moeilijk tot zeer moeilijk om mijn a.s.. vakantie-

verzekering af te sluiten. Die hele website van Ditzo ligt compleet plat nadat ze niet lang geleden 's-nachts hebben liggen klooien met de Ditzo site. Verder moet ik als 68 jarige man tolereren dat er je en jij tegen mij word gezegd.

Bevalt me dat niet, dan moest ik maar met mijn bescheiden AOW maar 'n dure verzekering overstappen. Het je en jij was volgens die snotneus het beleid van Ditzo. Hij zal thuis ook geen opvoeding hebben genoten en denkt als jong ventje alle wijsheid in pacht te hebben.

 by Rob

Ik heb per 1 april mijn verzekeringen opgezegd en dit is mij n.b. door Ditzo per email bevestigd; ik heb het schriftelijk bewijs. Toch probeert men premies af te schrijven inclusief aanmaningen. Toen ik met de betalingsafdeling belde liet men mij weten dat mijn verzekeringen niet waren opgezegd en dat niet betalen gevolgen zou hebben; een regelrecht dreigement. En dat pik ik niet.

Nou sta ik sterk met hun eigen opzeggingsbevestiging en ik ga dus echt niet betalen; ik heb geen zin om te wachten op terugbetaling door Ditzo van teveel betaalde premie.

Het is dat ik minimaal 1 ster moet geven maar geen ster was eerlijker. Ik raad niemand Ditzo aan; weet waar je aan begint.

 by Monique

Ze doen er alles aan om niet via de telefoon te communiceren. Denk je eindelijk een telefoonnummer gevonden te hebben, wordt de verbinding bij een bepaalde keuze gewoon verbroken.... Dan mag via whatsapp communiceren want de live-chat ligt eruit en een terugbelverzoek is ook niet mogelijk en een mailadres is lastig vindbaar. Dit geeft geen vertrouwen in Ditzo.

 by Anoniem

Telefonisch contact wordt gewoon verbroken.

Ik kom er niet meer uit. Zelfs opzeggen is voor mij een probleem.

Alleen de premie afschrijven is belangrijk maar niet de klant.

Op proberen te zeggen en een andere verzekering.

Begin niet aan een auto verzekering bij Ditzo.

 by Trudy Askamp

Zeer goed

 by Kees Mommers

Ditzo telefonisch en ook per mail niet te bereiken....

Zeer slechtte zaak...

 by Roos

Heel slecht bereikbaar via whatsapp word ook niet gereageerd wacht al een paar uur.

 by w.de.jong

zeer slecht bereikbaar via telefoon en als je aan het chatten bent wordt het ineens afgebroken vrij onbeschoft

 by Erik

Twee aanvragen voor verzekeringen zijn mislukt. Conclusie een storing in het systeem van Ditzo. Na anderhalve week, en onverzekerd zelf maar contact opgenomen en na 1 whatsapp sessie en 3 chats is er toegezegd dat het in orde zou komen en met spoed. Tot op heden iets meer gehoord. Slechte communicatie, slechte service en onbekwaam personeel.

 by T. Brunia

Uitstekend

 by Mr. T.

Paar jaar verzekerd bij Ditzo. Goede prijs kwaliteit-verhouding. Weinig problemen mee gehad. Toen ik n keer contact op moest nemen met de 'klantenservice' merkte ik dat die bestond uit onbekwame jongeren die geen antwoord op je vraag geven. Wanneer je dat aangeeft wordt er geïrriteerd gereageerd en zal t wel aan jou liggen. Dan ben je klaar he, meer kan je niet van zo iemand vragen..

 by Adria

Waardeloos! Ze zijn idd. Niet te bereiken. Op de site komt het heel klantvriendelijk over, maar in de praktijk is dat absoluut niet van toepassing!

 by Sebastiaan

Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Ditzo Klantenservice en wordt ook niet gelezen door Ditzo KlantenserviceContact met ze leggen is helemaal kut. Je bent gewoon niet belangrijk genoeg voor ze.dat is onze les die we eruit halen.

Toch maar weer terug naar mijn vorige verzekeraar

 by Robert heise

Zeer slechte service krijg ze niet telefonisch te pakken en ze schrijven maar wat af premies zijn absoluut niet duidelijk weet niet eens zeker of mijn auto wel verzekerd is vind dit echt zeer slecht...

 by Renee

Super slechte klantenservice! Wat... daar is niet eens sprske van want dat kennen ze daar niet. Moet je appen en vervolgens ook dasr geen enkele reactie op! Ik ga toch eens informeren om over te stappen en mijn nieuwe verxekering ergens anders af te sluiten!!!!

 by Wilke

Klantenservice? Dat hebben ze niet begrepen bij Ditzo. Wat een ramp! Onbereikbaar en als je al contact krijgt en een lastige vraag stelt verbreekt men de verbinding. Bel je direct terug en krijg je te horen; er is nog 1 wachtende voor u, en dat gedurende meer dan een half uur!Snel overstappen naar andere verzekeraar!

Pagina 1 van 2:
«
 
 
1
2
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met Ditzo klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Ditzo zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Ditzo op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Ditzo klantenservice en wordt ook niet gelezen door Ditzo
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )