BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

De Bijenkorf Klantenservice
088-2454488088-2454488

Toon telefoonnummer

Klant Contact Center van de Bijenkorf is elke dag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 24.00 uur.

  • Telefoonnummer klantenservice de Bijenkorf:

     088-2454488
  • Gesprekskosten: Gratis
  • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
  • Website: www.debijenkorf.nl

Op zoek naar het telefoonnummer de Bijenkorf? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer van de klantenservice.

De klantenservice van de Bijenkorf staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Welkomstboodschap:

Welkom bij de Bijenkorf. We helpen je graag. Heb je al op onze website gekeken? Daar vind je alle antwoorden op de meest gestelde vragen maar ook onze actuele openingstijden. In Mijn Account vind je veel persoonlijke informatie terug zoals de status van je bestelling. Dit gesprek wordt voor kwaliteitsdoeleinden opgenomen. Meer informatie over hoe de Bijenkorf omgaat met persoonsgegevens kun je terug vinden in ons privacystatement op www.debijenkorf.nl/privacystatement.  Wij verbinden je nu door met een van onze customor service medewerker. “


Telefonische Openingstijden Klantcontactcenter van de Bijenkorf:

Heeft u een vraag aan de Bijenkorf en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden met de klantenservice. De klantenservice van de Bijenkorf is van maandag tot zondag van 08.00 tot 24:00 uur telefonisch bereikbaar. Het Klant Contact Center staat u graag te woord.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek de Bijenkorf Contactpagina voor meer contactmogelijkheden


Makkelijk contact opnemen met een andere online-winkel?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere online-winkel. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Welke ervaringen heeft u met De Bijenkorf Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij De Bijenkorf Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met De Bijenkorf Klantenservice op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar De Bijenkorf Klantenservice en wordt ook niet gelezen door De Bijenkorf Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.