Aantal reviews 10

Hoe zijn uw ervaringen met Digitenne / KPN?

Geef hier een cijfer

Contact met Digitenne?

Bent u een bestaande klant van Digitenne en heeft u vragen over uw order status, of wilt u Digitenne opzeggen of annuleren of heeft u een klacht? U kunt hiervoor terecht via de Klantenservice van KPN op het gratis telefoonnummer 0800-0402. Als u telefonisch contact opneemt krijgt u een keuzemenu met zogenaamde spraakherkenning. Hieronder kunt u zien hoe dit werkt.  De klantenservice van KPN/ Digitenne is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen. Op de website vindt u op veel vragen het antwoord op vee gestelde vragen. Ook kunt u gebruik maken via de chatservice.  

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  00.00 - 24.00 uur

 • Dinsdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Woensdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Donderdag

  00.00 - 24.00 uur

 • Vrijdag

  00.00 - 24.00 uur

Waarom Digitenne / KPN bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Digitenne / KPN telefoonnummer

 2. www.digitenne.nl

Automatische spraakherkenning

Meldtekst:  "Welkom bij KPN. Dit gesprek kan worden opgenomen en omgezet naar tekst ter verbetering van onze dienstverlening. Als u in 1 of twee zinnen aangeeft waarover u belt, dan helpen wij u zo goed en snel mogelijk. Waarmee kunnen wij u helpen? "

Extra info: Kent u de vernieuwde  Mijn KPN app all? Hiermee regelt u alles zelf. Bekijk uw facturen en uw verbruik, deel MB's met mensen  uit uw huishouding, verbeter uw wifi, volg uw bestelling en zet extra opties aan-en uit. Meer weten? Ga naar uw App-stire en download de app. Of ga naar kpn.com/app. 

Aantal reviews 10

Hoe zijn uw ervaringen met Digitenne / KPN?

Geef hier een cijfer

Digitenne bestellen?

Bel dan naar de Digitenne Bestellijn op telefoonnummer: 020-2105017

Voormalige Telefonisch keuzemenu

"Welkom bij KPN. Het meest duurzame Telecombedrijf van Nederland. Wij helpen u graag. Dit gesprek kan worden opgenomen en omgezet naar tekst ter verbetering van onze dienstverlening."

Toets 1 --- Gaat uw vraag over het mobiele nummer waarmee u nu belt

Toets 2 --- Belt u voor een ander mobiel telefoonnummer

''Toets het mobiele telefoonnummer in en sluit af met een hekje. Kunt u het nummer niet intoetsen of weet u het nummer niet toets dan sterretje (*). Vervolg ''Om u zo snel mogelijk te helpen, vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon in een of twee volle zinnen rustig uw vraag in.'

*Indien u een sterretje heeft ingetoetst komt in het volgende menu:

Toets 1 --- Belt u naar aanleiding van een zakelijk abonnement of zakelijk product Toets 2 --- Voor alle andere zaken

TOETS 2 --- voor alle andere vragen toets 2


Contact met een andere Internetprovider?

Vind op onze overzichtspagina de telefoonnummers en overige contactgegevens van alle internetproviders van Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Digitenne / KPN klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 10 reviews
 by r.a.heneweer

het is klote om antwoordt te krijgen op mijn vraag. dat doorsturen naar kpn of internet helpt voor geen meter. het is heel simpel. mijn digitennekastje geeft aan geen kanaal 4,5,6,7,8 te hebben. gaat dus van 3 naar 9. is hier wat aan te doen of is het kastje stuk?

 by John van Dommele

Het is er niet op vooruit gegaan , na de wijziging veel stilstaand beeld zonder geluid of geen

Beeld en wel geluid. Ik ben het zat , ik ga alles opzeggen..ik zit nu weer in de wacht al 15 minuten.ik hang op en ga maar wat eten.

 by walter vermeulen

ik probeer mijn digitenne ontvanger om te ruilen van een oude naar een nieuwe. Ik heb ruim drie kwartier met een zeer hoffelijke medewerker aan de telefoon gezeten. Het is de mevrouw niet gelukt. Daarna werd ik in de wacht gezet. En ja hoor, de verbinding werd verbroken. Daarna terugbellen en weer 1 minuten in de wacht...… holadijee holadijee…….. ik word compleet gek van jullie!

 by Han

 by Lawrence

Mensen stuur mij nou AUB geen Digitenne insteekkaart pakket met een NIET geactiveerde smartcard. Of doe minimaal een briefje in de doos, of stuur een mailtje met de activatie datum is dan en dan. Zoveel extra energie kost dat toch niet. Sta je daar allerlei capriolen uit te halen. Tv van de muur, uit het raam hangen met die antenne want je weet niet waar je het probleem zoeken moet. En morgen alles weer overnieuw! Pff.....

 by Lawrence

Op 7 maart 2017 heb ik via het nummer 0800-0402 van KPN een insteekkaart van Digitenne besteld. Omdat ik een dochter heb die hier aan de overkant op kamers is gaan wonen dacht ik voor haar nieuwe tv Digitenne te nemen. Na 3 telefoontjes verder kreeg ik toch uiteindelijk een medewerker te spreken die mijn opdracht kon vinden. Moeizaam begin, en ook kwam er nog eens bij dat er onduidelijk werd gedaan over de bezorging. Zo moeilijk is dat toch niet. Bijna 7 dagen verder ik blij dat ik mijn dochter kon verassen met dat doe het zelf pakket en eindelijk bij haar aan kon bellen. Mevrouw natuurlijk vol trots haar nieuwe tv al uit de verpakking gehaald en liet mij blij haar nieuwe kamer zien. Ik dat doosje van KPN opengemaakt en gelukkig het pakket wat mij beloofd was zat er ook in. Na een bakje thee wij die antenne netjes op de vensterbank gezet, adapter van de antenne aangesloten op de tv en de smartcard erin. Uiteindelijk tv aangezet maar geen beeld. Je moet wel de kanalen nog instellen pa, ja ja komt goed riep ik nog. Automatisch zender zoeken gedaan en de tv gaf een melding, iets van 30 kanalen gevonden. Een kind kan de was doen dacht ik. Wij via haar afstandsbediening op OK gedrukt en naar Ned 1. Geen beeld. KPN maar bellen, wij met de telefoon in de hand alles checken. Zegt die "Willie Wortel" op dat 0800 nummer dat die tv wel eens kapot kon zijn. Gefrustreerd opgehangen en wij met het bonnetje bij de hand boos de Mediamarkt aan zijn stropdas trekken. Na een lang verhaal zegt de medewerker van Mediamarkt dat de smartcard waarschijnlijk defect of niet actief is. Ik weer bellen met KPN, zegt die nieuwe mevrouw van 0800 dat die card pas een dag later geactiveerd wordt! Pffffff........

Jullie hebben mooie producten KPN, alleen die telefonische klanten ingang van jullie! 5/6 medewerkers aan de lijn voor een simpele insteekkaart! En die ook nog allemaal wat anders tegen je zeggen. En op de website staat "Digitenne binnen 5 werkdagen in huis" Een simpel briefje, of mailtje met de activatiedatum was hier wel handig geweest. Ik hoop dat het morgen met die smartcard toch goed gaat komen, en hartelijk dank voor die fles rode wijn. Ben niet meer boos op jullie. Hoop alleen wel dat het tv signaal er eerder is dan de wijn...

 by gerard

ik wil jullie schijt opzeggen,want jullie hebben alleen maar klote zenders en als er al wat op is ???

is het schijt reclame en daar moet ik voor betalen???

kanker gek zijn jullie!

maar het kan altijd erger opzeggen bij jullie bijna onmogelijk!

 by kranenburg

jullie sturen mijn een nieuwe smart kaart voor digitenne

die niet geactiveert is na veel bellen krijg ik te horen

dat hij pas 7 december werkt nou bedankt

ps ga op zoek naar iets anders want jullie hebben overal

schijt aan in je ivoren toren geen rechtstreeks tel nummer

maar verschuilen achter een call center

geen groeten kranenburg

 by Corine

4x geprobeerd digitenne te bestellen. Nog steeds geen digitenne. Telefonisch zeer slecht bereikbaar. Nog nooit zo'n slechte ervaring gehad met een bedrijf!!!

 by arif adiyaman

ik ben een mens

Welke ervaringen heeft u met Digitenne / KPN klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Digitenne / KPN zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Digitenne / KPN op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Digitenne / KPN klantenservice en wordt ook niet gelezen door Digitenne / KPN
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )