Contact opnemen met de Gemeente Súdwest-Fryslân? Op deze pagina vindt u het telefoonnummer met alle opties van het keuzemenu / belmenu. Een handige hulp bij het bellen naar het Klantcontactcentrum van de gemeente. Direct contact met de juiste medewerker.

Welkomstboodschap: “Welkom bij 140515. U wordt doorverbonden.”

“Welkom bij de Gemeente Súdwest-Fryslân. Dit gesprek kan worden opgenomen voor kwaliteitsdoeleinden. Om u beter van dienst te kunnen zijn, willen wij u vragen een keuze te maken uit één van de volgende mogelijkheden.” (keuzemenu.info)

TOETS 1 — Heeft u een vraag over een uitkering of een vraag over een zorgvoorziening die u van de gemeente krijgt kies 1

TOETS 2 — Heeft u een vraag over containers, afval of grof vuil kies 2

TOETS 3 — Heeft u een andere vraag kies 3

Als u geen keuze maakt, verbinden wij u door met een van onze medewerkers

Gelieve uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden.


Telefonische Openingstijden klantenservice Súdwest-Fryslân:
Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen en / of voor het doen van een melding openbare ruimte.


Bellen vanuit het buitenland:
Vanuit het buitenland is de gemeente te bereiken op telefoonnummer: +31 515 489 000


Postadres:
Gemeente Súdwest-Fryslân
Postbus 10.000
8600 HA Sneek

Email: info@sudwestfryslan.nl

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.


Klachten over de gemeente:

Heeft u een klacht over de gemeente? Bent u niet tevreden over het werk van de gemeente of het gedrag van een ambtenaar? U kunt uw klacht telefonisch doorgeven of per post of digitaal indienen. Voor meer informatie bezoek de website van de gemeente.


Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Makkelijk contact opnemen met een andere gemeente?

Bezoek deze pagina indien u op zoek bent naar het telefoonnummer van een andere gemeente. U vindt hier snel het telefoonnummer met daarbij (indien toegepast) het telefonisch keuzemenu.


icon-tel

Gemeente Súdwest-Fryslân telefoonnummer

140515uw gebruikelijke belkosten

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Súdwest-Fryslân klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu & Aanbiedingen
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Súdwest-Fryslân klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Súdwest-Fryslân zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Súdwest-Fryslân op te nemen.

  • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
  • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
  • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Súdwest-Fryslân klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Súdwest-Fryslân
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )