BEL NU
Via deze Belknop maakt u gebruik van onze doorverbinddienst

TUI Klantenservice
088-0885885088-0885885

Toon telefoonnummer

Tui klantenservice is op werkdagen tussen 08.00 en 23.00 uur en op zondag van 09.00 tot 23.00 uur telefonisch bereikbaar.

 • Telefoonnummer klantenservice TUI:

   088-0885885
 • Gesprekskosten: uw gebruikelijke belkosten
 • Maximum gesprekskosten: n.v.t.
 • Website: www.tui.nl
 • Rapportcijfer TUI Klantenservice:
 • Hoe zijn uw ervaringen met TUI Klantenservice? Geef hier een cijfer

Bellen naar TUI? Op deze pagina vindt u het Klantenservice Telefoonnummer van TUI met het keuzemenu. Direct contact met de juiste medewerker.

U hoort eerst een welkomstboodschap gevolgd door een keuzemenu;

Welkom bij TUI. Dit gesprek kan worden opgenomen vanwege kwaliteitsdoeleinden.” ( keuzemenu.info)

TOETS 1 — Heeft u een vraag over stoelreserveringen, online inchecken of andere services aan boord van TUI-fly

Toets 1 — indien u nog geen boeking heeft
Toets 2 — voor vragen over een bestaande boeking

TOETS 2 — Voor vliegrickets

Toets 1 — Indien u nog geen boeking heeft kies 1
Toets 2 — Voor vragen over een bestaande boeking kies

TOETS 3 — Voor vliegvakanties

Toets 1 — Voor bestemmingen in Europa en rond het Middellandse zeegebied kies 1
Toets 2 — Voor bestemmingen in Caribische gebied en Zuid-Amerika kies 2
Toets 2 — Voor bestemmingen in Azië en Afrika kies 3
Toets 2 — Voor bestemmingen in USA en Canada kies 4

TOETS 4 — Voor cruises

Toets 1 — Indien u nog geen boeking heeft kies 1
Toets 2 — Voor vragen over een bestaande boeking kies

TOETS 5 — Voor citytrips

Toets 1 — Indien u nog geen boeking heeft kies 1
Toets 2 — Voor vragen over een bestaande boeking kies

TOETS 6 — Voor auto- kampeer- fiets- en skivakanties

Toets 1 — Indien u nog geen boeking heeft kies 1
Toets 2 — Voor vragen over een bestaande boeking kies


Telefonische Openingstijden klantenservice TUI:
Heeft u een vraag aan TUI en wilt u liever persoonlijk iemand spreken, of snel antwoord op uw vraag bel dan tijdens de openingstijden met de klantenservice. De klantenservice is van maandag tot en met zaterdag tussen 08.00 en 23.00 uur telefonisch bereikbaar. En op zondag van 09.00 – 23.00 uur. De medewerkers helpen u dan graag verder en staan u graag te woord.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, contactformulier, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):

Bezoek deze pagina voor meer contactmogelijkheden met de klantenservice van TUI.


Makkelijk contact opnemen met een  ander vervoersbedrijf, reisbureau of luchtvaartmaatschappij?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een ander vervoersbedrijf, reisbureau of luchtvaartmaatschappij. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Ervaringen van onze bezoekers met TUI Klantenservice

Zodra je een keuze hebt gemaakt in het menu wordt de verbinding verbroken. Gisteravond de hele avond geprobeerd en nu ook sinds 8.00 vanochtend, helaa

Beoordeeld op:05 09, 2019 door: Corine

Zodra je een keuze hebt gemaakt in het menu wordt de verbinding verbroken. Gisteravond de hele avond geprobeerd en nu ook sinds 8.00 vanochtend, helaas nog steeds niemand gesproken.

Ik kan pas een mening geven als ik iemand van de klantenservice te pakken krijg. Dit mij echter de hele dag nog niet gelukt waarmee ik niet echt blij

Beoordeeld op:24 05, 2019 door: H.BUYS

Ik kan pas een mening geven als ik iemand van de klantenservice te pakken krijg. Dit mij echter de hele dag nog niet gelukt waarmee ik niet echt blij ben.

In verband met reservatie van een pakketreis naar Madeira, hotel Albergaria Dias : Niettegenstaande er op de website vermeld staat dat er een transfe

Beoordeeld op:22 05, 2019 door: De Win - Troch

In verband met reservatie van een pakketreis naar Madeira, hotel Albergaria Dias : Niettegenstaande er op de website vermeld staat dat er een transfer van het hotel naar de luchthaven en terug inbegrepen is, wat ook bevestigd werd in een chat door Chloe, is dit nu plots niet meer het geval en dien je zelf te voorzien in vervoer.
Qua dienstbetoon kan dit tellen.

alle medewerkers in gesprek.. muziek... alle medewerkers etc... muziek... wij doen ons best etc... hoeveel medewerkers zijn er? nul?

Beoordeeld op:17 04, 2019 door: joost

alle medewerkers in gesprek.. muziek... alle medewerkers etc... muziek... wij doen ons best etc... hoeveel medewerkers zijn er? nul?

Niet direkt via tui geboekt dus mevrouw kan niks voor me betekenen, bel maar naar het reisbureau waar u geboekt heeft en dan kunnen zij ons bellen....

Beoordeeld op:08 08, 2018 door: Maas

Niet direkt via tui geboekt dus mevrouw kan niks voor me betekenen, bel maar naar het reisbureau waar u geboekt heeft en dan kunnen zij ons bellen......belachelijk!

Centrale nummer is onbereikbaar. Afgewimpeld met alle medewerkers zijn nog in gesprek. Volkomen gelogen. Ben gisteren vr. 2,5 bezig geweest en vanmorg

Beoordeeld op:09 06, 2018 door: John

Centrale nummer is onbereikbaar. Afgewimpeld met alle medewerkers zijn nog in gesprek. Volkomen gelogen. Ben gisteren vr. 2,5 bezig geweest en vanmorgen op 8uur begonnen.Mijn maand belmin. zijn nu op .Dank je wel Tui.
Mijn vriendin is volkomen over de rooie na een boeking en bijna volledig de 1000euro betaald te hebben krijg je de melding terug dat de e-tickets gedownload kunnen worden echter dat lukt niet omdat er gevraagd wordt om nog een keer de helft te willen betalen. Dit is pure oplichting.!! Ik ga zeker aangifte doen.

mijn vakantie naar mallorca op 28-6 gaat goed koffer komt op band 16 na lang wachten geen koffer wat nu nog nooit mee gemaakt op zoek naar medewerk

Beoordeeld op:29 07, 2017 door: jj gerritsen

mijn vakantie naar mallorca op 28-6 gaat goed koffer komt op band 16 na lang wachten geen koffer wat nu nog nooit mee gemaakt op zoek naar medewerker van tui gevonden dat grijze wijf wilde mij niet helpen ze stonden met 5 grap te maken zelf op zoek zo goed als het kan spaanse aangesproken na een uur zijn ze er achter dat hij op band 4 licht ik er naar toe en ja hoor pffffff gelukkig en nu naar de bus met dank van medewerker tui schop dat wijf de straat op ik ben laaiend en dat is niet de eertse keer dat het mis gaat ik ga zon 5 a6 kaar weg maar ik denk niet meer met tui

slechte bereikbaarheid, chatten is niet mogelijk en bij telefoneren alleen de mededeling "dit gesprek kost 70 cent per gesprek"daarna diverse keren ve

Beoordeeld op:06 06, 2017 door: piet patat

slechte bereikbaarheid, chatten is niet mogelijk en bij telefoneren alleen de mededeling "dit gesprek kost 70 cent per gesprek"daarna diverse keren verbinding in gesprek en verbroken.

Deze gebruiker heeft geen toelichting gegeven

Beoordeeld op:13 03, 2017 door: Frans

Deze gebruiker heeft geen toelichting gegeven

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen , USA 1.4 5.0 9 9 Zodra je een keuze hebt gemaakt in het menu wordt de verbinding verbroken. Gisteravond de hele avond geprobeerd en nu ook sinds 8.00 vanochtend, helaas nog steeds niemand gesproken

Welke ervaringen heeft u met TUI Klantenservice?

Let op! U bezoekt momenteel de website www.keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij TUI Klantenservice zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met TUI Klantenservice op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (www.keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar TUI Klantenservice en wordt ook niet gelezen door TUI Klantenservice

* Verplicht veld

Wij bieden telefoonnummers van klantenservices met alle opties van het keuzemenu.

Op deze website vind je contactgegevens van helpdesks en klantenservice(s) van bedrijven. Wij bieden klantenservice telefoonnummers met daarbij (indien toegepast) alle opties van het telefonisch keuzemenu.