Aantal reviews 1

Hoe zijn uw ervaringen met Dekbed Discounter? Geef hier een cijfer

Is Dekbed Discounter Telefonisch bereikbaar?

Heeft u een vraag aan Dekbed Discounter, bijvoorbeeld over een gekocht artikel of heeft u advies nodig? Dekbed Discounter is op werkdagen telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Kunt u het telefoonnummer niet snel vinden op de website de dekbedden-specialist ? Wij helpen u graag. Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u meteen het juiste Denbed Discounter klantenservice nummer met de openingstijden. Aan de telefoon wordt u direct te woord gestaan door een medewerker.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  09.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  09.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  09.00 - 17.00 uur

Waarom Dekbed Discounter bellen?

 1. Voor vragen over een bestelling
 2. Voor advies over een product
 3. U belt voor vragen over de garantie
 4. Voor vragen over verzenden en ontvangen
 5. Voor vragen over een factuur
 6. Voor vragen over de status van een retour
 7. Voor vragen over bestellen en betalen
 8. Voor vragen over een actie van Dekbed-Discounter
 9. Voor vragen over leasen

Contactdetails

 1. Dekbed Discounter telefoonnummer

 2. www.dekbed-discounter.nl

Hoe kan ik contact opnemen met Dekbed-Discounter?

De klantenservice van Dekbed-Discounter is op meerdere manieren bereikbaar. We hebben de mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Telefonisch is de online winkel op werkdagen eenvoudig bereikbaar. Het telefoonnummer staat hierboven vermeld met de openingstijden. ( zie onder het kopje 'contactdetails' in het grijze blok).
 • E-mailadres: U kunt uw vraag, opmerking of klacht ook mailen naar klantenservice@dekbed-discounter.nl
 • Vragen omtrent het leasen van een product kunt u mailen naar lease@dekbed-discounter.nl.
 • Adres Kantoor, Gentseweg 5-11, 2803PC Gouda

Antwoorden op veelgestelde vragen vindt u ook op de website www.dekbeddiscounter.nl. Voordat u contact opneemt met de klantenservice kunt u hierop kijken of uw vraag al eerder gesteld en beantwoord is.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek  dan de contactpagina op de website van Dekbed Discounter

Informatie over Dekbed Discounter

Dekbed Discounter is een Nederlandse online winkel die gespecialiseerd is in beddengoed. Het bedrijf is opgericht in 2014 en is sindsdien snel gegroeid. Het assortiment van Dekbed Discounter omvat onder andere dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en kussens van verschillende merken en in diverse maten en materialen.

Dekbed Discounter staat bekend om haar scherpe prijzen en aanbiedingen. Zo heeft de winkel regelmatig acties waarbij producten sterk zijn afgeprijsd. Daarnaast biedt de online winkel een zogenaamd "Boxspring Lease Concept" aan, waarbij klanten voor een vast bedrag per maand een boxspring kunnen leasen.

De klantenservice van Dekbed Discounter is goed bereikbaar en klanten kunnen rekenen op snelle levering en goede service. Het bedrijf heeft een hoge klanttevredenheidsscore en wordt gewaardeerd om haar transparantie en betrouwbaarheid. Bent u op zoek naar het telefoonnummer? Op deze pagina vindt u het snel.

Dekbed Discounter is gevestigd in Rotterdam en levert producten aan klanten in Nederland, België en Duitsland. Met een ruim assortiment en scherpe prijzen is Dekbed Discounter een populaire keuze voor wie op zoek is naar kwalitatief beddengoed tegen een goede prijs.

Contact met een andere online-winkel?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Online Winkels“. U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers van diverse webwinkels in Nederland.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Dekbed Discounter klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info Klantenservice Telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 1 reviews
 by Ans van de griendt

Mijn ervaring met dekbed discounts is zEer slecht heb al meerdere keren aangegeven dat ik mijn geld terug gestort wil hebben wacht nu al vanaf 26 maart op mijn bestelling of geld terugstorten maar nog steeds geen actie ze geven post .nl de schuld maar heb ook joggen bevestiging gehadvan mijn twee splitovertrekken hoop dat het nu eens een keer opgelost wordt wordt er zo moe van het niemand wordt er ook maar koud of warm van heel slecht hoor Mw van de griendt

Welke ervaringen heeft u met Dekbed Discounter klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Dekbed Discounter zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Dekbed Discounter op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Dekbed Discounter klantenservice en wordt ook niet gelezen door Dekbed Discounter
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )