Aantal reviews 82

Hoe zijn uw ervaringen met DHL Express? Geef hier een cijfer

DHL Express Contact?

Heeft u een vraag aan DHL, bijvoorbeeld over een zending en bent u op zoek naar het telefoonnummer van DHL?  Op deze pagina vindt u snel het klantenservice telefoonnummer. DHL klantenservice maakt gebruik van een keuzemenu met spraakherkenning. Alle opties van dit menu staan hieronder. Zo weet u van tevoren precies hoe dit werkt en zo heeft u sneller contact met de juiste medewerker. 

Het kan zijn dat uw telefoongesprek door de pakketdienst wordt opgenomen, dit vanwege trainings- en kwaliteitsdoeleinden in verband met de verwerking van uw zending. Hierdoor is het mogelijk dat tijdens het gesprek persoonlijke gegevens worden verzameld. Meer informatie over hoe DHL Express omgaat met uw persoonlijke gegevens vindt u in de privacy verklaring op de website www.dhl.nl.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 19.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 19.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 14.00 uur

Waarom DHL Express bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. DHL Express telefoonnummer

 2. www.dhlexpress.nl

Snel door het telefonisch Keuzemenu

Bij het bellen naar DHL hoort u eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu waarbij u de keuzes dient in te spreken:

"Welkom DHL Express. Houd uw zendingsnummer of accountnummer bij de hand. dan kunnen wij u zo goed mogelijk helpen. Een DHL-express zendingsnummer bestaat uit 10 cijfers en een een accountnummer bestaat uit 9 cijfers. Heeft uw nummer een andere samenstelling neem contact op DHL Parcel via www.dhlparcel.nl. Voor Nederlands toets of zeg 1. For English press or say two"

"Oké, kies uw optie;

 • Toets 1

  Voor verzenden of tarief opvragen toets of zeg 1

 • Toets 2

  Voor zending traceren of een nieuwe aflever afspraak toets of zeg 2

 • Toets 3

  Voor vaste klant worden toets of zeg 3

 • Toets 4

  Voor facturen of betaling van BTW en invoerrechten toets of zeg 4

 • Toets 5

  Voor overige vragen toets of zeg 5

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 82

Hoe zijn uw ervaringen met DHL Express? Geef hier een cijfer

Alles over deze klantenservice

Voor meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp) bezoek de klantenservice-pagina op de website van DHL.

Op zoek naar het telefoonnummer van DHL Parcel? Klik dan hier.

Contact met een andere pakketdienst?

Bezoek hiervoor onze overzichtspagina "pakketdiensten"

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met DHL Express klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 82 reviews
 by Sylvia

De bezorging is in krommenie waardeloos. Vrijdag staat dat er een pakketje geleverd is. Maar dus niet????????mijn kleindochter haar kadoos gaan dus niet door dankzij die zak van een bezorger, wel de pakjes van andere in de gang bij ons gooien????

 by Martin vanest

Ik hat een paketje bestelt bij bol.com een bb gun van 40 euro de dhl bezorger kwam gisteren aan mijn deur 30junie voor dat ik onder was stond de bezorger al bij zijn auto en mijn paketje stont langs mijn deur ik dacht al gelijk hier klopt iets niet ik loop naar boven met mijn paketje en wat blijkt er zit niet s in de doos mijn product is uit de doos gehaald door de DHL bezorger volgende keer doe ik altijd kijken of mijn product in de doos zit en de bezorger vertrekt pas als ik tevree ben ik laat mij niet nog eens bejate door een snotneus ik ben hier heel erg boos om dat zoon achter bakse mensen aan mijn spullen zitten

 by Martin van est

Een DHL bezorger heeft mij gisteren bestolen er stont alleen een leeg pakje voor mijn deur als uk die gast de volgende keer weer zie staa ik niet voor mij zelf in als zwart Word voor mijn ogen dan slaa ik die dief hart op zijn bek ik ben hier niet van gediend ik moet gvd betaalen voor iets wat ik niet hep ontvangen

 by paul

WAARDELOZE ORGANISATIE NUL KOMMA NUL SERVICE OPDOEKEN DIE ROTSOOI

 by Spaey

Zeer slecht de bezorger komt gewoon niet en zecht dat we elkaar gemist hebben ter wijl ik heel de dag thuis ben nu moet ik special naat jamin in sliedrecht ik zal deze klacht ook door geven aan bol dit is niet de eerste keer

 by P de blaaij

Heel slecht zetten pakjes buiten .en geven het bij een service punt af en zeggen dat ze ons gemist hebben belachelijk.

 by 29-11-2022 by Irene

Gisteren zou een pakket komen, de hele dag thuis geweest. Geen brief in de brievenbus dat ze waren geweest en ook geen bel gehoord. later een mail dat je je pakket kan ophalen .

 by Jos

Pakket voor de lift gedeponeert

 by Joke

Kut bedrijf sturen een bericht dat het persoonlijk afgeven is maar niks is waar want er is hier geen bezorger geweest dus zullen daar bij dhl wel een stel dieven werken

 by V. d. P.

De meneer was erg gehaast toen ik hem aansprak op het parkeren voor een uitrit van 8 auto's. Hij gaf een grote bek! En vond het nodig om een discussie aan te gaan. Helaas voor hem dat ik de auto klem had gezet. Vervolgens wil ik een klacht indienen bij DHL en het kentekennummer doorgeven... €1,- per gesprek en 29 wachtenden voor mij. Wel raar dat je gedupeerd bent, brutale gast tegenover je krijgt en dan nog €1,- moet betalen.... Hopelijk gaat deze ouwe man van DHL niet meer zijn autootje midden op de straat zetten. Voor medewerkers van DHL, kentekenplaat was VLH-94-N in Westerkwartier (Groningen)!

 by R.

Meerdere malen te lang in de wacht moeten staan en daardoor een hoge telefoonreking aan overgehouden. Ik zou men dit niet aanraden. Zei gaan toch niet die kosten voor je dekken ondaks DHL te laks was met mijn pakket en ik een stuk of 4x had moeten bellen om dit recht te zetten.

 by Trudy

Vandaag voor de zoveelste keer, een bericht ontvangen, met de melding dat ik niet thuis zou zijn, om een pakket te ontvangen ! Ben de hele dag thuis geweest ! Meteen nadat het tijdsbestek in beeld kwam via track and trace, echter wederom een melding: " We hebben u gemist " ! Er is geen DHL-bezorger aan huis geweest ! Waardeloos deze gang van zaken !

 by Francis Verheijen

Kastje naar de muur. Heb een simpele vraag die NIET simpel te vinden is op jullie site. Denk bel even voor de juiste informatie. Word bijna direct verwezen naar nummer wat € 1 per gesprek kost. Ik heb alleen een vraag!

 by D broere

Zeer slecht ik ben al 3dagen bezich om een pakketje te ktijgen nu komt het antwoord we hebben elkaar gemist onzin

 by 0

Belachelijke bezorgers die niet eens aanbellen maar meteen een brief in de bus stoppen dat we niet thuis waren.en dan zit je op je pakket te wachten omdat je op vakantie gaat .
Echt een ...dienst

 by Mano Jacobs

Waardeloos, nietmand die je wil of kan helpen.

 by Anita de Jongh

Walgelijk. Hij kijkt naar binnen, loopt verder en vervolgens krijg ik een mail dat hij mij gemist heeft. Echt zo asociaal. En ze rijden als asociale idioten.

 by Nienke

Wat een ongelooflijk kutbedrijf!!

 by Bas

Ze zeggen dat ze hebben bezorgt ligt er niks thuis

 by MR

De meest waardeloze "service".
Een half uur of langer in de wacht staan.
Problemen afschepen door terug te verwijzen naar de afzender.
Scripted behandeling aan de telefoon.
Niet meedenken en niet oplossingsgericht.

En zo kan ik nog wel doorgaan. Nog niet eens een ster waard.
De bezem erdoor bij die bende !

 by JH

Wordt van kastje naar muur gestuurd. Afspraken afleveringen kloppen niet. Zeer slevhte service en bereikbaarheid

 by bt

nee geef me dan maar POST,NL FIJN ALLES IN ORDE GA ZO VOORT

 by H.weis

Ben gewoon thuis krijg ik een bericht we hebben u gemist terwijl ik thuis ben bha foei waar om doe ze dat ik snap dat ze moe zijn de bezorgers maar dit is niet leuk om dat paketje niet af teleferen slecht van dhl maar heb vaker ge hoort van dhl..

 by John

Waardeloos

 by Margriet

Slechte service, staan onverwachts aan de deur , Of het wordt bij de buren bezorgd zonder dat je op de hoogte bent . Of een mail hierover krijgt , Was ook nog een belangrijk pakket vanuit het ziekenhuis, nu nog geen mail of briefje hier over ontvangen ! Schandalig

Pagina 1 van 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 

Welke ervaringen heeft u met DHL Express klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij DHL Express zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met DHL Express op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar DHL Express klantenservice en wordt ook niet gelezen door DHL Express
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )