Aantal reviews 6

Hoe zijn uw ervaringen met Delta? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van Delta Energie?

Heeft u een vraag aan Delta, bijvoorbeeld voor een vraag over uw energienota of over groene stroom of gas en wil u telefonisch contact opnemen? Hiervoor heeft Delta een speciaal telefoonnummer. Op deze pagina vindt u dit telefoonnummer eenvoudig.  Om het bellen met de klantenservice makkelijker te maken hebben wij alle opties van het keuzemenu uitgeschreven. Zodat u sneller in contact kunt komen met de juiste medewerker. De opties van dit menu en het telefoonnummer vindt u hieronder.  Verder vindt op deze pagina overige contactgegevens van de energieleverancier.


icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 21.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 21.00 uur

 • Zaterdag

  09.00 - 13.00 uur

Waarom Delta bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Delta telefoonnummer

 2. www.deltaenergie.nl

Direct contact met de juiste medewerker

Hieronder hebben wij voor de welkomstboodschap en de opties van het belmenu uitgeschreven. Zo weet u van tevoren welke optie het beste past bij het antwoord op uw vraag:

"Welkom bij Delta. Wij zijn u graag van dienst. Dit gesprek kan worden opgenomen vanwege kwaliteitsdoeleinden. Er volgt nu een keuzemenu met 2 opties."

 • Toets 1

  Belt u voor vragen over Energie?

  "Op dit moment is het erg druk op onze klantenservice. U vindt veel antwoorden op de meest gestelde vragen van de laatste dagen op onze website www.deltaenergie.nl/vragen. Belt u voor het doorgeven van de meterstanden van 31 december? Belt u dan op nummer: 088-0159509. Er volgt nu een keuzemenu met 4 opties."

  • 1

   Wilt u een storing melden? Toets 1

   • 1

    Heeft u problemen met Mijn Delta?

   • 2

    Belt u voor een storing of probleem met uw Delta Comfort Wijzer of Delta Inzicht?

   • 3

    Wilt u een storing voor gas of stroom melden?

   • 4

    Belt u i.v.m. een storing of een probleem met uw cv ketel

  • 2

   Wilt u klant worden? Toets 2

  • 3

   Heeft u een vraag over een herinnering of aanmaning van een nota? Toets 3

  • 4

   Voor overige vragen toets 4

 • Toets 2

  Belt u voor vragen over internet, televisie of telefonie?

Hoe het werkt?

Gebruik de toetsen van uw telefoon…
1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #

Aantal reviews 6

Hoe zijn uw ervaringen met Delta? Geef hier een cijfer

U wordt via de 2de optie uit het bovenstaand keuzemenu niet meer rechtstreeks doorgeschakeld naar Delta Fiber. Zoekt u het juiste telefoonnummer? Bekijk dan deze pagina

Delta Energie Klantenservice

Delta Energie biedt een uitstekende klantenservice aan haar klanten. De getrainde medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Of u nu een nieuw contract wilt aanvragen, uw huidige contract wilt wijzigen, uw contract wilt opzeggen, een verhuizing wilt aanvragen, of vragen over de nieuwe regelingen, zij staan klaar om u te helpen. Op deze pagina vindt u het juiste telefoonnummer van Delta Energie, zodat u snel contact kunt opnemen.

Delta Energie Contactgegevens

Naast telefonisch kunt u op de volgende manieren Delta Energie bereiken. Zu kunt u zelf kiezen hoe u contact wilt opnemen;

 • Mail u vraag of opmerking naar: info@deltaenergie.nl. Vergeet niet uw klantnummer te vermelden. Zo kan de klantenservice uw mail sneller beantwoorden. 
 • Voor Whatsappen of chatten bezoekt u deze pagina
 • Verblijft u momenteel in het buitenland? Belt u dan 0031 – 113884000 (niet gratis)

Over Delta Energie

DELTA Energie is een energieleverancier die al in januari 2016 al hun klanten in één keer omzette naar groene stroom. Sindsdien leveren zij 100% groene stroom aan hun klanten. DELTA wil zichzelf zien als een energiepartner voor hun klanten, waar ze voor veel meer terecht kunnen dan alleen stroom en gas. Met de klimaatdoelstellingen van 2050 in het vooruitzicht willen zij daarom transformeren en grotere stappen zetten in duurzaamheid. Dit doen ze door bijvoorbeeld groene stroom op te wekken met wind, water en zon. Zij bieden ook energie-advies aan, zonnepanelen, warmtepompen, zonneboilers en cv-ketels in samenwerking met een installatiepartner. DELTA wil graag klanten helpen met het maken van duurzame keuzes die betaalbaar blijven.

Makkelijk in contact met een andere energieleverancier?

Bent u op zoek naar het telefoonnummer van een andere energieleverancier? Bezoek hiervoor onze overzichtspagina “Energieleveranciers 

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Delta klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 6 reviews
 by p.v.peperstraate

je wordt gewoon niet geholpen

 by Bohemen van

Open van 8 tot 21 uur maar niet bereikbaar! Waardeloos.

 by Michiel van Oosterom

Geen contact, geen app. Ben onder valse voorwendselen overgestapt, maandbedrag voordeliger en goedkopere tarieven als energie direct. Absoluut onwaar

 by wil bonte

Ik moet al enige tijd op mijn stand alone of laptop dat de webpagina van mijn delta momenteel niet beschikbaar is. Ondanks het feit dat mijn wachtwoord juist is. Er wordt verwezen naar info@DELTA.nl Dat doende kan je met geen mogelijkheid onmiddelijk info@DELTA ontdekken tenminste niet met de zoekmachine van Amazon en Chrome. na vele DELTA bewoordingen en evenveel pogingen kom je dan uiteindelijk bij iets dat een link met klanten service blijkt te hebben. maar dan loopt het toch echt dood. Je kunt met je klacht over het onbereikbaar zijn ook opbellen tijdens werkuren of een mail sturen en wat krijg je als antwoord op je mail? Je raad het al; kijk eens op info@DELTA.nl. M.a.w. zoek het lekker zelf uit.

 by Gert Jansen

maar 5 minuten moeten wachten, Direct informatie verkregen. Top klanten service.

 by Soeteman

Telefonisch niet te bereiken. Ik heb vandaag 4 keer gebeld op verschillende tijden en gemiddeld 5 minuten gewacht. Ik ben een nieuwe klant en wil graag een abbonnement afsluiten. Stel dat je problemen hebt, dan nemen ze ook niet op....

Welke ervaringen heeft u met Delta klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Delta zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Delta op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Delta klantenservice en wordt ook niet gelezen door Delta
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )