Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Purmerend? Geef hier een cijfer

Bellen naar de Gemeente Purmerend

Heeft u een vraag aan de gemeente Purmerend en wilt u telefonisch contact opnemen? Wij helpen u graag. Op deze pagina onder het kopje contactdetails vindt u snel het telefoonnummer van het Klantcontactcentrum.  Het is raadzaam om bij het bellen uw burgerservicenummer (BSN) bij de hand te houden, in een aantal gevallen kan er om gevraagd worden. Het gemeentehuis is van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur telefonisch bereikbaar voor al uw vragen. De gemeente Purmerend voert ambtelijke werkzaamheden uit voor de gemeente Beemster. Dit merkt u bijvoorbeeld als u informatie wilt over gemeentelijke producten en diensten van Beemster.

icon-tel-clock Telefonische openingstijden
 • Maandag

  08.30 - 17.00 uur

 • Dinsdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Woensdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Donderdag

  08.30 - 17.00 uur

 • Vrijdag

  08.30 - 13.00 uur

Waarom Gemeente Purmerend bellen?

 1. Direct antwoord op al uw vragen
 2. Telefonisch regelt u al uw zaken het snelst
 3. Doorgaans worden problemen aan de telefoon sneller opgelost
 4. Als u persoonlijk contact prefereert
 5. Voor al uw vragen waar u meteen een antwoord op wilt
 6. In geval van dringende zaken

Contactdetails

 1. Gemeente Purmerend telefoonnummer

 2. www.purmerend.nl

Telefonisch Contact met de Gemeente Purmerend

Het Klantcontactcentrum staat snel te woord. Hieronder de ingesproken meldteks:

"U bent verbonden met de gemeente Purmerend. Veel van onze afdelingen werken op afspraak. Wilt u een afspraak maken? Dat kan via one website www.purmerend.nl of via een van onze medewerkers. Wilt u een medewerker spreken, blijf dan aan de lijn. "

Aantal reviews 0

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Purmerend? Geef hier een cijfer

Wilt u op een andere manier contact opnemen met het gemeentehuis van Purmerend? Bezoek dan deze pagina op de website van de gemeente.

Direct contact met een andere Gemeente?

Ga hiervoor naar onze overzichtspagina “Gemeenten“.  U vindt hier snel de belangrijkste contactinformatie inclusief de telefoonnummers. Maakt een gemeente gebruik van een telefonisch keuzemenu, dan staan alle opties van dit menu uitgeschreven.

Reviews

Hoe zijn uw ervaringen met Gemeente Purmerend klantenservice? Laat hier een review achter

Keuzemenu.info - Klantenservice telefoonnummers met keuzemenu
Gemiddelde beoordeling:  
 0 reviews

Welke ervaringen heeft u met Gemeente Purmerend klantenservice?

warning Let op! U bezoekt momenteel de website keuzemenu.info. Uw mening komt dan ook niet terecht bij Gemeente Purmerend zelf. Hiervoor dient u rechtstreeks contact met Gemeente Purmerend op te nemen.

 • Mijn reactie wordt geplaatst op deze website (keuzemenu.info)
 • Laat hier niet uw persoonlijke gegevens zoals, telefoonnummer, adres of emailadres achter
 • Mijn reactie wordt niet doorgestuurd naar Gemeente Purmerend klantenservice en wordt ook niet gelezen door Gemeente Purmerend
Verstuur je mening
1
2
3
4
5
Verstuur
     
Annuleer

Ik heb het begrepen en wil graag een reactie plaatsen.

Over keuzemenu.info
Keuzemenu.info is de website waar bezoekers het telefonische keuzemenu van tele- fonische helpdesks kunnen opzoeken. Een klantenservice bellen is niet altijd even prettig. Keuzemenu.info maakt het een stuk makkelijker. Door aan de hand van onze uitgeschreven telefonische keuze- menu’s naar een klantenservice te bellen, wordt u sneller met de juiste persoon doorverbonden.

Auteursrecht
De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Alle teksten en de wijze waarop deze worden getoond, vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd. Noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. ( Zie ook onder Disclaimer )