Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met DigiD?

Geef hier een cijfer

DigiD Bellen?

Wilt u contact opnemen met De Helpdesk DigiD? Hieronder vindt u snel het juiste telefoonnummer inclusief het keuzemenu. Een handige hulp bij het bellen met de klantenservice.  Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij uw vraag en hoeft u niet het hele menu af te luisteren. Ook vindt u hier overige contactgegevens van de Helpdesk.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 22.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 22.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 22.00 uur

Waarom DigiD bellen?

 1. Voor vragen over inloggen
 2. Kunt u uw DigiD niet activeren
 3. Voor hulp bij aanvragen van een nieuw DigiD

Contactdetails

 1. DigiD telefoonnummer

 2. www.digid.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Meldtekst die u eerst te horen krijgt:

"Welkom bij de DigiD helpdesk. De meeste vragen over DigiD vindt u ook op www.digid.nl. Kijk bij veel gezocht of bij hulp stap voor stap. In sommige gevallen vragen wij om uw Burgerservicenummer. Houdt u dit nummer daarom bij de hand. Wij nemen dit gesprek op voor kwaliteitsdoeleinden en voor de goede afhandeling van eventuele klachten. Wilt u dit niet toets 1 blijft u anders aan de lijn. Om een zo goed mogelijk te kunnen helpen, volgt er nu een kort keuzemenu. "

 • Toets 1

  Bent u professioneel hulpverlener en belt u namens de crisis opvang met een DigiD vraag?

 • Geen keuze

  Heeft of heeft u een andere vraag over DigiD blijft u dan aan de lijn.

  De meest gestelde vragen over DigiD vindt u op www.digid.nl. Kijk bij vraag en antwoord. Belt u voor een machtigingscode een heeft u een DigiD dan kunt u deze ook online aanvragen via machtigen.digid.nl.

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 3

Hoe zijn uw ervaringen met DigiD?

Geef hier een cijfer

Meer info over DigiD

Sinds de komst van het internet en de behoefte om zaken veilig digitaal te regelen ontstond in 2005 de digitale identiteit voor burgers, afgekort Digid [diegiedee]. Iedereen met een Burgerservicenummer, een email-adres en een mobiele telefoon waar smsjes op ontvangen kunnen worden, kan op www.digid.nl zijn of haar digid aanvragen, ook vanuit het buitenland. Steeds meer Nederlanders gebruiken hiervoor de digid-app op hun smartphone, waarmee zaken nog makkelijker te regelen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de belastingdienst, onderwijsinstellingen, het UWV en gemeentezaken. Het gebruik wordt beschermd met hoge beveiliging, er wordt wel aangeraden geen open wifi- voorziening te gebruiken als u inlogt.

Contact met een andere Overheidsinstantie

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina "Overheidsinstantie". U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met DigiD klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 3 reviews
 by Jan

Voor een vraag slecht te bereiken. heb het idee van zoek het zelf maar uit.

 by Nongnut? Khotbut?

Kan ik niet inloggen bij DigiD

 by m.van Herpen

weer heeeeeel lange wachttijden!!!!!!

Welke ervaringen heeft u met DigiD klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij DigiD zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met DigiD op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar DigiD klantenservice en wordt ook niet gelezen door DigiD
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )