Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Purmerend?

Geef hier een cijfer

Bellen naar de Gemeente Purmerend.

Heeft u een vraag aan de gemeente Purmerend en wilt u telefonisch contact opnemen? Wij helpen u graag, Op deze pagina vindt u snel het telefoonnummer van het Klantcontactcentrum van de gemeente. het is raadzaam om uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Ook vindt u de overige contactmogelijkheden voor als u op een andere manier contact wilt opnemen.

De gemeente Purmerend voert ambtelijke werkzaamheden uit voor de gemeente Beemster. Dit merkt u bijvoorbeeld als u informatie wilt over gemeentelijke producten en diensten van Beemster.


Telefonische Openingstijden Klantcontactcentrum Gemeente Purmerend :

Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Tip: Vermeld in uw e-mail / brief voor een snelle afhandeling van uw vraag, uw naam, adres en het onderwerp waarover u mailt/ schrijft.

Meer contactmogelijkheden (zoals e-mail, postadres, Facebook, Twitter, Chat, WhatsApp):
Bezoek de contactpagina op de website van de gemeente voor meer contactmogelijkheden.


Waarom Gemeente Purmerend bellen

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Purmerend telefoonnummer

  0299-452452 (uw gebruikelijke belkosten)
 2. www.purmerend.nl

Telefonisch Contact met de Gemeente Purmerend

Het Klantcontactcentrum staat snel te woord. Hieronder de ingesproken meldteks:

"U bent verbonden met de gemeente Purmerend en Beemster. Vanwege het conoravirus zijn onze loketten momenteel alleen geopend op afspraak en voor aanvragen die strikt noodzakelijk zijn. Dit geldt voor burgerzaken, het jeugdloket, werk en inkomen en schulddienstverlening. U kunt niet zomaar binnenlopen bij het stadhuis op onze webiste www.purmerend.nl/coronavirus vindt u het laatste nieuws en meer informatie. Wilt u een medewerker spreken, blijf dan aan de lijn. U wordt zo snel mogelijk geholpen."

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Purmerend?

Geef hier een cijfer

Direct contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Purmerend klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Purmerend klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Purmerend zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Purmerend op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Purmerend klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Purmerend
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )