Aantal reviews 5

Hoe zijn uw ervaringen met DGB Energie? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van DGB Energie?

Heeft u een vraag aan DGB en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Tegenwoordig is het vaak lastig om telefoonnummers van bedrijven te vinden, maar bij ons is het gemakkelijk te vinden en te gebruiken. Hieronder vindt u het juiste DGB klantenservice telefoonnummer, zodat u snel contact kunt opnemen. Als u belt met de energieleverancier hoort u de volgende welkomstboodschap:  Welkom bij DGB Energie. Dit gesprek kan worden opgenomen voor trainingsdoeleinden en om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Wellicht kunt u het antwoord op uw vraag vinden op onze website www.dgbenergie.nl bij ‘veel gestelde vragen’ of via uw inlog op MijnPortaal.”

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 15.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 15.00 uur

 • Zaterdag

  Gesloten

 • Zondag

  Gesloten

Waarom DGB Energie bellen?

 1. Voor DGB Energie
 2. Voor zonnepanelen via Voorschot of Triple Groen
 3. Voor Producert
 4. Voor IKB Nederland
 5. Voor DGB zonnepanelen
 6. Voor vragen over inloggen
 7. Voor klachten

Contactdetails

 1. DGB Energie telefoonnummer

 2. www.dgbenergie.nl

DGB Klantenservice | Waarom klanten contact opnemen

Klanten van DGB Energie nemen vaak contact op met de klantenservice voor een aantal verschillende redenen. Momenteel willen klanten graag op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en wetgeving op het gebied van energie. Daarom bellen klanten met vragen over het prijsplafond of andere energiemaatregelen.

Daarnaast nemen klanten ook vaak contact op voor vragen over hun persoonlijke pagina, "Mijn Portaal". Hier kunnen zij hun energieverbruik en meterstanden inzien en hun contracten beheren.

Sommige klanten zoeken contact voor bespaartips en advies over hoe ze kunnen besparen op hun energiekosten. Daarnaast wordt er ook gevraagd ook of zij kunnen salderen of terugleveren, of hoe zonnepanelen juist verwerkt worden.

Andere redenen waarom klanten contact zoeken met de klantenservice zijn: vragen over het opzeggen van hun contract, het aanvragen van een zakelijk energiecontract, het doorgeven van verhuizingen, meterstanden en klachten of suggesties. Klanten willen ook vaak weten of DGB Energie 100% groene stroom levert, welke betalingsmogelijkheden er zijn, hoe ze hun voorschot kunnen wijzigen, en wat het verschil is tussen vaste en variabele tarieven.

Van al deze vragen kunt u het antwoord vinden op de website van dgb.nl. Wilt u liever contact opnemen, dan vindt u op deze pagina alle contactmogelijkheden.

DGB Contact | De mogelijkheden op een rij

 • Vragen en of opmerkingen kunt u mailen naar : info@dgbenergie.nl.
 • Schrijven kan naar het volgende adres: DGB Energie Lange Spruit 1a, 7773 NE HARDENBERG
 • Contactformulier vindt u onderaan deze pagina op de website van de energieleverancier.
 • Bellen kan op he telefoonnummer, zie hierboven in het grijze blok.

Over DGB Energie

DGB Energie is ontstaan uit De Groene Belangenbehartiger (DGB) in 2001 als een belangenbehartiger voor de agrarische sector. DGB Energie streeft naar positieve klantervaringen door klanten centraal te stellen en te helpen besparen op energiekosten. DGB Energie is een Nederlandse onderneming met een focus op groene en duurzame energie. De kernkwaliteiten van DGB Energie zijn eerlijke energie, kennis van de markt en persoonlijke benadering. DGB Energie wil zich richten op een duurzame toekomst en creëert win-win situaties (cocreatie) door samen te werken met klanten om een schone energievoorziening te realiseren.

Makkelijk in contact met een andere energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Energieleveranciers 

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met DGB Energie klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 5 reviews
 by Ftnadering volgt

Hallo dikke vieze oplichters zijn het ik ben ook benadert door een of ander instantie en ik zou 160 euro om betalen en ik betaal 300 euro om plus ik ook nog Zonne panelen heb dus ook nog terug lever had ze gisteren aan de telefoon en die jonge dame kon het niet winnen van mij heeft ze de hoorn er op gegooit ik heb van twee maand mijn geld terug gevorderd via de bank dus heb twee maand niet betaald nu vandaag kreeg ik bericht dat ik twee maand achter loop en dat ze een deurwaarder in schakelen nou laten ze maar komen ik ga verder met onderzoek heb contact gehad met acm en vorig jaar juni hebben ze een boete gehad van 400.000 euro ook voor deze praktijken maar dat gaat nu weer gebeuren let maar op nadering volgt

 by A

Opgelicht ik werd uitnaam van mijn huidige energy maatschappij gebeld dat ik overgenomen werd door dgb met mijn huidige vast contrakt er zou biks veranderen alleen dat ik nu door dgb geholpen word .. mijn toen huidige energy leverancoer verteld me dat ik de zoveelste ben en dat hun mij nooit benaderd hebben om iver te stappen ook is mijn nieuwe rekening verhoogt met dik 300 euro

 by bdroge

Oplichters, je geeft een handtekening voor een offerte van 80 eu per maand en wordt verast met 290 (met de 190.- korting) ! als je hiervoor belt hebben ze hier niks mee te maken en kunnen ze hier niks aan doen maar ze kunnen ook geen bewijs etc aanleveren - door vele is al aangifte gedaan - PAS OP!

 by Iris

Zijn doordeweeks na 15.00 uur en in het weekend niet te bereiken.

 by Swiers

Slecht er is geen storingsnummer te vinden voor in het weekend of door de week na 17.00 uur

Welke ervaringen heeft u met DGB Energie klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij DGB Energie zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met DGB Energie op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar DGB Energie klantenservice en wordt ook niet gelezen door DGB Energie
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )