Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Veenendaal? Geef hier een cijfer

Wat is het telefoonnummer van de Gemeente Veenendaal?

Wilt u contact opnemen met de Gemeente Veenendaal om bijvoorbeeld iets te regelen of aan te vragen en bent u hiervoor op zoek naar het telefoonnummer? Wij helpen u graag. Hieronder op deze pagina vindt u snel het juiste telefoonnummer ook wel informatienummer van de gemeente Veenendaal. Het Klantcontactcentrum van het gemeentehuis is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en opmerkingen.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 17.00 uur

Waarom Gemeente Veenendaal bellen?

 1. Voor een vraag over uw belastingaanslag of WOZ-waarde
 2. Voor advies bij het indienen van een bezwaar
 3. Voor het doorgeven van een klacht
 4. Voor het doen van een melding zoals overlast
 5. Voor vragen over parkeren
 6. Voor vragen over grofvuil
 7. Voor vragen over gevonden voorwerpen

Contactdetails

 1. Gemeente Veenendaal telefoonnummer

 2. www.veenendaal.nl

Bellen met de Gemeente Veenendaal

Bij het bellen met het algemene telefoonnummer van de gemeente krijgt u eerst een bandje te horen met de volgende informatie:

"Welkom bij de gemeente Veenendaal. Belt u voor Werk en Inkomen houdt u dan uw Burgerservicenummer (BNS-nummer) bij de hand. De meeste informatie kunt u vinden op onze websitewww.veendaal.nl. Hier kunt.ook online een afspraak maken. Heeft u een vragen over de gemeentelijke belastingen dan kunt u gratis bellen met de Belastingtelefoon. Het nummer is 0800-0230081. Zij zijn bereikbaar op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur. U kunt uw antwoord vinden op de digitale belastingbalie van de website van uw woongemeente. U wordt nu doorverbonden met het Klantcontactcentrum."

 

Zo kunt u contact opnemen met de gemeente Veenendaal

U kunt op meerdere manieren contact opnemen met de Gemeente Veenendaal. We hebben de mogelijkheden hieronder voor u op een rijtje gezet;

 • Telefoonnummer Gemeentehuis: Via het algemene nummer dat hierboven vermeld staat met de openingstijden kunt u op werkdagen het telefonisch contact opnemen.
 • Telefoonnummer WMO loket: 0318-538 519
 • Telefoonnummer Budget Loket : 0318-538 830
 • Brief sturen naar: Postbus 1100, 3900 BC Veenendaal
 • Tip: Vermeld in uw brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u schrijft.

Niet gevonden wat u zocht? Bezoek dan deze pagina op de website van de gemeente.

Wat kan het Klantcontactcentrum voor u betekenen?

Het Klantcontactcentrum van de Gemeente Veenendaal is een belangrijk aanspreekpunt voor burgers die vragen hebben over verschillende zaken. Zoals het aanvragen van officiële documenten, zoals een een paspoort, rijbewijs of uittreksel, voor het doorgeven van afvalproblemen, het aangeven van een geboorte, het doorgeven van een overlijden, vragen over zorg werk en jeugd, subsidies, belastingen en vragen over de WOZ. De medewerkers staan graag voor u klaar om u te helpen bij al uw burgerzaken.

Makkelijk in contact met een andere gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Indien een gemeente gebruik maakt van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Veenendaal klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Veenendaal klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Veenendaal zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Veenendaal op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Veenendaal klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Veenendaal
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )