Aantal reviews 7

Hoe zijn uw ervaringen met De Gelderlander? Geef hier een cijfer

De Gelderlander contact

Voor direct contact met de Gelderlander kunt u doorgaans het beste telefonisch contact opnemen. Kunt u het telefoonnummer niet vinden? Op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer. Voorheen maakte de klantendienst gebruik van een telefonisch keuzemenu. Dat werkt nu anders. Na de welkomstboodschap kunt u inspreken waarvoor u belt. Hierna wordt u direct met de juiste afdeling doorverbonden.  Het kan zijn dat uw gesprek wordt  opgenomen voor trainingsdoeleinden. De opnames hiervan worden daarna verwijderd.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.00 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.00 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.00 - 17.00 uur

Waarom De Gelderlander bellen?

 1. Telefonisch regelt u het snelt uw zaken
 2. Om tijdelijk uw krant op een andere adres te laten bezorgen
 3. Met vragen over de bezorging van de krant
 4. Voor het doorgeven van een wijziging in uw gegevens
 5. Voor het doorgeven van een vakantie
 6. Servicemogelijkheden tijdens de vakantie
 7. Voor een nieuw abonnement op De Gelderlander
 8. Voor een vraag over uw factuur
 9. Om uw abonnement beëindigen
 10. Voor een vraag over abonneevoordeel acties, de webwinkel of digitaal product

Contactdetails

 1. De Gelderlander telefoonnummer

 2. www.gelderlander.nl

Klantenservice & Spraakherkenning

De meldtekst gevolgd door 5 opties. Kies de optie die het beste past bij uw vraag:

"Welkom bij de klantenservice van De Gelderlander / DPG media. Om u snel snel mogelijk met de juiste medewerker in contact te brengen vragen wij u om uw vraag in te spreken. Spreek na de pieptoon kort en bondig in waarvoor u belt."

Aantal reviews 7

Hoe zijn uw ervaringen met De Gelderlander? Geef hier een cijfer

Voor bezorgklachten kunt u het bezorgservice nummer 088-0561550. Om u sneller van dienst te zijn, volgt nu een keuzemenu. Dit menu bestaat uit 5 keuzes."

Contact met de Klantenservice van een ander dagblad?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Dagbladen“. U vindt hier de belangrijkste contactinformatie inclusief telefoonnummers.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met De Gelderlander klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 7 reviews
 by Basten

Za Di Wo geen krant

 by J.L.Kalthoff

Zeer slechte bezorging. Afgelopen Zaterdag geen kran. Maandag 26 september geen krant. Ga het abonnement opzeggen. Het is zo een dure krant. Je moet ze nog waarderen ook. Nou min 5 sterren

 by Beek

Al 1 week geen krant ontvangen. Klacht na klacht ingediend. We gaan het oplossen……. Zeggen ze… maar nog steeds geen oplossing. De klantenservice neemt je ook niet serieus.

 by jochemsen

heel slecht al tweedagen achter elkaar niet ontvangen wel van de rekening afschijven en niet krijgen en je kan ze nergens per telefoon bereiken

 by karen

proefabonnement voor een maand genomen en echt geen 1 krant ontvangen! Continu bezorgklacht gemeld en klantenservice gebeld; "ze hadden geen bezorger in onze wijk meer" Vervolgens wel steeds de rekening sturen voor een dienst die nooit geleverd is. Elke keer zouden ze het oplossen en vervolgens lag er een incasso brief op de mat. Mijn mond staat werkelijk open van verbazing hoe dit bedrijf met haar klanten omgaat

 by J.W. Wolfswinkel

De krant wordt momenteel slecht bezorgd. In de afgelopen twee weken drie keer de krant niet ontvangen waaronder afgelopen zaterdag, en vanochtend wederom niet. Ik ga het abonnement beeindigen en stap over naar een andere krant met hopelijk een betere bezorging.

 by Jans

Tot nu toe erg tevreden met de klantenservice van de Gelderlander

Welke ervaringen heeft u met De Gelderlander klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij De Gelderlander zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met De Gelderlander op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar De Gelderlander klantenservice en wordt ook niet gelezen door De Gelderlander
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )