Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente West Betuwe?

Geef hier een cijfer

Wilt u direct contact met de gemeente West Betuwe? Dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen. Op deze pagina vindt u het telefoonnummer / informatienummer van de gemeente.

Het Klantencontactcenter van de Gemeente West Betuwe staat u direct te woord, u krijgt geen keuzemenu. U wordt direct met de eerstvolgende beschikbare medewerker doorverbonden.

Indien alle medewerkers telefonisch in gesprek zijn, hoort u voordat u wordt doorverbonden het volgende:
“Welkom de gemeente West Betuwe, al onze medewerkers zijn in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. Blijft aan de lijn, dan wordt u zo spoedig mogelijk geholpen.”


Telefonische Openingstijden Gemeente West Betuwe:

Het gemeentehuis van is van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. Wilt u een klacht doorgeven of een melding openbare ruimte doen? Ook hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen. Veel zaken regelt u eenvoudig online. Bezoek hiervoor de website van uw gemeente.


Correspondentieadres:
Postbus 112
4190 CC Geldermalsen

Vragen kunt u ook mailen naar: gemeente@westbetuwe.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Bezoek de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


Waarom Gemeente West Betuwe bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente West Betuwe telefoonnummer

  0345-728800 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.westbetuwe.nl

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente West Betuwe klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente West Betuwe klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente West Betuwe zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente West Betuwe op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente West Betuwe klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente West Betuwe
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )